Sözlü tacize uğradım

İdare çok mu farklı sizce?
Belki farklıdır belki değildir bunu konu sahibi görüşmeden bilemez. Tanımadığımız biri hakkında niyet okumak doğru değil. Kaldı ki idare de aynı düşünüyordur dersek böyle bir hareket karşısında sinmiş oluruz (konu sahibi ara sayfalarda başka bişey yazdıysa bilmiyorum ilk mesaja göre yorum yazdım).

Dünyanın her yerinde türlü türlü müslüman halk var, çoğu normal yaşayıp gidiyor bi bizim ortadoğuda var böyle tuhaflıklar. Yani bilimsel temeli yok bu dediklerimin ama benim tezim şu, elbette hiçbir millet her konuda top yekün kötü değildir ama araplar toplum yapısı konusunda müslüman olmadan önce de böyleydi malum, müslüman oldular aynı tas aynı hamam, çok lazımmış gibi biz de kopyalamışız onların bu yönünü. Tekerlek icat edileli binlerce yıl olmuş adamlar hala kadınların tek başına araba kullanmasını tartışıyor burdan pay biçin.

Beyinleri örümcek baglamış şahsiyetler.
Bize bunu yapma ne demek bir de çoğul kullanıyıor demek ki daha önce konuşulmuş bir şeyler var.
Terbiyesizler.
Siz üzülmeyin hadlerini bildirin siz utanılacak bir şey yapmamışsınız.

Ben şuan sizin tarafınızdan sözlü tacizemi uğramış oldum? Pardon? Derdim sinirlı ve yüksek bir sesle.
O utanç ona yeterdi.
Korkuda.

halk müslümanlık adı altında arap adetlerinin peşinden gidiyor. yaptıklarının da islama uygun olduğunu zannediyor. arap adetleri çok matah olsaydı düzeltmek için Allah oraya peygamber yollamazdı. eh peygamberden sonra yaptıkları da malum. daha çok söylenecek şey var da işte

Igrenc insanlar...bu gibi tiplerin yüzünden dinimizde yanliş anlaşilmalar oluyor ..firsatcilara koz veriyorlar ..onlarin kizlari eşleri yokmu aceba...erkeklenmi evliler bu tip erkekcikler aceba..

Bimere sikayet edin aninda sorusturma yesin.yaptigi yanina kar kalmasin sapik herifin.biz bu sekilde muduru yollamistik.otururken bacaklarini acip deydirir taciz ederdi.ne anliyosa .pislikler.bimere yazin korkmayin

Çok üzüldüm adına ya insan evli olunca daha rahat oluyo evliyim zaten diyorsun ben olsam bende o binayı kullanırdım terbiyesiz adam

Neden aglıyorsun ? Sana bu şerefsizliği yapan birine karşı acizliğini kabullenmek icinmi ? Bence bunu bimere cimere adamin adini soyadini calistigi okulu ekleyerek yazmalisin sikayet etmelisin. Biz kadınlar boyle sustukca daha cok tacize ugrariz. AGLAMA GÜÇLÜ DUR. BIR DAHA BOYLE BISEYE DENK GELIRSEN DIREK YAŞINA BAŞINA BAKMADAN AGZINA GELENI SOYLE. Kadınız ya kolay lokma olarak görüyorlar bizi şerefsizler.

Bunun imam hatiple alakası yok hanzo her okulda hanzo. Dün de çalıştığım yerde bir hoca siz kot mu giydiniz dedi (aklınca kot diye şikayet edecek) hayır kumaş pantolon dedim. "Ben kadınların pantolon giymesine karşıyım" demesin mi mikrop. Dedim nasıl ki kadınlar erkeklere şöyle giyin böyle otur demiyorsa erkeklerde kadinlarin giyimine karisamaz boyle haklari yok." aaa hocam siz feministsiniz demesin mi. Aklı sığ bir insana ne anlatabilirdim? sustum.

Ama iyi cevap vermişiniz...

Midem bulandı pislik insanlar pislik zihniyetler şikayet edin derdim ama öyle bir yerde bir sey çıkmaz yaşı da varmış

Höfff öğretmen bir de bunlar yaa! Bu zihniyetin eğittiginden ne olur Allah askina! Sustuğumuz için bu kadar rahat konuşabiliyorlar maalesef!

Gerizekalı ya bunlar. İyi yapmışsınız

Bu feminist sayfalarda pembe otobüs için çok tepki göstermişlerdi o zaman niye tepki gösteriyorlar ne güzel uygulama diyordum. Fakat şu yazdığınız olaydan sonra bu uygulamanın gerçekten yanlış olduğuna inandım. Çünkü savundukları düşünce eğer pembe metrobüsü bekleyecek vaktim yokken şaş kaza normal otobüse binersem erkek düşkünü ve tacize uğramaktan rahatsız olmayan kadın portresi çizmiş olacaksın diyorlardı. yaşadığınız olay bunun okul versiyonu olmuş. Çok talihsiz ve çok moral bozucu bir olay yaşamışsınız ama lütfen sessiz kalmayın böyle insanlara çocuklarımızı emanet ediyoruz.

Nefret ediyorum bu tip insanlardan gerçekten nefret ediyorum. Benim de başımdaydı bi sapık sapık konuşan biri okulda. Gitti de kurtuldum. Kendinize bir oda isteyin. Bu saatten sonra öğretmenler odasına girseniz bir türlü girmeseniz bir türlü. İlla toplantı olacaktır. Madem onlar yapmak utanmıyor. Herkesin içinde ayrı oda isteyin. Haremlik selamlık olayı kalkmaz. Ama onları da rencide edin. Gerçi utanmazlarsa zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…