Sözlü tacize uğradım

Beni yanlış anlamayın lütfen. Ben o tip okullara karşıyım. Muhafazakâr bir çevreden gelmeme rağmen. Gerekçem ise şu; Sadece kız öğrencilerin olduğu bir imam hatip lisesine evrak işlerim olduğu için gittim. Başımda renkli bir eşarp vardı ve pantolon giymiştim. Kız öğrenciler o kadar dikkatle beni süzdü ki bir tuhaf oldum. Aslında son derece basit giyinmiştim. Kim bilir ne gibi baskılar görüyorlar. Ya da kendilerini birşekilde bastırmak zorunda kalıyorlar. Bu tür okullar çok yaygınlaştı. Ve bu okullara toplum tarafında ciddi bir talep varmış bu yüzden açılmış gibi lanse ediliyor. Kesinlikle düzmecedir. İnsan olmak, erdemli olmak, hakka hukuka riayet etmek okullarda ögretilmiyor. Ögrenilmiyor. Bu yüzden bu yaşanan şeye şaşırmıyorum...

Bnce acıdım adama . Gerektiği gibi cezasını kendi korkularıyla çektiğini düşünüyorum. Bnce bu kadar yeterliydi. Eminm yanlışını anlamıştr hatta size açıklamasınıda yapmış. İki kızı var diyorsun üzüldüm. ( sonuç olarakda çok bşe yapmazlar başka okula sürerler en fazla )

Düz lisede okuyan Eroin uyuşturucu ve saçma sapan hareketlerde bulunan bi öğrenci için bütün okulu yargılamamak gerektiği gbi bu tür davranşlarını gördüğünüz kişiler içinde okul böyle diyemezsiniz.
Bn imamhatpte 1 yıl okudum ( mesafeden dolayı okulu deiştrdm) açık öğretmenlerimizle açık arkadaşlarımızla ( artk başörtü takmayanlarda orda okuyabiliyor) aramızda daha başka kuvvetli bi bağ vardı. Orda gördüğüm eğitimi disiplini malesef diğer okulda göremedm.

Yapılan araştırmaları inceleyin. Benim ablamda imam hatipte okudu. Eğitim kalitesi ve öğrenci başarılarına da inceleyin. Daha başka birşey söylemek istemiyorum. Ceza almak istemem.

Helal olsun o müdürede sizede.Böyle insanlara ihtiyacımız var.Haremlik selamlıkta neymiş.Bir bayana laf atmak neymiş öğrensinler.Bu işin yaşla alakası yok konu sahibi.Bu yaşa gelmiş ama öğrenememiş demekki bir bayana nasıl davranılması gerektiğini.Ayrıca kız evladı olan ve öğretmen olan bir bey bu şekilde davranmamalıydı.
Kendi kızları üniversiteyi bitirip meslek sahibi olunca işyerinde bu şekilde tacize uğrasa bir baba olarak ne hisseder acaba??

Adetinle ilgili değil. Kesinlikle hatayı kendinde arama. O kendine dikkat edecek terbiyesiz herif

evet güclüsün çoj iyi yapmısşın. Vicdan yapmanı gerektirecek bir durum yok malesefki o taciz ederken kızlarını düsünmedi sende şikayet ederken düşünmemelisin. Hem kızları aklına gelseydi sana laf atmazdı.

Yeni gelismeyi okudum canim. Adam tam bir hadsiz. Hala yüzsüzlükte. Nasil aciklamalar yapmis oyle! Yok yanlis anlasilabilir de bilmem ne. O özür (!) Konusmasini ögretmenler odasinda yapsaymis ya karaktersiz. Taviz vermeyin lütfen. Boylelerine sorusturma acilmali ki kimse bir daha cesaret edemesin. Hak ettigini bulsun o da. Ayrica kul hakkina girmiyorsunuz ki, olmasi gereken yapilacak. Müdüre de hayran kaldim. Hiç taviz vermemis baya dik duruslu bir tavır sergilemiş. Hic boyle bir müdürüm olmadı:)

Tebrik ederim lütfen geri adım atmayın. Kızlarını düşünmesi gereken öncelikle siz değilsiniz. Babası olarak o lafı söyleyen kişi olacak. Yani o zihniyetini düzeltecek. Güzellikle değiştirememişse bu şekilde değiştirsin bi zahmet

Tebrik ederim sizi. Keşke herkes böyle tacize sesini çıkarsa da kimse bi daha cesaret edemese kadınları taciz etmeye

Supersin tavrindan sakin vazgecme.Sen tepkini gosterince gece uyumamistir o sonrada gelip o konusmayi yapmistir.Korkudan tabii.
Korksunlar tabii ve kendilerine baksinlar once.Orasi bir egitim kurumu..

Vicdan azabi cekmeyin sizin bizim gibi iyi niyetli insanlar yuzunden bu yuzsuzler yuz buluyor.geri adim atmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…