- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi december90
-
- #1.101
ohh hayırlısı olsun hepimize
insallah sanada hayırlısıyla bir eş adayı nasip etsin allah hayatı paylaşabileceğin
bizede allah gecim versin kolaylık versin
kesinlikle katılıorm, çok hevesiniz varsa benm gibi çok uygun fiyatta kaçırılmıcak seyler bulunduğnda bi kaç parça alıp bu heves giderilebilir,henüz sözlenmemişsseniz yakında evleniomus gibi kendinizi zora sokup bi anda bi sürü sey almanın hiç bi mantığı yok die düşünüorm, 3 ay önce 125ten yaptırdığım 7 çeyrek bu gün 170 civarlarında hangi çeyiz yatırımı 3 ayda 400 tl kar ettirebilir ki:)
hay allah yakalayamadım
iyiyim tatliş sen nasılsın ?
Bugun evim.nette gürallarda cok uygun bardaklar var
cnm bi yerden başlamak gerekio benm de 2 yıl kdr sürem var evlenmek için yatırım yapmaya çalışıorm ama çeyiz almayı da ihmal etmiorm çok uygun seyler bulduktan sonra ama elinden geliosa uzun vadeli yatırım yapman daha iyi olur gibi gelio bana, kolay gelsn
Canım bencede ufak ufak al birşeyler çünkü çok zor iş araştırıp almak gerekiyor ayrıntı çok ne kadar paran olsada son ana bırakmamak gerekiyor.
burayı takip ettiğimde daha iyi anladım herkes herşeyini almış ve çok teferuat var çokta zormuş paran olsa bile biryerde kafan karışıyorben bugün öğle aramda cevahire gidip baktım kafamda birşeyler şekillendi ama nevresim takımlarıyla başladım almaya.
kesinlkle katılıorm yavaş yavaş zamana yayarak almak en güzeli, hem en çok içine sinilen alınmış olur hemde bi anda aceleye gelmeden en uygun fiyata alınır die düşünüorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?