Sözlü tacize uğradım

Ben de sizin gibiyim, bir yanım hep acaba derdi böyle bir durumda. Ama güçlü davranmışsınız ve müdür de iyi biriymiş neyse ki. Hayırlısı olsun.

vazgeçmeyeceğim. Eşim eve gelmeden yazmayı ve çantama koymayı düşünüyorum. Kızlarını düşünüyorum ben. Kimse babasına böyle bir soruşturma açılsın istemez

Babam meslektaşını böyle iğrenç bir şekilde taciz etmiş olsaydı ben soruşturma açıldığı için üzülmezdim, babam beni hayal kırıklığına uğrattığı için üzülürdüm. Kızlarını düşünmesi gereken kişi o, siz değilsiniz. Hareketlerine dikkat edecek ki bence fazla bile muhatap olmuşsunuz adamla. Hiç muhatap olmadan şikayet etmeniz gerekiyordu bak adam hala yüzsüz yüzsüz devam ediyor. Dilekçenizi verin, sonucu da ne olursa olsun adamla artık muhatap olmayı bırakın.

Ne güzel ki hemcinsi diye korumaya çalışıp birşey yokmuş gibi davranan bir yöneticiniz yok, hemen gayet güzel yönlendirme yapmış.

Hemde emekliliğini yakmaz böyle bi soruşturma en fazla uyarı/kınama alır. Oda bu yaşta böyle birşeyden aldığı kınamadan utanç duysun.

Açık kapalılık değil bu mesele. Bu zihniyetin karşısında basma etekle otursan ona bile bahane bulur laf atar.

Kızlarına duyurmaz hem soruşturmayı hiç canınızı sıkmayın boşverin.
Hayırlısı olsun.

Hala dikkat etmeniz gerektiginizi söylemis...yani bu demek oluyorki hepimizin anladigi gibi aslinda igrenc bir sözlü taciz vakasi..kivirmasin şimdi...sanki milletin önü de striptiz yapilmiş gibi bir durum var...ayrica ..sen...diye konuşma cürretinde bulunma hakki yok o herifin....siz diye konuşmak mecburiyetinde...madem dikkat edilmesi gerekiyo bazi durumlara herkez dikkat etsin

Bir de 2 kızı var öyle mi? Empati yoksunu. Belli ki tanıdığı her kadın sinmiş, ses etmemiş, sizin sesiniz çıktığı, karşısında durduğunuz için o yanlış anladınız lafları. Bırakınız cezalarını çeksinler. Müdürünüzü canı gönülden tebrik ediyorum. Emsal oluşturması dileğiyle.

Harikasın harikasın müdürünü ayrıca takdir ettim hak yerini bulur inşallah. Hiç üzülme, bu zihniyetin verdiği emek yerine yaktığı beyinleri düşün eksik kalsın emeklisi

vazgeçmeyeceğim. Eşim eve gelmeden yazmayı ve çantama koymayı düşünüyorum. Kızlarını düşünüyorum ben. Kimse babasına böyle bir soruşturma açılsın istemez
Hiç üzülme bunu düşünmesi gereken o, sen değilsin. Aksine kızları olduğu için daha farklı yaklaşması empati kurması gerekirdi. Seni örnek gösterir inş kızlarına. Harikasın zümrem

Harikasın çok takdir ettim seni

böyle müdürler var mıymış halen diye düşündüm gelişmeyi okuyunca

bu arada benzer bir olay özel okulda yaşanmıştı

öğretmenler odasında hırkasını çıkarıp önlüğünü giymiş bayan öğretmen sıfır kollu varmış içinde

okulun sahibi bildiğiniz hakaret etmiş

öğrenciler ergen bu nasil giyim

siz buraya Beyoğlu'nun arka sokaklarından mı geldiniz diye

sonuçta mahkemede hakaretten ceza aldı

sıkmayın canınızı

yengem öğretmen imam hatip e tayini çıkınca oje sürmeye başladığını anlatırdı

hayatın tek tip olmadığı ortaya çıksın derdi

Mudurun sizi desteklemesi cok guzel. Laf atan hoca madem gercekten iyi niyetle soylemis o zaman yanindaki kahkaha atanlarin isimlerini de versin. Siz en iyisini yapmissiniz. Buyuk ihtimal sorusturmadan bir sonuc cikmaz zaten. Adamin yanindakiler inkar etse biz duymadik oyle bir sey dese konu kapanir. Cubku gercekten nereye cekilse oraya gidecek bir laf ve bu yuzden asılsız kalabilir. Ama bu onlara ders olur. Yarin bir gun oraya daha genc ve bekar yeni bir ogretmen atanirsa kim bilir ne yaparlar. Yazdiginiz dilekce sayesinde insanlara nasil davranmalari gerektigini ogrenirler belki.

neye üzülüyon acaba lafı söyleyen o
hiç istifini bozmadan yanlış anlayabilirler diğer arkadaşlar güldü deyip suçu başkalarının üstüne atıp kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi davranan ve seni de salak yerine koymaya çalışan o.

O kadar insanın yanında nasıl öyle laçka konuşabiliyor benim aklım almadı yani. Hem harem selamlık istiyorlar hem bunu mu yapıyorlar? sizin gibi aynı binada ders veren başka kadı hoca yok mu peki sizinle orada oturacak olan hepsi başka binaya mı gidiyor. Bana çok enteresan geldi rahatça bunun söylenebilmesi ama en azından müdüre şikayet edebilirdiniz.

Eline diline sağlık
Orası nasıl bi okul öyle ya iyice delirdi millet bizi imamhatipteyken yazılı-sınavlarda özellikle kız-erkek şeklinde oturturdu hocalarımız. Şimdi bakıyorum da kızlarla erkeklerin okullarını bile ayırdılar öğrt. odalarına kadar varmış iş.. eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…