Sözlü tacize uğradım

Zihniyetlerine tükürdüklerim.

Ne yapacaksınız şimdi? Sineye çekmeyeceksiniz umarım.

Şikayet edin yanlarına kalmasın. Sustukça tepemize çıktı arsızlar. Oturduğum yerde sinirlendim. Bu hasta zihniyetler yüzünden ben kadınlığımdan utanacak değilim, ergenliğe ilk girişimizde ped alışverişi yaparken utanırdık saklardık şimdi mont giyip çıkarırken mi saklayacağım kendimi? Siz biraz pasif, çekingen bir kadınsınız konularınızdan bildiğim kadarıyla ama sizden özellikle rica ediyorum şu durumda çekingen olmayın, edebildiğiniz her yere şikayet edin. Onlar sizden çekinsin.

Zihniyetlerine tükürdüklerim.

Ne yapacaksınız şimdi? Sineye çekmeyeceksiniz umarım.

yarın selam vermeyeceğim selamını da almayacağım . Mutlaka yanıma gelir ve bir muhabbet açmak ister. Zümreyiz çünkü. Sınav haftası da yaklaşıyor. Kıdemli öğretmen diye yıllık planını bile ben hazırlamıştım.

Konuşmak isteyince, tavırlarınızdan ve şakalarınızdan çok rahatsız oluyorum diyeceğim. Çok bozulacaktır eminim. Uzatırsa da özür falan diler muhtemelen ben sizin kızınız değilim şakadan hoşlanmıyorum diyeceğim. Sonrasını bilmiyorum

Kadın sanki onlara soyunuyormuş da bunlar da tahrik oluyormuş gibi davranmış sığırlar..
Ve belli ki daha önce de aralarında konuşmuşlar..

Valla ben o adamı pişman ederdim. Adımı salavatla anardı..
O adamı muhattap alıp konuşmak bile hata şok oldum resmen
Müdür falan ilgilenir mi böyle sorunlarla çok şaşırdım nasıl bu kadar seviyesiz olabiliyorlar eğitimci insanlar

Böyle bir şaka kızına falan yapamaz elalemin içinde eşine bile yapamaz seviyesiz
Özür dilerse de kabul etmeyin

okulda yeniyim. En genç öğretmen de benim. Kimseyle de muhatap olmuyorum çekingen olduğum için. O hocalar 20 yıldır aynı okuldalar. Ben haksız çıkarım diye korkuyorum

Özür dilerse "sorun degil", "onemli degil" tarzi cumlelerle cevap vermeyin lutfen. Cok sert olun.

Valla canım şikayet edersen bir daha kimse haddini aşmaz. Koca adamlar bi de sorsan kendilerine çok namusludurlar. !
Sen yerinden çıkma haremlik selamlık öğretmenler odası nedir dalga mı geçiyorlar? O zaman kadın öğretmenler erkek öğrencilere de ders vermesin! Aptal saptal şeyler.

Bir de eşinize bu olayi anlatmayin ama sizi ara sira ziyarete gelsin. Bi bahane bulup esinizi cagirin bence

Özür dilerse "sorun degil", "onemli degil" tarzi cumlelerle cevap vermeyin lutfen. Cok sert olun.

ay inşallah çıkmaz ağzımdan öyle şeyler. Ya ben çok rahatsız olduğum şeylerde özür duyunca mahçup olup bunları söylüyorum. Teşekkür ederim bu mükemmel uyarınız için

İdareye söyleyin hemen bide öğretmen olacaklar.
Bildiğin sapıklık yapmışlar

Allah belasını versin pislik herif tüylerim diken diken oldu yaa ayrıca haremlik salamlık oda nedir allah aşkına böyle birşey olursa meb şikayet edin kesinlikle eşine söyleme canım

O adamı muhattap alıp konuşmak bile hata şok oldum resmen
Müdür falan ilgilenir mi böyle sorunlarla çok şaşırdım nasıl bu kadar seviyesiz olabiliyorlar eğitimci insanlar

O anda karısından kızından dem vuracaksın bunlara. "Sizin karınıza kızınıza da böyle andropozlu tipler taciz ediyordur emin olun" diye.. Sonra da müdüre şikayet edip inceleme başlattırırdım ödü b.kuna karışırdı..
Ama konu sahibi çok pasif kalmış. Korkarım pisliklerin yaptığı yanına kar kalacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…