sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

ohh hayırlısı olsun hepimize
insallah sanada hayırlısıyla bir eş adayı nasip etsin allah hayatı paylaşabileceğin
bizede allah gecim versin kolaylık versin

ohh hayırlısı olsun hepimize
insallah sanada hayırlısıyla bir eş adayı nasip etsin allah hayatı paylaşabileceğin
bizede allah gecim versin kolaylık versin

amin canım cümlemizin rabbim ağız tadıyla mutlu,mesut bir yuva kurmayı nasip etsin hepimize

hay allah yakalayamadım
iyiyim tatliş sen nasılsın ?
bugun evim.nette gürallarda cok uygun bardaklar var

Gerçekten Güzel Bir Karr :))
Süper olmuş :))

Yeni Katılan Arkadaşlar var Hoşgeldinizz :)

merhaba kızlar
bu topik benimde topiğim
çeyiz ürünlerine bayılıyorum bende
ama evlenmek için aday olmayanlardanım
2 yıla yakın çalıştım
ama şu an evdeyim
çalışırken birşeyler aldım ama
şu an bakmakla yetiniyorum çoğunuzun dediği gibi birikim yapmaya karar verdim sonra alıcam inş.

merhaba kızlar aranızda yeniyim son 1 aydır çeyiz takip ediyorum henüz almamıştım ilk çeyizimi bugün aldım, 4 yıllık ilişkim var ilk günden beri ciddi düşünüyoruz ama modası geçer diye almıyordum heves ettim bende bugün almaya başladım daha evlenmeme 2 yıl var iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum ama maaş çeyize gidicek gibi

cnm bi yerden başlamak gerekio benm de 2 yıl kdr sürem var evlenmek için yatırım yapmaya çalışıorm ama çeyiz almayı da ihmal etmiorm çok uygun seyler bulduktan sonra ama elinden geliosa uzun vadeli yatırım yapman daha iyi olur gibi gelio bana, kolay gelsn

canım annem hep yatırım yap dedi 3 yıldır çalışıyorum maaşımın yarısını yatırıyoruz bankaya annem evlenirken hep son anda almış parasını biriktirmiş ne alcaksa hep öyle almış ama ben bugün kararımı verdim hem para biriktircem hemde kendime alışveriş yapacağıma geleceğim için birşeyler alıcam çok mutlu oldum ilk çeyizimi aldığıma anlatamam duygumu yani.

Canım bencede ufak ufak al birşeyler çünkü çok zor iş araştırıp almak gerekiyor ayrıntı çok ne kadar paran olsada son ana bırakmamak gerekiyor.

aynen ben de senin gibiym cnm önceden tam bi kıyafet delisiydm tüm maaşımı onlara yatırıomusum yeni yeni farkediorm, çeyizim için bişiler aldığımda da yatırım için para ayırdığımda da almş kdr mutlu oluorm, heralde bi bana oluo herşeye çok çabuk hevesleniorm diodm ama burdaki bi çok kişinin benm gibi olması içimi rahatlattı

Canım bencede ufak ufak al birşeyler çünkü çok zor iş araştırıp almak gerekiyor ayrıntı çok ne kadar paran olsada son ana bırakmamak gerekiyor.

burayı takip ettiğimde daha iyi anladım herkes herşeyini almış ve çok teferuat var çokta zormuş paran olsa bile biryerde kafan karışıyor ben bugün öğle aramda cevahire gidip baktım kafamda birşeyler şekillendi ama nevresim takımlarıyla başladım almaya.

Bende nevresim takımlarıyla başladım canım kırılıcaklara çok fazla girmemeye çalışıyorum saklaması zor olur ama görünce dayanamıyor insan.Aldımı devamı geliyor

kesinlkle katılıorm yavaş yavaş zamana yayarak almak en güzeli, hem en çok içine sinilen alınmış olur hemde bi anda aceleye gelmeden en uygun fiyata alınır die düşünüorm

iyi yapmıssın bende tencere takımı nevresmler yorgan ve battaniyelerden başladm, ama günlk yemek takımımı dayanamayıp almıstm:)
sanırm misafir takımımı ve çatal bıcak setimi son zmanlarda alıcam bi türlü içime sinen güzel bişi bulamadm çünkü

kesinlkle katılıorm yavaş yavaş zamana yayarak almak en güzeli, hem en çok içine sinilen alınmış olur hemde bi anda aceleye gelmeden en uygun fiyata alınır die düşünüorm

Zaten o kadar çok çeşit var ki insanın kafası karışıyor karar veremiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…