- 24 Mayıs 2016
- 2.575
- 3.585
- 63
- 32
- Konu Sahibi Organize_isler
-
Bilincaltinizin yansimasi oldugu icin sasiriyorum sozlerinize.Ben de sağlıkçıyım, ben de hastanede çalışıyorum. Ama kimseye böyle muamele yapmıyorum, yapanı da görmedim henüz. Kaldı ki orası özel hastane, bedava yer değil. Bu lafı ben de sevmem ama kimse kusura bakmasın, hak edene de söylemek lazım. Kimse özele gitmezse oradaki personelin maaşı nasıl ödenecek acaba?
Bilincaltinizin yansimasi oldugu icin sasiriyorum sozlerinize.
1-evde kalmak tabiri milattan once kullaniliyordu. Evlenememek eksiklik degil dusundugunuzun aksine.
2-mesleklerin hepsi ayni mantikla, arz-talep iliskisi icinde ilerler. Kimse dondurma yemezse dondurmaci issiz kalir, kimse para yatirip cekmezse bankaci, kimse ozel okula gitmezse oradaki ogretmenler issiz kalir... gibi.
Bir de saglikci misiniz, hastalar icin uzuldum acikcasi. Umarim kimse sizinle ters dusmez.
Size de merhamet versin 8 aylik hamileyken nöbet tuttum siz hamileyken kan almaya gittiniz diye kiyameti kopardiniz şu anda da bebeğimi birakip işimi yapiyorum ve emeğimin karşiliğini aliyorum sizden maaş değillll...
Ya siz iyi misiniz mesanlarim anlaşilmiyor heralde ben çalişmamin karşiliğini aldim diyorum konu sahibi sağlikçilara maaş vermiyor...kaldi ki haklisiniz şikayet edin dedim ama maaşini siz vermiyorsunuz bunu söylemeye hakki yok diyorum..ya şu bağlantıyı kurdunuz da noldu?
napsın kadın gidip nöbet mi tutsun siz tuttunuz diye? ne alaka yani. belli ki sğalıkçıydınız tutmama hakkınız varsa tutmasaydınız. bu kadın da hakkını kullanmak istemiş. ister 19 haftalık hamile olur ister sekiz aylık ister aç ister tok. o hakkı var mı var.
bu ben çektim siz de çekin mantığı bi işe yaramıyor.
Ya siz iyi misiniz mesanlarim anlaşilmiyor heralde ben çalişmamin karşiliğini aldim diyorum konu sahibi sağlikçilara maaş vermiyor...kaldi ki haklisiniz şikayet edin dedim ama maaşini siz vermiyorsunuz bunu söylemeye hakki yok diyorum..
Ayrica öbet tutacak kimse yoktu iki kişiydik sirayla nöbet tutuyorduk bana bi sure idare etmemi birini görevlendirmeyle getireceklerini söylediler bende hastalar mağdur olmasin diye kabul ettim bilip bilmeden konuşmayin sizin gibileri görünce hata ettiğimi anliyorum ama...ya şu bağlantıyı kurdunuz da noldu?
napsın kadın gidip nöbet mi tutsun siz tuttunuz diye? ne alaka yani. belli ki sğalıkçıydınız tutmama hakkınız varsa tutmasaydınız. bu kadın da hakkını kullanmak istemiş. ister 19 haftalık hamile olur ister sekiz aylık ister aç ister tok. o hakkı var mı var.
bu ben çektim siz de çekin mantığı bi işe yaramıyor.
Ayrica öbet tutacak kimse yoktu iki kişiydik sirayla nöbet tutuyorduk bana bi sure idare etmemi birini görevlendirmeyle getireceklerini söylediler bende hastalar mağdur olmasin diye kabul ettim bilip bilmeden konuşmayin sizin gibileri görünce hata ettiğimi anliyorum ama...
Af edersiniz ya sinirlendim o cumlelere.Ha ha ha çok komiksiniz ya, bir de gelmiş tespit yapmışsınız ilahi çok güldüm. :) altı üstü yazışan örnek cümle. Ben ne bunu söyle dedim ne başka bir şey. Konuyu istediğiniz yöne çekip de çarpıtmayın rica ederim. Bilinçaltımın yansımasının ne olduğunu ne olmadığını ben bilebilirim ama siz bilemezsiniz çünkü şurada yazılan iki satırla bu tarz bir yorum yapmak sizin harcınız değil, kimsenin değil. Evde kalmak da bir tabirdir ayrıca, o mantıkta o kafada olunduğunu göstermez. Kaldı ki isteyen evleniiir isteyen evlenmez. Hastalar için de üzülmeyin, onlar gayet şanslılarsanal ortamda gördüğünüz iki kelime ile de milleti değerlendirerek bir şeyleri yansıtan sizsiniz.
Bu söz için de yorum yapsaydiniz ya neden işinize gelene yapiyorsunuz objektif olun biraz kaldi ki benim kizginliğim bu söze zaten siz benim yorumlarimi okuyun bence..ben maaş ile ilgili bişey dedim mi? açın bi yazdığım iki satırı baştan okuyun.
herkes devlete vergisini veriyor. karşılığını da alıyor. o laf saçma bi laf.
ha özele gitti ise kurabilir çünkü cebinden sırf o hizmet için bi para çıkmıyor mu, çıkıyor.
neyse dediğim gibi ben maaş konusu ile ilgili yorum yapmadım.
8 aylıkken nöbet tuttum sen kan aldırmaya gittin diye kıyamet korpardın deme hakkınız yok. herkesin durumu kendisine özel. siz de nöbet tuttmasaydınız, tuttuysanız da bu kadın için tutmadınız ya.
Asıl iyi misin...bu şartlar altinda çalişip emek verip parami kazandim diyorum kimse babasinin hayrina bana maaş bağlamadi diyorum anlaşilmiyor mu oradan..hanfendi siz iyi misiniz?
siz sekiz aylıkken nöbet tuttunuz diye hamie kadınların sesi çıkmasın mı? ne istiyosunuz anlamadım.
Asıl iyi misin...bu şartlar altinda çalişip emek verip parami kazandim diyorum kimse babasinin hayrina bana maaş bağlamadi diyorum anlaşilmiyor mu oradan..
herkes devlete vergisini veriyor. karşılığını da alıyor. o laf saçma bi laf.
Bu söz için de yorum yapsaydiniz ya neden işinize gelene yapiyorsunuz objektif olun biraz kaldi ki benim kizginliğim bu söze zaten siz benim yorumlarimi okuyun bence..
Af edersiniz ya sinirlendim o cumlelere.
Ama oyle demek istemediginizi anladim su an:)
Kusura bakmayin
Bu yorumundan önce beni suçlarken yaptin mi..yapmışım zaten o söze bi yorum.
Bu yorumundan önce beni suçlarken yaptin mi..
Asıl ben senle uğraşamayacam sen konu sahibenin avukati misin sanane benim ona yazdığim yorumlardan kendi işine bak hadi uza..ya banane senin maaşından ve maaş hakkında yapılan yorumlardan.
allah allah. sen kendin demedin mi ablacım ben sekiz aylıkken nöbet tuttum sen kan aldırcam diye kıyameti kopardın diye?
bu senin lafın değil mi?
ben de diyorum ki sen öyle yaptın diye başkası da dirayetli olacak öncelik hakkını kullanmayacak diye bişey yok. konu sahibi için demiyorum. hamile herhangi bi kadının öncelik hakkı var mı? var. ister iyi olur ister halsiz ister aç ister tok ister 1 aylık ister 9 aylık... kullanır. bu kadar basit. senin nöbet tuttmanla ne alakası var.
hala da anlamıyosan daha yazmıycam bişey.
sana iyi nöbetler hadi.
Asıl ben senle uğraşamayacam sen konu sahibenin avukati misin sanane benim ona yazdığim yorumlardan kendi işine bak hadi uza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?