söz

Ailesiyle samimi olma olayı konusunda bende seninle aynı fikirdeyim ama çok başka bir durum sebebiyle samimileştik, evet üstüne düşmem benim çok istemem onun gerçek hislerinin ortaya çıkmasını engelliyor nasılsa garanti gibi görüyor.

hafta sonu size geliyroruz diyene kadar kendini geriye çek

gerçekten istiyorsa üstüne düşer yoksa önunde daha çoookkk uzun 6 yıllar var
3gün 5 gün ağlarsın sonra geçer

Ertelenmesine tahammülüm yok demişsin de, ne zaman bitiverdi tahammüller. Dah dur okul bitmiş. 30 yaşındasın da sanki yıllardır oyalıyor çocuk seni. Sudan çıkmış balık gibi ne gereği var hop hemen evliliğe dalmanın. Bu kadar aceleci görünüp boğma insanları. Nasip bu işler. Bak okulu engel görürdüm şu bu çıktı diyorsun. O yüzük takılacak ertesi günü aynı boşluğa düşeceksin. Bu sefer hadi ne zaman düğün diye mi boğacaksın insanları? Bi iş bul çalışmaya başla, kendi paranla çıkıp bi alışveriş yap ne bileyim gez toz. Babam okul bitince bana " kızım planın ne bilmiyorum ama kendi paranı yemenin keyfini yaşa, çık dünyayı gez, çalışmanın tadını al, hayatı biraz daha yakından tanı, sonra nasıl olsa evlenirsin" demişti. Aynen öyle yaptım. İyi ki yapmışım. Neeye yetişiyoruz? Evlilik nasibinde varsa nasıl olsa olur.

Şuanda çalışmasamda gezip tozuyorum , hayatımıda bu yaşıma kadar tr koşullarına göre iyi geçirdiğimi düşünüyorum , çalışma hayatı ömür boyu sürecek birşey o yüzden yaz sonuna erteledim. BOĞMA kelimesinide kabul etmiyorum . Kendi geleceğini tamamiyle etkileyecek birine fikrini sormak boğmak değildir.

Evliliğin yapmak istediği şeylere engel olmadığına inandır. Hatta manevi anlamda ona destek olacağına tabi. Anlaşılan o ki korkuyor. Kaldı ki sözlenmek dediğin gibi bişeye engel değil ama. Korkmuş sanırım. Okul bitince bi heyecana kapılmış demekki

Olabilir ama oda biliyor zaten şöyle yaparız böyle gezeriz diye konuşuyoruz hep , bilmiyorum sürekli evlenince şunu allaıö bunu yapalım diyor alacağımız mobilyalara kadar hep konuşuyoruz ama icraatisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…