Sözde kadının halinden kadın anlar!

Genel anlamda ozellikle hamile bir kadin soz konusu ise niyeyse heryerde kadinlar daha acimasiz davraniyor. Toplu tasimada baska sosyal alanlarda hamilelere hicbir kadının yardimci uyardımcı olduğunu gormedim. Sanırım bilinçaltında yatan rekabet ve kiskanclik duygusu sebebiyle bu durum boyle. Hastanede dogum esnasında bile hamile kadina kötü davranan calisanlar hep kadin....

Özele gittim maaşında hakkım var derken? Devlete gitsen olmayacak mıydı? Devlette sağlıkçılar çok daha fazla kazanıyor da o bakımdan, özelde hemşireye kusmuk temizletebilirsin ama devlette hayır, basit bir örnek

+1000
devlete bir lira vergi ödememiş yeşil kartlilar bile senin maaşını ben ödüyorum diyor deli olmuyorum
Hiç kimse devlet memuru kadar fazladan vergi vermiyor

Valla ben okuyup arastirip bilinclenen bir insanim. Devlette ozelde nerde ne hakkim varsa cogunu biliyorum ama orda ozelde yazdim cunku yorumlarima takmis bir bayan soz konusu ve daha fazla alinmasin yazdiklarima diye soyledim.. yoksa herkesin akli fikri zekasi arastirma ogrenme becerisi var yani sen veriyorsun maasimi veya vermiyorsun konusu degil bu devleti gectim hic olmazsa ozeldekinde hakkim var dedim alinan olmasin diye. Cunku benim konum maas degildi basligim bile baskaydi ama nerelere geldi malesef...

+1000
devlete bir lira vergi ödememiş yeşil kartlilar bile senin maaşını ben ödüyorum diyor deli olmuyorum
Hiç kimse devlet memuru kadar fazladan vergi vermiyor

Kim memur kim isci bilemeyiz ama emin olun devlet memurunda daha fazlasini isci veriyor vergide ama konu bunlar degil konu bana ogun hemsirenin yaptigi ayip cirkin davranis.. yesil kartlilara bende cok sinir oluyorum ! Hak etmeden alanlara yani sinirim..

Haklılığını dayandırdığın temel bu olmamalı demek istedim, kısa yazdığım için anlaşılmadı sanırım, neyse bununla geçmiş olsun

Emin olun benimde dogum sonrasinda dikis atilirken kadinin kadina nasil davrandigina sahitligim var malesef ki... gercekten ne hamilelere ne yaslilara ne engellilere gerekli özen gosterilmiyor..

İşçi de memur da vergisini maaşını almadan veriyor. Kimin fazla verdiği ancak aldıkları maaşlara göre sıralanabilir. Kesilen vergi maaşın % sidir çünkü.
Hemşirenin yaptığı tabi ki çirkin kimse de bunu tasvip etmez. Ama "maaşını ben veriyorum" cümlesi insanları aşağılamak için söylenen bir cümledir. 32 yıldır bu lafları duyarım. Tabiki çoğumuz tınlamayız bu lafı. Her ne kadar tınlamasak da çok çirkin bir cümledir.
Haklı olduğunuzu zaten herkes söylemiş ki bende söylüyorum. Bana yapılsa sizin kadar sakin kalamam ve hakkımı ararım.

Canim evet herkes hak verdi bana hatta ne kadar sakin kaldigimi soyledi.. Maas konusu nerden nasil hangi yorumla basladi bilmiyorum ama birden konunun ana fikrinden cikip maasa odaklandik :) yoksa ben konumu ilk acarken de yazardim maasini veriyorum diye ben sadece ozel hastane para verdik kadin nasil davrandi dedim ama olaylar yorumlar hepsi curcuna oldu maas kisminda tikandi :) yoksa ben canimin derdindeyim kim kime ne vermis umrumda degil ama sadece bir kisi var yorum yapanlar icinde o sinir etti beni insallah vergimden algimdan bisey gecmiyordur ona :)

arkadaşlar şu maaşını ben veriyorum davasını bi geçin.

bir öğretmene polise maaşını ben veriyorum diye bağrınabiliyor musunuz?

bir savcının yanlış kararında karşısına geçip paranı ben veriyorum diye konuşabiliyor musunuz?

ne kadar çirkin bir laf ve ne kadar kanıksanmış.

apartman görevlisiyle kavga ederken bile senin paranı ben ödüyorum demezsiniz eve gelen yardımcı kadına bile demezsiniz.

nası bi algı yaratıldı bu sağlıkçılar üzerine direkt akla maaş para vergi ben veriyom maaşı döngüsüne giriliyor hayret.

Sizinle uğraşamayacam ilk mesajima bakin hakli olduğunu şikayet etmen gerektiğini...yalniz maaşini ben ödüyorum diye çirkin bi ifadenin yanliş olduğunu söyledim..eğer maaşimi sen ödüyorsan patron sensen kov beni sende kurtul bende..

Aynisini diyorum anlatamiyorum canim..

Sen kendini ne saniyorsun be tüm sağlikçilarin maaşini ödediğini sanıp hayal dünyasinda yaşayan şahsiyet..

Sen bu zihniyetle anne mi olacaksin vay.o çocuğun haline ona buna senin maaşini ben ödüyorum diyen bir nesil geliyo yazık ki ne yazık...sen benim mesai saatimi nerden biliyorsun belki nöbet iznindeyim belki yillik iznimi kullaniyorum saçma sapan ön yargılarini o maaşimi ödediğin parani da al gittt...

O zaman senin veya eşinin maaşini da ben ödüyorum ben de vergi veriyorum bu senin vatandaşlik borcun bana verdiğin lütuf değil tahlil yapip parasini veriyorsun yaptirma o zaman...MAAŞIMIZI siz vermiyorsunuzz...net..
Benim eşimin maaşını siz vermiyorsunuz özelde çalışıyor ve siz nöbeti belli günlerde yaparken o normal mesai şeklinde gidiyor. Hemde yerin kaç metre altına . Bir hemşire de beni sırf eşim evde diye ki evde bir de 5 aylık çocuğum var, gelmedigim için azarlıyor . Paranız bizim vergilerimizle ödeniyor. Ha bu arada çalışıp çalışmamak sizin elinizde. Hamile kadınlara haklar tanınmış . Sizin gibi hamile bir kadini azarlayacaksaniz da kesinlikle o ise gitmeyin . Güzel anlattım anlamadı meslektaşınız. Bir de üstüne demez mi "benim hasta annem çocuklarım var . Üstelik benim çocuklarıma bakamaz . Ama ben isimde gucumdeyim . Sizin gelmek için ne gibi bı sebebiniz olabilir . "Soğuk havada 5 aylık çocuğumu yanimda bir sürü mikroplarla hasta edemem. Evim uzak ve en önemlisi eşim yorgun ve benim bırakabilecek bir kimsem yok . Bunu anlattığım halde bu gün gelemem dediğim halde azar yedim . Şimdi denilen de gücünüze gitmesin .

Hafendi 6 yıl önce yazılan mesaja cevap vermek için mi üye oldunuz? Cevap verdiğiniz üye 1,5 yıldır siteye bile girmemiş. Yazdığınızı okuyacağını sanmıyorum. Fosil olmuş konuyu hortlatmanın mantığı yok

Kadin diye degil de gerizekaliliktan kaynaklaniyor o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…