- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Hayırrr benim topiğimmmmmBenim hayatımda uzun süredir biri var, ama çeyiz yapmaya çok önceden başladım, hayatımda biri olmasada çeyiz yapmaya devam ederim. Çünkü illaki bi gün aldıkalrımı kullanıcam, herşeyden öncesi ilerde kullanacağımı düşündüğüm şeyleri almak bana acayip iyi geliyor, kendimi iyi hissetiriyorr, o yüzdennn tam gazz çeyizee devammmmmm:79:
kız allammm ne diyem bende senin gibi düşünürdüm hep hatta bu uğurda bu yaz fincan takımı ve bi tane pike takımı almışlığım vardı öğrenci harçlığımlaama işte o sevgiliyle evlilik uğruna yapılan kavgalar,yıpranmalar bilmiyorum belkide soğudum ama çok güzeel bişey canım yola devam et bilmiyorum belki bi iş bulursam bende katılırım bu kafileye
Bende sevgilim askerdeyken başladıydım ama ayrıldık 1 ocakta.
Yinede almak istiyorum fakat yenileri çıkınca bunu beğenmezsem diyorum
bu işin kötü tarafı bu işte ne yapsak kızlar?
kızlar selam...
bende sözlü nişanlı deilim ama eylülde nikahımız olacak haziranda da nişaan inşallah...3 senedir bir birlikteliğim var...ne zaman evlenmeye karar verdik o günden beri alıyorum bişeyler erkek arkadaşımda para biriktiriyor...yani nişan zamanına kadar maddi açıdan ve çeyiz açısından herşeyimiz hazır olacak kısmetse...kendime ait bir topiğimvar aldıklarımı oraya ekliyorum...keyifli güzel ve zevkli insanın çeyizine bişeyler alması...
kızlar selam...
Bende sözlü nişanlı deilim ama eylülde nikahımız olacak haziranda da nişaan inşallah...3 senedir bir birlikteliğim var...ne zaman evlenmeye karar verdik o günden beri alıyorum bişeyler erkek arkadaşımda para biriktiriyor...yani nişan zamanına kadar maddi açıdan ve çeyiz açısından herşeyimiz hazır olacak kısmetse...kendime ait bir topiğimvar aldıklarımı oraya ekliyorum...keyifli güzel ve zevkli insanın çeyizine bişeyler alması...
Canım üzüldüm senin adına, ama yeni bir başlangıç, senin için hakkında hayırlısı neyse o olsun inş.
Canım ben 4 yıl önce başladım ama yinede o aldıklarımı çok beğenirim, hiç demedim keşke almasaydım şimdi bu çıkmış diye. Zmanında içine sinenleri al çok beğendiklerini, almak için almazsan beğenirsin
Senin durumunla benim durumum yakın canımbizimde herhalde haziranda olur bişiler, herşey tamam olsun ondan sonra bişeylere niyetlenmek istiyoruz bizde. Bakalım herkes için hayırlısı...
Canım evlilik için neden hayatındaki kişiyi evlilik için ikna etmeye çalışasın, neden bunun için tartışasınki, herşeyi zamana yaymak lazım, erkek için zaman gelmişse bunu dile getirir zaten, biraz sabırlı olmak, anın tadını çıkarmak lazım. Sakın böyle şeylerden soğuma zaten hayatına yeni biri girince o heycan gelir kendiliğinden Allahım herkesin gönlğüne göre versin
senin topiğine girip bakmıştım yorumumuda eklemiştim allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım.
En iyisini yapıyorsunuz canım en azında nişan elbisesi,gelinlik bir dünya para gerçekten olguın bir insanki bunları düşünüyor canım çok şanslıısn.
ÇOK SAOL CANIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI BUYMUŞ DEMEKKİ CANIM.yeni aşklara yelken açıyorum bnede:))))
4 yıl önce baya erken başlamışsın canım almaya sen.ne güzel pişman değilsin.nevresim takımlarımdan 2 tane daha aldım mı daha almıcam toplam 10 tane olcak.başka şeylere bakıcam.
saol canım evet çok şanslıyımben daha önceden çeyiz lafı edildiğinde ortamdan kaçan çeyizi saçma bulan ve boşu boşuna harcanan emek ve para olarak gören biriydim...ama ilk çeyizim el yüz havlusuydu..yere göğe sığdıramamıştım onu...sonra erkek arkadaşımla gezdikçe baktıkça bişeyler almaya başladım.sonra askere gitti 6 ay yemeden içmeden aldım bir sürü şey...iykide almışım diyorum...
tatlım ikna değilde 4. yılına girmiş bir ilişkiydi bizimki hani planlarımız vardı okul bitti filan beyefendide zaten son 1-2 yıldan beri gelen bi ilgi azalması mevcuttu falan filan işte ama tabiki iknayla olmazaynı anda heyecanı yaşamak lazım mesela dün topiklerden birinde bi arkadaş düğün resimlerini paylaşmıştı çok güzellerdi ikiside düğünden 1 hafta önce hazırlanıp fotoğraf çekilmişler böyle dış mekan resimleri filan çok hoştu tatlım yani şimdi o çift mesela aynı heyecanı yaşamasa,birlikte istemese yapılabilecek bişey mi demi ama hem sırf evlenmiş olmak için evlenmek değil benim istediğim zaten erkek arkadaşımlada ayrı kalmak istemezdim,hep birlikte olmak isterdim onun için hemen evlenelim diyordum yinede aileler bilsin filandı amacım neyse işte canım ama o arkadaşın düğün resimlerini çok beğendim ya ha ne dersin bizde evlenince yapalım mı öyle
10 tanemi nevresimin olcak, kıss onalrı bi ömür kullanırsın valla :81: Bende ilk nevresim felan almaya başlamıştım eve ihtiyaç olunca anneme veriyorum ben yine yenilerini alıyorumZamanla söylendiği gibi beğenmediğim bişey olursa çeyizimde ufak tefekleri hediye veririm yada anneme bırakırım, önemli olan şuan alırken mutlu olmam
Kızlar bence halı, klozet takımı, banyo seti ve mutfakta set üstü aksesuarlar son ana bırakılıp diğerleri tamamlanabilir.
Bazı tekstil ürünleride sonraya bırakılmalı, masa örtüsü ( masa büyüklüğüne göre alırsınız ileride )
yatak örtüsü vs.
Onun harici içinize sinen tencere, yemek takımı, çatal kaşık bıçak takımı, nevresimler, battaniyeler
bence en azından bunları aradan çıkarırsanız ileride sizin içinde büyük kolaylık olur.
Yok evlenmeme çoooook zaman var modada benim için çok önemli diyorsanız siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?