Ben başından beri bu uzaklıktan görüşememekten yeterince paylaşım olmadığından bi sıcaklık olmadığını düşünüyordum. Ama en başından da ona söyledim benim duygularımın tam olmadığını. Oda bile bile ben onu bırakmayayım diye hemen söz yapalım dedi. O dönemde bu kadar soğuk değildim ama iyice soğudum.Basindan beri isinamadiginiz biriyle sozlenmek ne demek? Kendinizde misiniz siz? Bosu bosuna hem onun hem ailesinin vaktini almissiniz. Bir an once de ayrilin ki daha fazla zaman harcamasinlar.
Evlenip mutsuz olmak beter tabi ki ..bence ayrılıp mutsuz olursamdan çok, bu güne kadar ısınamadığım adamla evlenip, bi de sabahtan akşama birlikte, gece aynı yatağa girmek zorunda olup, aynı evin içinde mutsuz olursamdan kork
Amin inşallah hayırlısı olur hakkımızda Allah hayırlı olana karar kıldırsın inşallah..Şuan sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz kardeşim bende sizin gibi kararsızım sizi çok iyi anlıyorum. Herşeyimiz o kadar aynı ki ikimizinde hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı bi karar verirsiniz sizde.
Evet çok haklısınız.. Keşke buraya daha önceden yazdaydım. Kimseyle konuşamadım ben bu konuyu kendime bile itiraf edememiştim.Sizin hataniz bu isi herkese duyurmaniz olmus. Bari duygularinizdan emin olana kadar gizli tutsaydiniz. Ama olan olmus. Sozlendiniz evet ama dunyanin sonu degil. Bende ne yapacagimi bilemiyordum, ailemden de birkac kisi biliyorlardi onlarda bu olsun diyorlardi. Baski hissediyordum bende. Cikmazdaydim, sonra oturdum benden buyuk bir ablayla konustum. Sakin dedi, hic sevmedigin isinamadigin biriyle evlenme ben hayatimi zehir ettim etti. Yasin ne olursa olsun dedi. Ben 30lu yaslarin basindayim, siz daha 28siniz. Zaten dedim sevmedigim birisiyle dunyanin en iyi insani olsada evlenemem diye dusundum kararimi verdim. Hayir dedim. Sonrasinda kalbim kus gibi rahatti. Benim icin onunla gecirdigim her dakika iskenceydi. Istemiyordu icim cunku. Siz de hayir diyebilmelisiniz. Karsima baskasi cikmaz diye evlenecek misiniz yani? Yine siz bilirsiniz ama pisman olacaksiniz.
Olmuyor evet .. İnsan sevmek istiyor.Ayril.sevmeden bi halt olmuyor iste.
Evet çok haklısınız.. Keşke buraya daha önceden yazdaydım. Kimseyle konuşamadım ben bu konuyu kendime bile itiraf edememiştim.
İlk zamanlarda ben zevk alıyordum çok olmasada onunla vakit geçirmekten ama sonraları bende gidip görmek istemiyordum. Sırf çok iyi seviyor diye..
Bir karar verip arkasında durmam gerekiyor. O yüzden bu kadar düşünüyorum. İnşallah en doğru kararı veririm.
Beni düşündüren konu bir aradayken ikimizde doğal ve kendimiz gibi olamadık hiç. Belki o duvarları yıksaydık farklı olur muydu diye düşünüyorum. Bana engel olan bi diğer düşünce ise; onun gerçekten iyi bir baba ve eş olacağını düşünmek. İlk zamanlar duygularım vardı çünkü ona karşı hatta istemeye geldiklerinde yüzüm gülüyordu mutluydum. Ama ailesiyle tanıştıktan sonra ona karşı tutumumda tamamen değişti.Bende o aralar buralarda birkac benzeri seyler okumustum. Ama eninde sonunda karari kendim verdim. Siz de verebilmelisiniz. Sizi su an bu insana ne bagliyor ki? Evde kalma korkusu mu? Baska birinin sizi boyle sevemeyecegi korkusu mu? Siz onu sevmedikten sonra tek tarafli sevginin anlami ne? Boyle aylar yillar gecireceksiniz. Bu insanla evlenince ayni evde ve de ayni yatakta yatacaksiniz. Su an yanina gitmek istemediginiz adam size dokunacak. Iciniz cekecek mi? Buna yillarca katlanabilecek misiniz? Sizin ne hissettiginizin hicbir anlami yok mu? Bu sorulari sorun kendinize. O kisiyi mutlu etmek icin kendinizi bir omur boyu mutsuz edeceksiniz. Siz degerli degil misiniz? Niye kendinizi feda ediyorsunuz? Cevap cok uzakta degil!
İlk zamanlar böyle değildim en azından sıcak davranıyordum. Yani ısınacağıma emindim.Niye kendini yoruyorsun eğer tereddütteysen zaten asla sevemezsin bence olmaz ben sevmediğim biriyle yapamam yakma kendinide onuda.
Ailesini gördükten sonra ona karşı bakış açım değişti silip atmak istedim hatta vazgeçmiştim. Geri dayanayıp yazdım. Sonra söz yapmıştık. Seviyodum ama soğudum.Ayrılmak istemiyorsan seviyo olabilirsin bence :) ben nedense sevdiğini hoşlandığını hissediyorum
Aileyi senede bir kez görcem belki diye ikna olmuştum. Dediğiniz gibi iş ciddiye binince anladım daha çoksevgiliyken çok dert olmaz ama iş ciddiye binince gerçek duyguların çıkmış ortaya içine gireceğin aileyi bile benimseyememişsşin bence ayrıl evlilikte mantık da gerekli ama aşk olmazsa olmaz bence
Yapılmaz tabi kiihtimal üzerine evlilik yapilirmi
Anneme anlattım evet. O benim ayrılırsam yanlış yapacağımı düşünüyor. Ona göre benim ısınamamdaki sebep karakterim biraz ve çok samimi olamadığımız için bi el ele bile tutuşmadığımızdan diyor.Annenize durumu anlattınız mı? Bizim göremediğimiz bir açıdan bakmanızı sağlayabilir.
Eğer sevmiyorsanız lütfen kimseye eziyet etmeyin başta kendinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?