sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

iyi yapmıssın bende tencere takımı nevresmler yorgan ve battaniyelerden başladm, ama günlk yemek takımımı dayanamayıp almıstm:)
sanırm misafir takımımı ve çatal bıcak setimi son zmanlarda alıcam bi türlü içime sinen güzel bişi bulamadm çünkü

3 yıldır hesap yaptım kıyafete o kadar çok paralar vermişim ki bu ay kendime hiçbirşey almadım bugün çeyiz için bişiler alıncada esas işime yarıcaklar bunlar diye düşündüm çeyizim güzel olsun derdindeyim bilmiyorum umarım bu isteğim gitmez benden çünkü alışverişe çok paralarım gitti çok yatırım yapsam bile vicdanım hala sızlıyo.

Bende nevresim takımlarıyla başladım canım kırılıcaklara çok fazla girmemeye çalışıyorum saklaması zor olur ama görünce dayanamıyor insan.Aldımı devamı geliyor

kırılıcakları çok sonra alıcam renk belirleyip hep o renke yönelcem şimdi almak istemiyorum ama tencere setlerinde beğendim çok hoış şeyler var nevresimden sonra tencereye adım atcam

yok cnm benm gitmediyse seninde gitmez gibi gelio bana, anneler gününden beri alıorm hala da ilk günki gibi hevesm yernde, bazen kendme inanamıorm, alışveriş yapmayı seven biri için ne aldğı çok da önemli olmuo çoğu zmn, en iyisi bunu gelecekte kullanıcak işe yarayan seylere yöneltmek:)

ayy kızlaaarrr büyük ihtimalle2 sene sonra evleniyorum çeyiz konusu öldürüyo beni hani bişiler alıyorum 1senedir ama nerden başlamalıyım sıramı takip etmeliyim yoksa gözüme takılan indirimde olan ne varsa almalı mıyım o kadar eksik nası biter

çok doğru söylüyorsun galiba öyle cici şeyler varki hevesim hiç gitmez böyle hepsinden almak istedim kendimi zor tuttum yavaş yavaş alcam çeyizlerini gösterdiğin bir konu varmı bende bakayım nasıl şeyler aldığınıza.

gerçi bu siteyi takip etmek harika fikirler verdi bana

bu topicteki herkesin derdi aynı sanrm, sözlü ya da nişanlı deiliz ama bi yerde kendini bunlara yakın hissedenler var, bence suana kdr aldıklarnla iyi yapmıssındr modası geçmicek seylere yönelebilirsn, uygun fiyatta bişiler bulundktan sonra almakta da fayda var tabiki

:) umarm herşeyimizi zamanında ve eksiksiz tamamlayabiliriz cnm,
benm aldığım bi kaç sey de burda bakabilirsn fikir olması açısından
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/460512-nil-ceyizi.html

kütahya porselendeki değilmi günlük yemek takımın, bende çok beğeniyorum günlük olarak onları tam hoşlancağım tipte bir çeyiz olmuş bu çok şirinler bardaklarında öyle, sarevden aldın galiba battaniyeleri çok zevklisin hepsi çok çok güzel.

tşk ederm cnm:)
yemek takımım bernardodan cnm kahvaltı seti istemediğim için bundan alıp kahvaltı setine de dönüştürürüm die düşündm, kupalarn tabak ve kaselerinden de alıp 2 kişilik bi kahvaltı takımı yapmayı düşünüorm amahafta sonları aşkımla kahvaltı yapmak için

çok mantıklı birşey yapmışssın pasta tabakları kahvaltılık için müsait olur iyi bir fikir ne güzel bunları alırken böyle hayaller kurmak çok hoş geleceğimiz hayallerimize benzer inşallah

bide yeni çıkan ürünler çok modern modası geçecek diye bi kaygım yokta herşeyi almak istiyorum söz filan yok ama hayal kura kura eşya almanın tadı paha biçilemez

kesinlkle:))
hem bu süreyi bence iyi değerlendirmeliyiz söz nişan düğn bunlar arası çok da uçurum olmayan süreçler gibi gelio bana ya da ben öyle düşünüorm, zaten bunlar için bi sürü masraf olucak ben birikimleri bunlar ve beyaz eşyalar için düşünüorm o yüzdende kendimi çok kasmadan beğendiğim şeyleri alıorm, zaten çok içime sinerse de varsn modası geçsin ben her türlü yine beğenirim kii

yani etraftakiler dert etme para biriktir hepsini beraber al diyo da o zamanda süremi kalır sanki :26:düşüne düşüne seçe seçe toplayıp geliyorum şimdi içim rahat ediyo en azından köşemde dursun aylığı kıyafete yatırmamış oluyorum taksitlere bağlıyorum kendimi

merhaba arkadaşlar ben yani katıldım aranıza.önceleri ben de deli gibi kozmetik ve giyim alışverişi yapıyordum ama çeyizlik ufak tefek şeyler almaya başladım artık :) Annem herşeyimi zaman zaman aldığı için pek bir eksiğim yok aslında.Her türlü dantel :) örgü vs mevcut.Mutfak eşyalarım da çok var :çok fazla ebat ve sayıda borcam,kahvaltılık kapaklı cam kaplar,2 tane 12 kişilik ,2 tane 6 kişilik yemek takım,çok eskiden alınmış emaye tencere seti :) yoğurt vs için kullanırım diye düşünüyorum,meşrubat,çay ve su bardakları,gümüş çay tepsisi,tefal clipso düdüklü,tefalin mini fritözü(kullanmam ama düdüklünün yanında hediyeydi),baharat takımı,karabiber değirmeni,bakır cezve,2 takım kahve fincanı (hediye gelmişti),hisar çelik tancere seti(bunun ebatlarını kendim seçip oluşturmuştum),jumbo çkb takımı 12 kişilik,cam çaydanlık takımı,vok tava,lazerli bıçak seti,elektrikli cezve.Hatırladıklarım bunlar.eksiklerim ufak tefekler:sahan takımı,yeni model bir porselen yemek takımı,günlük bir çkb takımı,fazladan çay tepsileri,elektrik süpürgesi ve ütü,kettle.bunlar hakkında karar veremedim.Yeni aldıklarım ise blender seti,4 takım çay bardağı,2 takım çaydanlık biri porselen-emaye ,diğeri çelik,tuzluk- biberlik,3 tefal tava,fazladan bir porselen demlik daha.Tavsiyeleriniz,gördüğünüz eksikler varsa belirtirseniz sevinirim.Herkese kolay gelsin :)

Katinam maşallah annen almış alıcağını zatenn rahatsın sen

kızlar bende bıraktım almıyorumm abimi evlendircez o yüzden aldığımı anneme veriyorum..

Mayısın sonunda düğünü olucak onun odasına ben geçicem ve kenara para atıcam veya altınn böylelikle o gün geldiğinde zevkle gidip alıcam..

Sözlenildikten sonra alınması daha heyecanlıdır,o heyecanları tatmak için zaman var ama artık o zaman gelsin hayatıma biri girsin ciddileşsin resmiyete dökldün istiyorum:)

canım bence kahvaltı seti hiç mantıklı birşey değil,lüzumsuz bir çok ıvır zıvır var içinde.Mesela bizde kimse fincanla çay içmez,zaten alacağın yemek takımının da çay fincanları oluyor ayrı 1-2 takımın da varsa bunlar fazlalık bence.onun yerine 12-18 tane aynı desen düz tabak alıp şık bardak takımları ve günlük kullandığın tuzluk biberlik ile kullanman daha iyiolur diye düşünüyorum.kahvaltılıkları servis edeceğin kaseler kayık tabaklar takım olabilir.çünkü hiç bir zaman kahvaltıya misafir varsa kapaklı bir set ve 2 kayık tabak işini görmez canım.onun yerine böyle eşleştirmeler yapabilirsin kendin.sevgiler.

yesacım sen erken başlamışsın :))))))) sevgiler :))

kahvaltı seti bende aldım schafer da iki tür var bir sütlük içinde olanlar birde çaydanlıklı olanlar ben çaydanlık olanı seçtim bence çok kullanışlı ve set halinde bir masa hazırlandığında çok hoş duracak fiyatlarıda çok fazla değil bence değer almaya

...........................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…