Sözlü tacize uğradım

Bu insanlar öğretmenlik yapıyor, gencecik beyinlere neler sokuyorlar. Ondan sonra neden gençlik böyle. Babası sokaktaki kadına laf atar, öğretmeni okulda başka öğretmeni taciz eder... Beyinlerine , demek ki erkek bir kadına istediğini söyleyip, istediğini yapabiliyor düşüncesi işleniyor. REZALET! Allah islah etsin hepsini. ne diyeyim.

Size de çok geçmiş olsun. Ancak lütfen takılmayın bu söylenenlere. Aynı o zamanki gibi cevabınızı verin, ezdirmeyin kendinizi. Her kuşun eti yenmez anlasınlar.

şikayet edilmeli normali bu olmalı fakat bence şikayet ederse iftiraci konumuna bile düşebilir.

Siyasete girip ban yemek istemiyorum ama öyle bir dönemdeyiz ki dinci geçinip sapıklık yapan ve bunu da kendinde hak gören insanlarla dolu etraf.

son yıllarda açık kapalı fakr etmiyor kadınlara yönelik taciz tecavüz şiddet ne kadar artti farkında mısınız?

şimdi bu öğretmen arkadaşımiz gitti Müdüre sikayet etti ki zaten müdürler de belli bir görüşe sahip değilse ve belli bir sendikaya mevcut değilse zor ataniyor, müdür en fazla hocam sen yanlış anlamışsin der.

ilk yorumumda da dedim it itin ayağına basmaz!

konu sahibi bu pisligi görmezden gelecek muhatap olmayacak

kendilerince yılışmayı erkeklik olarak gördü zavallıcıklar. siz tepkinizi koyarak edepsizlik oldugunu belli etmişsiniz tebrik ederim. bir daha kimseye bu tür tacize varan şaka yapmamaları gerektiğini anlamışlardır umarım. inşaallah yani..

Yılmayın. Siz o odadan giderseniz kaybedersiniz.
İnadına kalın orada.
Sert çıkmanız çok iyi olmuş.
Susmayın! Yarın gidip 'Bu odada oturma hakkımı kimseye yedirmeyeceğim. Eğer bir daha bu tacizle karşılaşırsam haklarımı kullanmaktan asla çekinmem bunu bilin. Herkes haddini bilsin. terbiyesizler' diyin.
Sakın geri adım atıp yenilmeyin bunlara.
Biz yenildiğimiz için onlar oradalar!

Terbiyesiz.. boyle birinin ogretmen olmasindan rahatsiz oldum su an. Kadinlari sadece cinsel olarak goren, abaza tipler ay sinirlerim bozuldu

Sizin tepkiniz cok normal olmus yerinde olmus cunku tepki vermeseniz ustunuze daha cok gelirkerdi en azindan simdi bir daha biraey diyemezlee

ne demek istediyse istedi muattap olamayın kafanıza da takmayın zaten haddini bildirmişsiniz boşverin gitsin.

A a hadsiz midir nedir ya. Hadi o hafsiz, o kahkaha atanlarda da 1 gram akıl yok.

Salak herifler.

Terbiyesiz herif. Sikayet etmelisin

Dengesiz patavatsız işte. Hayatında hiç mi kadın görmedin diyeceksin böylesine.
Çokta takmayın böyle insanlar her yerde maalesef keşke hiç olmasalar.

Valla haremlik selamlık öğretmen odası mı olur
Kesinlikle şikayet edin bu uygulamadan vazgeçilsin
Sapık zihniyetliler de şu okullardan temizlensin artık ya

Ne demek istedi ki cidden anlamadim

Tepkinizi koymussunuz iyi yapmissiniz. Pistirip kalmislar. Zavallilar.
Birdaha yaparsalar sikayet edin.

Bir de öğretmen olacak, koca herif. Utanmaz! Idareye bildirin, gerekeni yapsınlar. Haremlik selamlik diyip meslektaşa şunu söylemek nasıl bir terbiyesizlik!
Ağlamayın bu sizin ayibiniz değil.

ben de anlamadım ama iyi bir şey hissetmedim çünkü kahkaha attılar

Neden bir daha yapmasini beklesin ki? Diger pislikler de o da haddini bilsin sapiklar.

Adamların içinde montunu çıkarınca artık nefisleri mi kabarıyor, namahrem diye günaha mı giriyolar

Sapık zihniyetini dışa vurmuş

Abartmıyorsunuz gayet haklısınız. Haddini bildirmek gerek bence müdürle filan konuşun bu konuyu.

Hepsini şikayet et.. ben geçen hafta evimin önüne kadar takip ve taciz edildim polis çağırdım ama bulamadılar, yine de şikayet ettim, tepkisiz kalmamalıyız

Anlamayacak bir sey yok. Abdestimi bozacan demis resmen. Ay cok sinirlendim

kesinlikle bir de herkesi dinsiz bulup laf söylüyorlardır kesin
terbiyesiz mahluklar
şikayetçi olmak gerek

yaaa Allahım yaa (( tacize uğradım ben

Sinirlenmekte cok haklisin ve senin hicbir sucun yok bunda. Hadlerini bildir sikayet ederek. Inan daha iyi hissedersin.

Mala bak!
Ben olsam müdüre şikayet ederim.. Hatta hırsımı alamam başka yerlere de yazarım. Artık nasıl oluyorsa öğretmen değilim tam bilmiyorum..

bunlar dalga geçtiler benimle. Erkek lisesi diye ben özenli gidiyorum önlük giyiyorum dikkat ediyorum , makyaj bile yapmıyorum ki makyajsız bakkala bile gitmeyen biriydim ben

Şikayetçi ol kesinlikle cezasını bulsun canım

zehir oldu zaten (inan ki yanlış mo anladım diye kendimi suçluyorum ben. Art niyetli miyim acaba diye

Dediginiz gibi olsa aciklardi zaten. Haremlik selamlik ogretmenler odasi da cikti ya basimiza. Sapik zihniyetlerin sonucu

O da ayrı bir manyakmış. Nasıl iletişim kursam diye bulduğu fırsata bak salak..

Siz istediginiz kadar dikkat edin, zihniyeti kötü olan yine kötü olur malesef.boylelerine bir "günaydin" sözü bile çok.

Şikayet edin lütfen.
Mal herif.
Kadınız diye her denileni espriye çekmek zorunda mıyız ?

bitti zaten artık selam bile vermeyeceğim

Her yer bu sapiklarla dolu ya. Cüklerinden sallandiracaksin kadini sex objesi olarak gören herkesi

Belki gercektem kotu bir niyeti yoktu ama ne amacla soylemis olursa olsun soyledigi tavir yanlis. Siz hakli bir tepki vermissiniz. Kendinizi uzmeyin. Bu arada fizik ogretmeni misiniz?

Kendileri tahrik olup herkesi ayni zannediyor bu zihniyet. Nefret ediyorum ya nefret. Olmaz olsunlar kahrolsunlar. Yeter ya.

Çüşş yani mont çıkarırken tahrik olan sığırda ilk defa duyuyorum.

Çocuklarımızı emanet ettiğimiz eğitimcilere bak.Ne günlere kaldık yarabbim.Şikayet etseydin terbiyesizi.

Aman ya kadının adı Alev diye bu şimdi alev alev yanıyordur diyeni duydu bu kulaklar.
Şaşırmıyorum bu pisliklere.

Allahin belalari.

Hepsi birden güldüklerine gore daha once kendi aralarinda arkanizdan konusmuslar demek ki.
Iste tam bir türkiye muslumani. Bir kadinin arkasindan konusmaya cekinmezler ama sorsan haremlik selamlik oturur. Ikiyuzlu pislikler.

Antropozlu ya bak sen
Ay dilime ne laflar geldi de neyse..

Aklıma pembe otobüs meselesi geldi niyeyse.
Bu öküzlere verilecek en iyi cevap odayı kullanmaya devam etmek olur. Siz sakin taviz vermeyin. Kadına alışmayı onlar öğrenecek.

Lutfen sikayet edin.

Ortalik munasebetsiz insan dolu.
Haremlik selamlik ogretmen odasini da ilk kez duydum.

ilk defa sana hak verdiğim bir konun. ön yargılı açtım hatta abarttığın bir durumdur kesin diye.
terbiyesiz adam öğretmen olacak birde.

Bir daha asla suratina bakma..selam bile verme ve sikayet et

Ne demek istediler ben anlamadım

Terbiyesiz adam hadsiz ya
Çok haklısınız

Zihniyetlerine tükürdüklerim.

Ne yapacaksınız şimdi? Sineye çekmeyeceksiniz umarım.

erkek cinsi sağolsun her gün mide bulandırıcı olmayı başarıyorlar..

Öğretmenler,, imam hatipler,,, ülkemiz

Bunlar da öğrencilere eğitim verecek utanmazlar
Hiç aklıma gelmemişti böyle bişey okul ortamı nasıldır bilmiyorum ama bunu müdürle konuşsanız Koca koca herifler iğrenç

O adamı muhattap alıp konuşmak bile hata şok oldum resmen
Müdür falan ilgilenir mi böyle sorunlarla çok şaşırdım nasıl bu kadar seviyesiz olabiliyorlar eğitimci insanlar

Özür dilerse "sorun degil", "onemli degil" tarzi cumlelerle cevap vermeyin lutfen. Cok sert olun.

İdareye söyleyin hemen bide öğretmen olacaklar.
Bildiğin sapıklık yapmışlar

Allah belasını versin pislik herif tüylerim diken diken oldu yaa ayrıca haremlik salamlık oda nedir allah aşkına böyle birşey olursa meb şikayet edin kesinlikle eşine söyleme canım

Pislik zihni boyle seyler uretir sonra haremlik selamlik uygulama ister. Boyle pislikler yuzunden iste. Ogretmen olmus bir de sapik kart zampara.

İhl müdürüne ihl öğretmenini şikayet etmek:) hatta ilçeye şikayet etmek:) kimi kime şikayet edeceksin şikayet edeni suclu çıkarırlar.

Keske donup "yaziklar olsun birde ogretmen olmussunuz"deseydiniz..
Yada dikilin karsisina konusun.Soguk ve tehtid dolu bir konusma olsun ama..

böyle adamı okul bahçesinin orta yerinde hadım ediceksin.

şikayet olayı çok utopik olur ne demişler it itin ayağına basmaz

Okulların haline bak,bu Zihniyet e sahip insanlar mı yetistiriyor çocukları.Serefsizler.
Gayet pislik bir şekilde içlerindeki iğrençligi gostermisler

Ve biz bu sapiklara cocuklarimizi emanet ediyoruz

Lorenrz bir fizikci .. Yanlış yorumlamak istemem ama fiziğinizle alakalı bir sululuk mu bu acaba ?

Ay pislik
İprenç adam
O ne demek
Birde öğretmen ılucak

Adamdaki cesarete bak.

Kendi halinizde takılıyorsunuz diye ses çıkarmayacaksınız mı sandı acaba öküz

Canınızı sıkmayın lütfen.. Gelişimini tamamlayamamış tipler bunlar.

Ahlaksız ya. Bırak özür bile dilemesini pislik

Baska karının duyacagiz kadar yüksek söyleyin valla v ben olsam kepaze ederdim onu

İdare çok mu farklı sizce?

Bazı hocaların karakteri böyle malesef. Bnce gereken tepkiyi göstermişinz ztn bundan snra ona göre davranır.

Imam hatip adı altındaki şu zihniyetler şu cahiller gerizekalı sapık zihniyetliler hep vardı zaten halende üremeye devam ediyorlar demek ki

imam hatip okulları böyle. normal okullara tayin isteyin. haremlik selamlık isteyen insanlardan öğretmen olmaz

Ben şuan sizin tarafınızdan sözlü tacizemi uğramış oldum? Pardon? Derdim sinirlı ve yüksek bir sesle.
O utanç ona yeterdi.
Korkuda.

Igrenc insanlar...bu gibi tiplerin yüzünden dinimizde yanliş anlaşilmalar oluyor ..firsatcilara koz veriyorlar ..onlarin kizlari eşleri yokmu aceba...erkeklenmi evliler bu tip erkekcikler aceba..

Bimere sikayet edin aninda sorusturma yesin.yaptigi yanina kar kalmasin sapik herifin.biz bu sekilde muduru yollamistik.otururken bacaklarini acip deydirir taciz ederdi.ne anliyosa .pislikler.bimere yazin korkmayin

Çok üzüldüm adına ya insan evli olunca daha rahat oluyo evliyim zaten diyorsun ben olsam bende o binayı kullanırdım terbiyesiz adam

Ama iyi cevap vermişiniz...

Midem bulandı pislik insanlar pislik zihniyetler şikayet edin derdim ama öyle bir yerde bir sey çıkmaz yaşı da varmış

Kime şikayet edecek baksanıza müdür de aynı kafada onların üstleri de yoksa bu hale gelir miydik

Gerizekalı ya bunlar. İyi yapmışsınız

ıyy bi de bunlar "öğretmen" midem bulandı pis yaratık keşke biri çıkıp evire çevire dövseydi gerçi uslanmaz arsız

Bu nedir ya resmen sapiklik bu gibi insanlar mi öğretmen oluyor ne öğretebilir ki üstelik o gulen yasli başlı adamlara ne demeli hepsi iğrenç ve çirkinler.

Allah belasını versin onların
Okumuş ama adam olamamış
Basım.acik demişsiniz ya bunun basın acik yada kapalı olmasıyla alası yok terbiyesizler
Şikayetçi olun mutlaka

Ay bak yine sinirlendim sirf bunu yazmak icin girdim keske yuzune tukurseydiniz adi sapigin

Valla cok sasirdim.12 yil ogretmenlik yaptim.su an calusmiyorum.hic boyle sey duymadim.Annem de Imam hatipte calisti.boyle seyler olmadi.
Insanlar sasirmis

Allah belası pislik zihniyetler!!!! Utanmaz adam.
Müdürünüzüde tebrik ederim.Haremlik selamlıkta neymiş.Kadın görmeye dayanamayan günah tohumları.Kadın zekasından korkan acizler.

Cok guzel tepki vermissin

Açıklama yapmadıysa zaten açıklaması yok demektir. Bu erkeklerin cesaretine şaşırıyorum.

Pis hadsiz. Çok güzel terslemişsin..

Terbiyesizlik etmiş imkanın varsa şikayet et

ne demek istediyse istedi muattap olamayın kafanıza da takmayın zaten haddini bildirmişsiniz boşverin gitsin.

arkadaşlar gelişme var

O kadar alıntıdan sonra gelişme var yazmışsın gelişmeleri de yazsaydın keşke :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…