Sözlü tacize uğradım

Siz istediginiz kadar dikkat edin, zihniyeti kötü olan yine kötü olur malesef.boylelerine bir "günaydin" sözü bile çok.

Aynen. İletişimi komple kesmek lazım ki anlasınlar. Orada bulunan ve katılan herkesle..
Biri adam olup da hocam ayıp bu yaptığın dememiş mi hepsi mi sığır bunların ya?

Çüşş yani mont çıkarırken tahrik olan sığırda ilk defa duyuyorum.
bir mağazanın önünde mont deneyecektim
işte giyim mağazası montları asmışlar dışarıda
adam çıkıp mağaza önünde denemeyin yasak dedi
ben de gidip aşağı dünya kadar sıra mı bekleyeceğim kaban giymek için dedim
hiç o açıdan düşünmemiştim olayı ama demek onlar da bu yüzden yasak dedi

Siz odanızı değiştirmeyin sakın. Onlar hatasını anlamalı.
Ergenliğimden bu yana şu erkeklerin sanki sadece kendileri anlıyormuş, biz kadınlar salakmışız gibi, birbirlerini muhatap alıp, ortamdaki bir kadınla dalga geçmelerinden nefret ediyorum. Uzun zamandır başıma gelmiyor ama olursa eminim susamam. Yıllardır midem bulandı artık tahammülüm yok.. Ben de erkeklerin yoğun olduğu bir sektörde çalışıyorum çünkü..

Aklıma pembe otobüs meselesi geldi niyeyse.
Bu öküzlere verilecek en iyi cevap odayı kullanmaya devam etmek olur. Siz sakin taviz vermeyin. Kadına alışmayı onlar öğrenecek.

Igrenc ya. Bende imam hatip kız lisesinde branş öğretmeniyim ve açığım. Asla hıc bir ogretmenle böyle bir şey olamaz. Hepsi gayet olması gerektiği davranıyor haremlik selamlik ogretmenler odası açılmasını kimse talep etmedi.
Pis zihniyetli kalbi pis insanlar ilim irfan öğretmesinler.

ilk defa sana hak verdiğim bir konun. ön yargılı açtım hatta abarttığın bir durumdur kesin diye.
terbiyesiz adam öğretmen olacak birde.

Atanamayan pırıl pırıl genç öğretmenlerin yerine 50-55 yaşlarında kart densiz, hadsiz insanları koyarlarsa sonucu böyle olur.
Sonuç alabileceğinizi düşünüyorsanız, uğraşmaya sabrınız varsa şikayet edin.
Yoksa da her aynı ortamda bulunduğunuzda rezil edin.

ilk defa sana hak verdiğim bir konun. ön yargılı açtım hatta abarttığın bir durumdur kesin diye.
terbiyesiz adam öğretmen olacak birde.

Evet her şeyi abartıyorum diye acaba bunuda mı abartıyorum diye açtım konuyu keşke haksız olsaydım

Öğretmene bunu söyleyebilen öğrenciye neler yapmaz asıl dusunulmesi gereken bu. Yazıklar olsun bu zihniyete.
Haremlik selamlık ogr odası nedir arkadaş, al işte daha ayrılmadan bu olmuş ayrılsa neler olur kim bilir. Hiç üzülme arkadaşım sen diyeceğini demişsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…