- 10 Ağustos 2025
- 6
- 0
- 1
- 20
- Konu Sahibi fahriyeeex
-
Neden böyle hissediyorsun?Görücü usulü tanıştık 8ay görüştük düşündük tanışdık. Ben 20 sözlüm 26yaşında. Kimse zorla evlen demedi bana kendim istedim ama onun ailesi hemen yüzük takalım dediler ben bekleyelim dedim bir şekilde aralıktan ağustosa kadar erteleyebildim dün sözledin ağustosun sonunada nişan olucak. Ama dün içimde ufacık bile heyecan yoktu sanki normal misafirler gelmiş gibi davrandım. Kafama silah dayamıyorlar ama yinede hayır diyemiyorum.Sözlüm ayrılalım dese tamam derim ama ben ayrılalım diyemiyorum. Bu normal mi bir durum mu ne yapıcam ben?
Normal değil. Nişanlılığı uzatabildiğin kadar uzat, baktın nişanlını sevmediğine eminsin, ayrıl. Evliliği sakın aceleye getirme.Görücü usulü tanıştık 8ay görüştük düşündük tanışdık. Ben 20 sözlüm 26yaşında. Kimse zorla evlen demedi bana kendim istedim ama onun ailesi hemen yüzük takalım dediler ben bekleyelim dedim bir şekilde aralıktan ağustosa kadar erteleyebildim dün sözledin ağustosun sonunada nişan olucak. Ama dün içimde ufacık bile heyecan yoktu sanki normal misafirler gelmiş gibi davrandım. Kafama silah dayamıyorlar ama yinede hayır diyemiyorum.Sözlüm ayrılalım dese tamam derim ama ben ayrılalım diyemiyorum. Bu normal mi bir durum mu ne yapıcam ben?
Gerçekten bilmiyorum böyle düşündüğümde ve anneminde demesiyle yakışıklı işi vsr gücü vsr evi arabası herşryi var ama yinede içimde bir heyecan duygu belirtisi yokNeden böyle hissediyorsun?
Çokta yakışıklı biri konu dış görünüşü yada maddi durumu değilDaha doğrusu böyle hissetmene sebep olan bir şey oldu mu? Tipini mi beğenmiyorsun, davranışları mı hoşuna gitmiyor? Nasıl bir sorun var ortada?
Yani görücü usulü ilişkilerde ilk görüşte aşk olmasını beklememek lazım zaten. Evlilik için yaşın küçük neden kabul ettin?Gerçekten bilmiyorum böyle düşündüğümde ve anneminde demesiyle yakışıklı işi vsr gücü vsr evi arabası herşryi var ama yinede içimde bir heyecan duygu belirtisi yok
Okuyorum son sınıfa geçtim bu sene demek olur ki tüm masrafımı sözlüm karşıladıHemen evlenme. Hem yaşın genç hem emin değilsin içine sinmeyen şeyler var o yüzden acele etme. Bir de kendi ekonomik özgürlüğün var mı ? Bence evlenmeden önce bu da önemli
Okuyorum hayır kimse zorlamadı kendim istedim ama şimdi hayır desem o zaman normal karşılamazlardaha 20 yasindasin bu yasta neyin gorucusu ya? okuyor musun? calisiyor musun? ailenin zoruyla mi bu yola girdin? niye istemiyorum diyemiyorsun?
okulunu bitirip meslegini eline al once koca bir yere kacmiyor neyin acelesi bu? zorla evlendiriliyorsun falan sandim. ayrica adami sevmiyorsun bile sevmedigin biriyle omrunu gecirecek kadar degersiz mi senin yasamin?Okuyorum hayır kimse zorlamadı kendim istedim ama şimdi hayır desem o zaman normal karşılamazlar
O zaman çalışmak istiyorum iş bulmadan kendi birikimimi elde etmeden evlenmek istemiyorum diyebilirsin. Süreci uzat. Evlenip çocuk yapacaksın sonra gezemedim içimde kaldı diye üzüleceksinOkuyorum son sınıfa geçtim bu sene demek olur ki tüm masrafımı sözlüm karşıladı
Bir iki gün konuşurlar sonra herkes normale döner. İstemiyorsan istemiyorum deyin bitsin.Okuyorum hayır kimse zorlamadı kendim istedim ama şimdi hayır desem o zaman normal karşılamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?