- Konu Sahibi december90
-
- #1.141
...........................
güle güle kullan kaç tane tabağı var canım?
canım normal kahvaltı seti 6tane tabağı var 6tanede suplası var suplaları siyah olanı seçtim normal zamandada siyah suplaları kullanırım diye. onun dışında sütlük olan model yerine ben çaydanlık olanı aldım üst demlik porselen alt demlik ise normal desenli çaydanlık çayı güzel olur porselenlerin:)
kahvaltı seti bende aldım schafer da iki tür var bir sütlük içinde olanlar birde çaydanlıklı olanlar ben çaydanlık olanı seçtim bence çok kullanışlı ve set halinde bir masa hazırlandığında çok hoş duracak fiyatlarıda çok fazla değil bence değer almaya
canım bence kahvaltı seti hiç mantıklı birşey değil,lüzumsuz bir çok ıvır zıvır var içinde.Mesela bizde kimse fincanla çay içmez,zaten alacağın yemek takımının da çay fincanları oluyor ayrı 1-2 takımın da varsa bunlar fazlalık bence.onun yerine 12-18 tane aynı desen düz tabak alıp şık bardak takımları ve günlük kullandığın tuzluk biberlik ile kullanman daha iyiolur diye düşünüyorum.kahvaltılıkları servis edeceğin kaseler kayık tabaklar takım olabilir.çünkü hiç bir zaman kahvaltıya misafir varsa kapaklı bir set ve 2 kayık tabak işini görmez canım.onun yerine böyle eşleştirmeler yapabilirsin kendin.sevgiler.
Kızlar hobby nevresim takımı alan ya da kullanan var mı ? Fiyatı hakkında bilgisi olan bilgilendirirse çok sevirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?