Sözde kadının halinden kadın anlar!

Bilincaltinizin yansimasi oldugu icin sasiriyorum sozlerinize.
1-evde kalmak tabiri milattan once kullaniliyordu. Evlenememek eksiklik degil dusundugunuzun aksine.
2-mesleklerin hepsi ayni mantikla, arz-talep iliskisi icinde ilerler. Kimse dondurma yemezse dondurmaci issiz kalir, kimse para yatirip cekmezse bankaci, kimse ozel okula gitmezse oradaki ogretmenler issiz kalir... gibi.
Bir de saglikci misiniz, hastalar icin uzuldum acikcasi. Umarim kimse sizinle ters dusmez.

Ha ha ha çok komiksiniz ya, bir de gelmiş tespit yapmışsınız ilahi çok güldüm. :) altı üstü yazışan örnek cümle. Ben ne bunu söyle dedim ne başka bir şey. Konuyu istediğiniz yöne çekip de çarpıtmayın rica ederim. Bilinçaltımın yansımasının ne olduğunu ne olmadığını ben bilebilirim ama siz bilemezsiniz çünkü şurada yazılan iki satırla bu tarz bir yorum yapmak sizin harcınız değil, kimsenin değil. Evde kalmak da bir tabirdir ayrıca, o mantıkta o kafada olunduğunu göstermez. Kaldı ki isteyen evleniiir isteyen evlenmez. Hastalar için de üzülmeyin, onlar gayet şanslılar sanal ortamda gördüğünüz iki kelime ile de milleti değerlendirerek bir şeyleri yansıtan sizsiniz.

Size de merhamet versin 8 aylik hamileyken nöbet tuttum siz hamileyken kan almaya gittiniz diye kiyameti kopardiniz şu anda da bebeğimi birakip işimi yapiyorum ve emeğimin karşiliğini aliyorum sizden maaş değillll...

ya şu bağlantıyı kurdunuz da noldu?
napsın kadın gidip nöbet mi tutsun siz tuttunuz diye? ne alaka yani. belli ki sğalıkçıydınız tutmama hakkınız varsa tutmasaydınız. bu kadın da hakkını kullanmak istemiş. ister 19 haftalık hamile olur ister sekiz aylık ister aç ister tok. o hakkı var mı var.

bu ben çektim siz de çekin mantığı bi işe yaramıyor.

Ya siz iyi misiniz mesanlarim anlaşilmiyor heralde ben çalişmamin karşiliğini aldim diyorum konu sahibi sağlikçilara maaş vermiyor...kaldi ki haklisiniz şikayet edin dedim ama maaşini siz vermiyorsunuz bunu söylemeye hakki yok diyorum..

ben maaş ile ilgili bişey dedim mi? açın bi yazdığım iki satırı baştan okuyun.
herkes devlete vergisini veriyor. karşılığını da alıyor. o laf saçma bi laf.

ha özele gitti ise kurabilir çünkü cebinden sırf o hizmet için bi para çıkmıyor mu, çıkıyor.

neyse dediğim gibi ben maaş konusu ile ilgili yorum yapmadım.

8 aylıkken nöbet tuttum sen kan aldırmaya gittin diye kıyamet korpardın deme hakkınız yok. herkesin durumu kendisine özel. siz de nöbet tuttmasaydınız, tuttuysanız da bu kadın için tutmadınız ya.

Ayrica öbet tutacak kimse yoktu iki kişiydik sirayla nöbet tutuyorduk bana bi sure idare etmemi birini görevlendirmeyle getireceklerini söylediler bende hastalar mağdur olmasin diye kabul ettim bilip bilmeden konuşmayin sizin gibileri görünce hata ettiğimi anliyorum ama...

hanfendi siz iyi misiniz?
siz sekiz aylıkken nöbet tuttunuz diye hamie kadınların sesi çıkmasın mı? ne istiyosunuz anlamadım.

Af edersiniz ya sinirlendim o cumlelere.
Ama oyle demek istemediginizi anladim su an:)
Kusura bakmayin

Bu söz için de yorum yapsaydiniz ya neden işinize gelene yapiyorsunuz objektif olun biraz kaldi ki benim kizginliğim bu söze zaten siz benim yorumlarimi okuyun bence..

Asıl iyi misin...bu şartlar altinda çalişip emek verip parami kazandim diyorum kimse babasinin hayrina bana maaş bağlamadi diyorum anlaşilmiyor mu oradan..

bence sen benim yazdıklarımı algılayamıyosun. uzatmıycam daha fazla. 8 aylık hamileyken nöbet tuttumuşsun tebrik ederim.

evet hamile kadınlar artık seslerini çıkarıp öncelik filan istemesinler.

Af edersiniz ya sinirlendim o cumlelere.
Ama oyle demek istemediginizi anladim su an:)
Kusura bakmayin

:) ya normal zaten sinirlenmek. Ben de o an ince elemeden yazdım zaten, genelde duyduğum cümleleri baz alarak.

Sonradan altına ekleme yapayım, 'gerçek' anlamda yazmadığımı belirteyim dedim ama düzeltme seçeneği mevcut değil yapamadım. Pek çok kişi de devamını okumadan yanıt verdiği için bunaldım da :) siz de kusura bakmayın. Başlık iyice başka yere döndü zaten... Bir gerginlik oluştu gitti.

Bu yorumundan önce beni suçlarken yaptin mi..

ya banane senin maaşından ve maaş hakkında yapılan yorumlardan.

allah allah. sen kendin demedin mi ablacım ben sekiz aylıkken nöbet tuttum sen kan aldırcam diye kıyameti kopardın diye?
bu senin lafın değil mi?
ben de diyorum ki sen öyle yaptın diye başkası da dirayetli olacak öncelik hakkını kullanmayacak diye bişey yok. konu sahibi için demiyorum. hamile herhangi bi kadının öncelik hakkı var mı? var. ister iyi olur ister halsiz ister aç ister tok ister 1 aylık ister 9 aylık... kullanır. bu kadar basit. senin nöbet tuttmanla ne alakası var.

hala da anlamıyosan daha yazmıycam bişey.

sana iyi nöbetler hadi.

Asıl ben senle uğraşamayacam sen konu sahibenin avukati misin sanane benim ona yazdığim yorumlardan kendi işine bak hadi uza..

Asıl ben senle uğraşamayacam sen konu sahibenin avukati misin sanane benim ona yazdığim yorumlardan kendi işine bak hadi uza..

Ya ben susayim kalpler kirilmasin sanal ortamda diye ugrasiyorum ama hanimefendi siz kendinizi ne saniyorsunuz? Sizinle saygili bir sekilde konustum LAFLARIM ISINI DOGRU YAPMAYANA DEDIM, OZELE GITTIGIM ICIN O KADININ MAASINDA HAKKIM VAR DEDIM tum bunlardan SIZENE?? Niye sizin gibi dusunmeyen herkese karsi cikiyorsun sen? Nobet tuttun tamam bana mi tuttun? Benim icin mi idare et dediler de ettin? Sen egitim almissin saglikci olmussun ama bu zihniyetle keske olmasaymissin be kardesim! Sen avukat siyasetci maliyeci politikaci olsaymissin da ben keske hemsire olsaymisim bu ne tavir bu nasil insalik siz bu halde nasil hastalariniza yardimci oluyorsunuz? Eger senin hastanene gelseydim o hastane ozel olsaydi ve bana bagirip disari cik onceligin yok diyen sen olsaydin eger dunden beri yazdigin yorumlarda hakliydin ama o kisi sen degilsin ve bende senin hastanane gelen hasta degilim. Her yoruma dahil oldun baskasi bana yorum yapti ona da karistin. Sozde calisiyorsun sen dimi hastalara bakiyorsun? Dunden beri izinlisin herhalde mesai saati icinde her 5 dakikada bir cevap yazdin burdan cikmadin! Git Allah askina kim icin nobet tutuyorsan ona konus. Kim icin idare ettiysen ona konus. Kimden maas aliyorsan ona konus.
Birde yukarda bir yorumda demissin ki; sizin gibi insanlari gordukce fazladan tuttugum nobetlere pisman oluyorum.. yani buna benzer birsey iste.. bende senin gibi saglikciyi gordum ya vay bu ulkedeki doktorlarin, hastalarin haline.. yazikkk..
Bir daha oyle benim konumun altinda kimseye uza muza yazma insanlar senin gibi saygi cercevesini bozmuyor sende bozma git hastanla kocanla bebeginle neyle ilgileniyorsan onla ilgilen benim konumu terket. Sahsina ait birsey yok burda.

Vallahi hiç inanmıyorum bu söze
Kadin kadının halinden anlamaz
Kadin kadının arkasından konuşur fesatlik yapar cekemez
Ha birde kadın kadının kurdudur
Aşırı bir feministken kadınların. Yaşattıkları ile böyle konuşuyorum

Konuya yorum yapmayacağım. Devlet memuruyum ve seni maaşını ben ödüyorum cümlesinin ne kadar iğrenç olduğunu ve artık bu lafın bizler üzerinde hiç bir etkisi olmadığı bilinsin istedim.
Kimse kimsenin maaşını ödemiyor. Herkes vergisini verir. Bazıları kazanır bir yıl sonra verir bizim gibi memurlar ise daha eline maaşını almadan peşin olarak verir. Başka bir açıdan bakarsanız kendi maaşımı kendim bile vermiş olabilirim.
Piyasadaki arz talep meselesini yada devletten alınan hizmeti böyle maaşını ben veriyorum zihniyetine getirmiş olmak komiklikten başka bir şey değil.
Yorum yapmayacağım dedim ama genede yapayım. Konu sahibi arkadaş olayda haklısın. Keşke o anda orada iken gidip yönetime şikayetinizi belirtseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…