+++ 10000Hepsi birden güldüklerine gore daha once kendi aralarinda arkanizdan konusmuslar demek ki.
Iste tam bir türkiye muslumani. Bir kadinin arkasindan konusmaya cekinmezler ama sorsan haremlik selamlik oturur. Ikiyuzlu pislikler.
Bunlar da öğrencilere eğitim verecek utanmazlarresmen striptiz yapıyor muamelesi yapmış hanzo.
Zihniyetlerine tükürdüklerim.
Ne yapacaksınız şimdi? Sineye çekmeyeceksiniz umarım.
O adamı muhattap alıp konuşmak bile hata şok oldum resmenKadın sanki onlara soyunuyormuş da bunlar da tahrik oluyormuş gibi davranmış sığırlar..
Ve belli ki daha önce de aralarında konuşmuşlar..
Valla ben o adamı pişman ederdim. Adımı salavatla anardı..
Böyle bir şaka kızına falan yapamaz elalemin içinde eşine bile yapamaz seviyesizyarın selam vermeyeceğim selamını da almayacağım . Mutlaka yanıma gelir ve bir muhabbet açmak ister. Zümreyiz çünkü. Sınav haftası da yaklaşıyor. Kıdemli öğretmen diye yıllık planını bile ben hazırlamıştım.
Konuşmak isteyince, tavırlarınızdan ve şakalarınızdan çok rahatsız oluyorum diyeceğim. Çok bozulacaktır eminim. Uzatırsa da özür falan diler muhtemelen ben sizin kızınız değilim şakadan hoşlanmıyorum diyeceğim. Sonrasını bilmiyorum
Şikayet edin yanlarına kalmasın. Sustukça tepemize çıktı arsızlar. Oturduğum yerde sinirlendim. Bu hasta zihniyetler yüzünden ben kadınlığımdan utanacak değilim, ergenliğe ilk girişimizde ped alışverişi yaparken utanırdık saklardık şimdi mont giyip çıkarırken mi saklayacağım kendimi? Siz biraz pasif, çekingen bir kadınsınız konularınızdan bildiğim kadarıyla ama sizden özellikle rica ediyorum şu durumda çekingen olmayın, edebildiğiniz her yere şikayet edin. Onlar sizden çekinsin.
kabul edilebilecek affedilebilecek bir şey değil ki . Gerginlikten nefret ediyorum.Böyle bir şaka kızına falan yapamaz elalemin içinde eşine bile yapamaz seviyesiz
Özür dilerse de kabul etmeyin
Özür dilerse "sorun degil", "onemli degil" tarzi cumlelerle cevap vermeyin lutfen. Cok sert olun.yarın selam vermeyeceğim selamını da almayacağım . Mutlaka yanıma gelir ve bir muhabbet açmak ister. Zümreyiz çünkü. Sınav haftası da yaklaşıyor. Kıdemli öğretmen diye yıllık planını bile ben hazırlamıştım.
Konuşmak isteyince, tavırlarınızdan ve şakalarınızdan çok rahatsız oluyorum diyeceğim. Çok bozulacaktır eminim. Uzatırsa da özür falan diler muhtemelen ben sizin kızınız değilim şakadan hoşlanmıyorum diyeceğim. Sonrasını bilmiyorum
Bende sevmiyorum ama haddini bilemiyorsa öğretinkabul edilebilecek affedilebilecek bir şey değil ki . Gerginlikten nefret ediyorum.
Özür dilerse "sorun degil", "onemli degil" tarzi cumlelerle cevap vermeyin lutfen. Cok sert olun.
O adamı muhattap alıp konuşmak bile hata şok oldum resmen
Müdür falan ilgilenir mi böyle sorunlarla çok şaşırdım nasıl bu kadar seviyesiz olabiliyorlar eğitimci insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?