Sözlü tacize uğradım

bunlar dalga geçtiler benimle. Erkek lisesi diye ben özenli gidiyorum önlük giyiyorum dikkat ediyorum , makyaj bile yapmıyorum ki makyajsız bakkala bile gitmeyen biriydim ben

Bilimsellik falan diyoruz, ilim irfan diyoruz okulların haline bak
Bunlar olması gerekirken neler oluyor

Eğitimle ilgili bir işim var benim
Güya kaliteyi artırmak için çalışmalar vs vs
Zihniyetlerden paspallık kepazelik akıyor
Bir okulun imam hatip olması öğretmenlerin aynı öğretmenler odasını kullanmasını zaten engelleyemez
Hadi bunu yaptılar bi şekilde öğretmenler diyelim
Üstüne kadın sanki odayı kullanınca acayip bişey yapmış gibi algılanıyor
Hafif kadın gibi mi düşünülüyor bu Zihniyetten her şeyi beklerim
Bunu diyenin de buna gülenin de iğne ucu kadar aklı yok

Ben çok sinirlendim
Başıma gelse de çok üzülürdüm
Ama sizin suçunuz olan bişey değil
Müdüre söyleyin derim
Ve de ısrarla kullanın o öğretmen odasını
Sakın gitmem artık demeyin

Böyle böyle yola gelecekler

zehir oldu zaten (inan ki yanlış mo anladım diye kendimi suçluyorum ben. Art niyetli miyim acaba diye

Dediginiz gibi olsa aciklardi zaten. Haremlik selamlik ogretmenler odasi da cikti ya basimiza. Sapik zihniyetlerin sonucu

O da ayrı bir manyakmış. Nasıl iletişim kursam diye bulduğu fırsata bak salak..

bunlar dalga geçtiler benimle. Erkek lisesi diye ben özenli gidiyorum önlük giyiyorum dikkat ediyorum , makyaj bile yapmıyorum ki makyajsız bakkala bile gitmeyen biriydim ben
Siz istediginiz kadar dikkat edin, zihniyeti kötü olan yine kötü olur malesef.boylelerine bir "günaydin" sözü bile çok.

asla gitmem diyemem , diğer öğretmenler odasına gidene kadar tenefüsüm biter. Bardağım çantam kalemlerim notlarım hepsi orda. Ben kendimi biliyorum . Karşıyım böyle uygulamalara zaten. Erkek lisesine kadın öğretmen atamasınlar o zaman !!!

O da ayrı bir manyakmış. Nasıl iletişim kursam diye bulduğu fırsata bak salak..
Sormayin sacma sapan muhabbetler acmaya calisiyo falan. Bi gun köyünden çicek toplamis. Getirmis elime veriyo. Hocam ben çiceklerden nefret ederim dedim bu sinifa girme olayi bi defa olmadi. Çok kez oldu. Bi keresinde de maddi durumu kotu olan ogrencileri liste yapip elime verdi. Sanki idareci benim

Her yer bu sapiklarla dolu ya. Cüklerinden sallandiracaksin kadini sex objesi olarak gören herkesi

zehir oldu zaten (inan ki yanlış mo anladım diye kendimi suçluyorum ben. Art niyetli miyim acaba diye
Belki gercektem kotu bir niyeti yoktu ama ne amacla soylemis olursa olsun soyledigi tavir yanlis. Siz hakli bir tepki vermissiniz. Kendinizi uzmeyin. Bu arada fizik ogretmeni misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…