- Konu Sahibi december90
-
- #1.121
aynen ben de senin gibiym cnm önceden tam bi kıyafet delisiydm tüm maaşımı onlara yatırıomusum yeni yeni farkediorm, çeyizim için bişiler aldığımda da yatırım için para ayırdığımda da almş kdr mutlu oluorm, heralde bi bana oluo herşeye çok çabuk hevesleniorm diodm ama burdaki bi çok kişinin benm gibi olması içimi rahatlattı
Bende nevresim takımlarıyla başladım canım kırılıcaklara çok fazla girmemeye çalışıyorum saklaması zor olur ama görünce dayanamıyor insan.Aldımı devamı geliyor
yok cnm benm gitmediyse seninde gitmez gibi gelio bana, anneler gününden beri alıorm hala da ilk günki gibi hevesm yernde, bazen kendme inanamıorm, alışveriş yapmayı seven biri için ne aldğı çok da önemli olmuo çoğu zmn, en iyisi bunu gelecekte kullanıcak işe yarayan seylere yöneltmek:)
ayy kızlaaarrr büyük ihtimalle2 sene sonra evleniyorum çeyiz konusu öldürüyo beni hani bişiler alıyorum 1senedir ama nerden başlamalıyım sıramı takip etmeliyim yoksa gözüme takılan indirimde olan ne varsa almalı mıyım o kadar eksik nası biter
:) umarm herşeyimizi zamanında ve eksiksiz tamamlayabiliriz cnm,
benm aldığım bi kaç sey de burda bakabilirsn fikir olması açısından
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/460512-nil-ceyizi.html
tşk ederm cnm:)
yemek takımım bernardodan cnm kahvaltı seti istemediğim için bundan alıp kahvaltı setine de dönüştürürüm die düşündm, kupalarn tabak ve kaselerinden de alıp 2 kişilik bi kahvaltı takımı yapmayı düşünüorm amahafta sonları aşkımla kahvaltı yapmak için
bu topicteki herkesin derdi aynı sanrm, sözlü ya da nişanlı deiliz ama bi yerde kendini bunlara yakın hissedenler var, bence suana kdr aldıklarnla iyi yapmıssındr modası geçmicek seylere yönelebilirsn, uygun fiyatta bişiler bulundktan sonra almakta da fayda var tabiki
kesinlkle:))
hem bu süreyi bence iyi değerlendirmeliyiz söz nişan düğn bunlar arası çok da uçurum olmayan süreçler gibi gelio bana ya da ben öyle düşünüorm, zaten bunlar için bi sürü masraf olucak ben birikimleri bunlar ve beyaz eşyalar için düşünüorm o yüzdende kendimi çok kasmadan beğendiğim şeyleri alıorm, zaten çok içime sinerse de varsn modası geçsin ben her türlü yine beğenirim kii
canım zaten uyumu çok seven biriyimsunuma da çok önem veririm, o yüzden akıllı seçimler yapmak gerekiyor.
bi de bazı kahvaltı setlerinde çaydanlık yerine sütlük var. çay tiryakisiyim, çaydanlıksız kahvaltı seti olur mu hiç :44: 4 yaşından beri süt içmemonlar da hiç bana göre değil. takımın içine çaydanlık da ekleyebiliyosun, ama zaten takım için bi sürü para veriyosun, takımın çaydanlıkları da extra 85 tl
ben de sozlu degılım ama ınsallah gelecek yaza evlenecegım ılk ceyızımı de markafoniden cıft kısılık nevresım takımı ıle aldım sımdı de bernardo dan yemek takımı ve catal bıcak setıne gırmeyı dusunuyorum ama bernardo hakkında yorumlar pek ıyı degıl
sız yemek takımınızı nereden aldınız arkadaslar
canım bence kahvaltı seti hiç mantıklı birşey değil,lüzumsuz bir çok ıvır zıvır var içinde.Mesela bizde kimse fincanla çay içmez,zaten alacağın yemek takımının da çay fincanları oluyor ayrı 1-2 takımın da varsa bunlar fazlalık bence.onun yerine 12-18 tane aynı desen düz tabak alıp şık bardak takımları ve günlük kullandığın tuzluk biberlik ile kullanman daha iyiolur diye düşünüyorum.kahvaltılıkları servis edeceğin kaseler kayık tabaklar takım olabilir.çünkü hiç bir zaman kahvaltıya misafir varsa kapaklı bir set ve 2 kayık tabak işini görmez canım.onun yerine böyle eşleştirmeler yapabilirsin kendin.sevgiler.
canım bence kahvaltı seti hiç mantıklı birşey değil,lüzumsuz bir çok ıvır zıvır var içinde.Mesela bizde kimse fincanla çay içmez,zaten alacağın yemek takımının da çay fincanları oluyor ayrı 1-2 takımın da varsa bunlar fazlalık bence.onun yerine 12-18 tane aynı desen düz tabak alıp şık bardak takımları ve günlük kullandığın tuzluk biberlik ile kullanman daha iyiolur diye düşünüyorum.kahvaltılıkları servis edeceğin kaseler kayık tabaklar takım olabilir.çünkü hiç bir zaman kahvaltıya misafir varsa kapaklı bir set ve 2 kayık tabak işini görmez canım.onun yerine böyle eşleştirmeler yapabilirsin kendin.sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?