Bir de eşinize bu olayi anlatmayin ama sizi ara sira ziyarete gelsin. Bi bahane bulup esinizi cagirin bence
okulda yeniyim. En genç öğretmen de benim. Kimseyle de muhatap olmuyorum çekingen olduğum için. O hocalar 20 yıldır aynı okuldalar. Ben haksız çıkarım diye korkuyorum
O anda karısından kızından dem vuracaksın bunlara. "Sizin karınıza kızınıza da böyle andropozlu tipler taciz ediyordur emin olun" diye.. Sonra da müdüre şikayet edip inceleme başlattırırdım ödü b.kuna karışırdı..
Ama konu sahibi çok pasif kalmış. Korkarım pisliklerin yaptığı yanına kar kalacak...
İnsan akıl verirken süper veriyorda başına gelince öyle atak olmuyor maalesefO anda karısından kızından dem vuracaksın bunlara. "Sizin karınıza kızınıza da böyle andropozlu tipler taciz ediyordur emin olun" diye.. Sonra da müdüre şikayet edip inceleme başlattırırdım ödü b.kuna karışırdı..
Ama konu sahibi çok pasif kalmış. Korkarım pisliklerin yaptığı yanına kar kalacak...
İhl müdürüne ihl öğretmenini şikayet etmek:) hatta ilçeye şikayet etmek:) kimi kime şikayet edeceksin şikayet edeni suclu çıkarırlar.O anda karısından kızından dem vuracaksın bunlara. "Sizin karınıza kızınıza da böyle andropozlu tipler taciz ediyordur emin olun" diye.. Sonra da müdüre şikayet edip inceleme başlattırırdım ödü b.kuna karışırdı..
Keske donup "yaziklar olsun birde ogretmen olmussunuz"deseydiniz..
Yada dikilin karsisina konusun.Soguk ve tehtid dolu bir konusma olsun ama..
keske yapabilsem ama benden öyle sözler çıkmaz maalesef. Sadece rahatsız oluyorum diyebileceğim.
Rahatsız oluyorum demeyin, konuşma ortamı yaratır. "Uzatmayalım X bey, ben sizinle muhatap olmak istemiyorum artık" deyin, bu kadar.
böyle cümleler kurabilmeyi çok istiyorum. Tamam bu cümle aklımda olsun. Bir yerden başlamam lazım.
Ya allah aşkına tacize neden şaka diyorsunuz? Kesinlikle şaka kelimesini kullanmayın. Açıklama yapmanız gerekiyorsa açık açık taciz kelimesini kullanın da "şaka" adı altında kadınları taciz etmeyi meşru görmesinler, lütfen.yarın selam vermeyeceğim selamını da almayacağım . Mutlaka yanıma gelir ve bir muhabbet açmak ister. Zümreyiz çünkü. Sınav haftası da yaklaşıyor. Kıdemli öğretmen diye yıllık planını bile ben hazırlamıştım.
Konuşmak isteyince, tavırlarınızdan ve şakalarınızdan çok rahatsız oluyorum diyeceğim. Çok bozulacaktır eminim. Uzatırsa da özür falan diler muhtemelen ben sizin kızınız değilim şakadan hoşlanmıyorum diyeceğim. Sonrasını bilmiyorum
Ya allah aşkına tacize neden şaka diyorsunuz? Kesinlikle şaka kelimesini kullanmayın. Açıklama yapmanız gerekiyorsa açık açık taciz kelimesini kullanın da "şaka" adı altında kadınları taciz etmeyi meşru görmesinler, lütfen.
Kesinlikle muhatap olmak istemiyorum deyip kapatın konuyu. Şaka diye ısrar ederse de "sizin şaka dediğinize taciz deniliyor" dersinizbana ısrarla şaka yaptım yanlış anladın dedi. Ne demek istediniz diyorum cevap vermiyor. Aslında haklısınız açıklama yapmak zorunda bile değilim. Sizinle muhatap olmak istemiyorum der konuyu kapatırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?