Evet kesinlikle bu düşünceyle hareket ettim. Çünkü karşıma çıkan kimseyi ne beğendim dış görünüş olarak nede karakter olarak. Ama şu anki sözlümü en azından her yönüyle bana uyduğu için kabul etmiştim. Yani bundan iyisini bulamam diyeSiz ısınırım düşüncesiyle bir yola girmişsiniz ama ısınamamışsınız o sebeple de ayrılmanız daha doğru. İki tarafın da eziyet çekmesine gerek yok.
Merhabalar KK üyeleri!
Lütfen okuyun .. Uzun oldu biraz ama beni kimse anlamıyor...
3 aydır sözlüyüm ama bunu bi türlü kabullenemedim. İnternette dil öğrenirken tanıştık uzaktan çok iyiyidi tam aradığım özellikleri bulmuştum mutluydum. Ama onu ilk gördüğümde etkilenmedim. Bu arada yaşım 28. İlk görüşte aşkı aramıyorum tabi ki belki Isınırım diye devam ettim. Bazen hoşuma gidiyordu bazen yüzüne bile bakasım gelmiyordu. Ben yurtdışındayım o Türkiye'de. Haliyle çok sık görüşme gerçekleşmedi. Ve 1-2 ay görüştükten sonra askere gitti. Geldi görüştük o zamanda etkilenmedim yani ısınamadım ama çok iyi düzgün karakterde ne bileyim ısınırım diye düşündüm. Neyse ailesiyle geldiklerinde ailesinden hiç hoşlanmadım. ( yaşadığım yerde türk yok o yüzden birileriyle tanışma imkanım hiç yok tatilde falanda böyle bi fırsat doğmuyor bu kadar iyi bi insan bi daha bulamam diye düşündüm). Kabul ettim. Söz yaptık ama bende değişme kötü yönde oldu. Hissizleştim. En son görüştüğümüzde gün boyu hiç konuşmadan zaman geçirdik. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece ilk zamanlarda buluştuğumda göLerinde pırıltı gördüm o kadar. Bi umut vardı içimde. Değer veriyor kıymet biliyor. Mantığımla kalbim arasında kaldım. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Çok mutsuzum.
Tabi ki bilemeyiz ama her insanı da ancak bu kadar görüp tanıyarak kabul edebiliriz. Hep 'tanıdığımız kadarıyla' kabul etmiyor muyuz zaten . Ancak yaşayarak tanıyabiliriz.Bak canım okudum tam anlamıyla anladım seni. Bu evlilikişleri iyi diye gitmiyor hem uzaktan tanıyorsun bir insanla yolculuk yapmadan gezmeden bilemezsen iyi mi kötü mü. evlilik bu oyuncak değil evlenince pişman olursun bu hislerle hem ona da yazık bir evlilik iyi insan dıye yapılmaz ki bilmeyiz senelerce tanısak ta farklı cıkabiliyor ayrıl diuyemem ama çokk iyi düşün taşın not ben de nişan attım. mutluyumm cokk ve kalbimle aklımla kaldım aklımı seçtim :)
Tabi ki bilemeyiz ama her insanı da ancak bu kadar görüp tanıyarak kabul edebiliriz. Hep 'tanıdığımız kadarıyla' kabul etmiyor muyuz zaten . Ancak yaşayarak tanıyabiliriz.
Sen nasıl karar verdin ?
ucuz atlatmışsın valla çok doğru bi karar vermişsin.valla benim ki nişanlanmadan önce melekti kesin tanıdım dedim sonra bir iki küçük hakareti olsun sonra dozunu aştı iyice ailemin yüzüne kadar çıktı ve bir hafta havda karada düşündüm kalbim hayırr düzelir dedi aklım ise; kızım bu adamın kafasına saksı düşmeyecek ya dedim daha beter olur dedim kaarımı verdim eline yüzüğü hiç pişman ddeğilim o dürüst namuslu ayağına yatan adam kendi evli kuzenine bile kız arkadaş arayacak kadar pismiş ki bunu da ayrıldıktan cok sonra öğrndim. Binnnn şükür bitmiş çok mutluyum valla önnce 5 ay toparlanamadım ama aklım iyice yerine gelince dünya varmış bee dedim bana bir sey olmadıysa kimsye olmaz :)
ucuz atlatmışsın valla çok doğru bi karar vermişsin.
Benim sorunum o hiç değişmedi hep iyi hep aynı karakter olarak beğendiğim için bu kadar tereddütte kaldım ben 3 aydır düşünüyorum. Olurmu olmazmı. Artık ne mantık kaldı bende ne de duygu. Hani hangisini kullanarak karar vereceğim.
Onunda bırakmasına izin vermedim ne yapmaya çalıştığımı bilmiyorum.
Valla bende bi psikoloğa falan gitmek istedim ama burda türk psikolog yabancılarda anlamaz zaten.e ama böyle yazık sana da stres ediyorsun ona da yazık en güzel günlerinizi acabalar ile geçiriyorsun e bir büyüğe gerekirse bir uzmana danış bakalım böyle sana da yazık ya.((
Valla bende bi psikoloğa falan gitmek istedim ama burda türk psikolog yabancılarda anlamaz zaten.
Bende kurtulmak istiyorum bu durumumdan.
Anneme anlattım evet. O benim ayrılırsam yanlış yapacağımı düşünüyor. Ona göre benim ısınamamdaki sebep karakterim biraz ve çok samimi olamadığımız için bi el ele bile tutuşmadığımızdan diyor.
Karakter olarakta takıntılı ve kolay kolay sevemeyen bi insanım yani soğukkanlıyım.
Oturup böyle hiç düşünmedim. Ama yeni seneye böyle bu ruh haliyle başlamak istemiyorum bu ay sonuna kadar karar vermek istiyorum artık.şöyle yap o zaman koy önüne her şeyi evlenirsem nolur yada yanında mutlu muyum huzurlu muyum herseyi birlikte dusun ve en doğru kararı ver...
Bu kararsızlıkta artık görüşmeyide iyice kestim çok sinir oluyordum bu halden dolayı. Ama önceleri tabi ki mutlu oluyordum konuşurken.Biraz baş başa vakit geçirmeye çalışsanız sözlünüzle. Mesela telefon görüşmelerinizde bir samimiyet oluşmuyor mu?
Oturup böyle hiç düşünmedim. Ama yeni seneye böyle bu ruh haliyle başlamak istemiyorum bu ay sonuna kadar karar vermek istiyorum artık.
İnşallah doğru bi karar alırım.
Bu kararsızlıkta artık görüşmeyide iyice kestim çok sinir oluyordum bu halden dolayı. Ama önceleri tabi ki mutlu oluyordum konuşurken.
Aslında o askere gittikten sonra ben onu arayamadım istediğimde özlüyordum konuşamıyordum sadece o arayabiliyordu. Bu durum bana sinir yapmıştı. O zamanlar işte soğumaya başlamıştım yokluğuna alışmaya...
Evet evet işte samimiyetsizlikten zaten bi türlü samimi bulmuyorum. Oda bana diyor sen izin vermiyorsun bana duvarların var diye.Mesela şimdi bir mesaj atıyoruz. Ona olan soğukluğumuzu unutup, samimi konuşuyoruz. Eğer aranızda samimiyetsizlikten dolayı soğukluk varsa bunu aşabiliriz. Onun tavırlarını gözlemlesen biraz, ne dersin?
Çok düşündüm ayrılmayı ama yapamadım hatta onun yapmasına da izin vermedim.Bence ayrılın daha fazla ne kendinize ne karşı tarafa bu stresi yaşatmayın.
Seni çok iyi anlayabiliyorum belki sende aşk kadınısındır...bende öyleydim. Ama hayatın bana öğrettikleri yüzünden aşkı es geçtim. Benim de hayatımda biri var beni çok seviyor değer veriyor benim için önemli olan o. Bizde ortalama 2-3 ayda bir görüşüyoruz belki daha sık görüssek duygularda değişiklik olur ama ben bunu tercih ettim illa aşk olsun demiyorum. Bazen bende senin gibi yürüyüşüne bile takıyorum ama olsun ya o benim mutluluğum için uğrasıyo bende kendimi ona adarım olur biter. Aşık olup mutsuz olmaktansa o duygu eksik kalıversin huzurlu olayım diyorum. Sizde ki tek sorun iki gün boyunca bişey konusmamıs olmanız bizde allahtan karsı taraf cok konusuyoo ben az konusan tarafım siz bu problemi aşarsanız daha cok ısınırsınız yani konusmayan birine bi duygu hisssedilemez ki peki telefonda falan nasıl o zmn konusacak sey bulabiliyo musunuz?
zamanında aynı hatayı yapmış ve sevmeyerek sözlenmiş biri olarak, sakın evlenme derim. Hayatımın kabusunu yaşamıştım, konularıma bakabilirsin. Çok iyi adam ama aşık değildim. Tahammülsüz olursun, herkesi kıskanırsın ve hayat boyu mutsuzluk çekersin ve bu sefer boşanamazsın da. Ben ayrıldım ve çok mutluyum hiç pişman olmadım verdiğim karardan. Sonra başka biri çıktı karşıma çok aşık oldum. Kaldıki senden büyğüm. Daha yaşın 28. Evlenip mutsuz olmak sözlenip mutsuz olmaya benzemez. Hayatın mahvolur.
Bende hep öyle düşünürdüm ama kötü şeyleri burda bdv de dayak atan aldatan kocaları gördükçe sevgilime daha cok bağlanıyorum :)Çok düşündüm ayrılmayı ama yapamadım hatta onun yapmasına da izin vermedim.
Bende öyle düşündüm hep. Aslında ortak noktamız çok. Konuşacak konu buluyorduk. İlk zamanlar saatlerce konuşuyorduk. Fikir görüşleri tam benim gibiydi hayallerimiz bile örtüşüyodu..
İşte diyorum ya ailesini gördükten sonra onların o tavırları beni soğuttu.
Birbirimizi çok fazla tanıma görüşme fırsatı olmadı bir yıldır 6-7 kez görüşmüşüzdür.
Ben söz falan yapmak istemedim o beni kaybetmemek adına beni ikna etmişti.
Bende senin gibi olmayı istiyorum işte önyargılarımdan kurtulmak istiyorum bilmiyorum sonu ne olur. Her gün ayrılığı düşünerek bunları aşamam.
Evet işte bir yanım ayrıl bir yanım bırakma diyor.Bende hep öyle düşünürdüm ama kötü şeyleri burda bdv de dayak atan aldatan kocaları gördükçe sevgilime daha cok bağlanıyorum :)
Çok düşündüm ayrılmayı ama yapamadım hatta onun yapmasına da izin vermedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?