Sözlü tacize uğradım

Haremlik selamlığa karşı biri değilim, olabilir. Ama bir kadını sözlü taciz edip arkadaşlarıyla makarasını yapabilen biri, haremlik selamlığın gerçek temiz manasına yakışmaz. Herkes temiz düşünceli olmalı ki amaçladıkları şey anlamlı olsun

Son düzenleme:
Çocukları okula bile göndermeye korkar oluyor insanlar artık.

O kadar erkek içinde bir kadın varsa , daha dikkatli olunmalı, özenli davranilmali o kadına. Terbiyesizlik bu yaptıkları.
Üstelik o erkekler içinde bir tane adam çıkmamış ne yazık ki..

Müdüre şikayet etmelisiniz.

Katılıyorum, benzer bir şey benim de başıma geldi ve gidip şikayet ettim. "Taciz" sözcüğünü de üstüne basa basa kullandım. Ağzına tükürdüler. Taciz lafını duyunca herkesin bir yüzü değişiyor zaten, rahatsızlık veriyor.

Lorenrz bir fizikci .. Yanlış yorumlamak istemem ama fiziğinizle alakalı bir sululuk mu bu acaba ?

Benim çalıştığım okulda da böyle şeref yoksunu iki öğretmencik var. Gecen gün guya kendi aralarında konuşuyorlar. Ama kısık sesle degil. Biri ötekine ... hocam sırtım çok agriyor. Sen bilirsin şöyle endonezyali balili masaj yapan yerleri , soyle hangisine gideyim? Digeri de .... oteli var oraya git masaji çok iyi.. diyor odada bayan hocalar var. hepimiz biliyorun o masaj olaylarinin ne oldugu .Salak değiliz.. Böyle imalar falan. ve bu insanlar yeni evli... Gecen seneden zaten okula gelen ucretli ogretmenin biriyle adi cikti birinin. kizi bekarim diye kandirmisti.Yani rezillik diz boyu. boyle ogretmenciklerle ayni kurumda calismaktan utaniyorum. Ama Allahtan bu tipler azinlikta kaliyor bizim camiamizda. Toplumsal yozlasmanin yansimalari iste hep bunlar ...

Adamdaki cesarete bak.

Kendi halinizde takılıyorsunuz diye ses çıkarmayacaksınız mı sandı acaba öküz

İdareyle görüşün, ağlamayın da sizin ayıbınız değil sizi herkesin içinde bir kadınla zevzek zevzek konuşan (ağzıma ne geldi de yumuşatayım dedim) döl israfının ayıbı. Ezdirmeyin kendinizi pabuç bırakmayın. O hareketlerine dikkat edecek siz değil.

Dindar ve tesettürlü biri olarak harem selamlığa da karşıyım ben arkadaş, kadın erkek birbirinden kaçarak büyüyor nasıl davranacağını bilmiyor sonra, kanıbozukluk yapıyor böyle. Kadınların ve erkeklerin bir arada olduğu bir çevrede büyüdüm, bizimkiler adamın dibiymiş yahu bir kez olsun gayri ahlaki bir söz bir davranış ne gördük ne duyduk hamdolsun. Kadına böyle mi davranılır böyle mi konuşulur? Müslümanlığı da başka tarafından anladı böyle insanlar.

Canınızı sıkmayın lütfen.. Gelişimini tamamlayamamış tipler bunlar.

Ahlaksız ya. Bırak özür bile dilemesini pislik

Kadınlarla erkekleri bu kadar keskin bir şekilde ayırınca patoloji ortaya çıkıyor. Her türlü sapkınlıga sebep olanda fıtrata aykırı düzenlemelerdir. Kadınlar ve erkekler bir arada bulunursa erkeğin otokontrolü daha iyi olur. Erkek arkadaşına davrandığı gibi davranmaz.

Sikayet edin lütfen ve yazılı olarak müdüre verin.
Madem bu lafı söylemeye çok yüreği var.
Savunmasını da yürekli yürekli yapar.
Ayrica is yeri en nihayetinde arkadasda olabilir konusabilirsiniz. Mesafe derecesine göre şekil almamali edep seviyesi.
Ay çok sinir oldum terbiyesiz herif.

İdare çok mu farklı sizce?

Yazıklar olsun ya... Bir de öğretmen olacak. Senin okuttuğun öğrenciden ne hayır gelir be hasta ruhlu herif! Beyinleri başka yerlerinde bunların. Haremlik selamlık istersiniz, meslektaşınıza sözlü tacizlerde bulunursunuz. Ahlaksız...

Bazı hocaların karakteri böyle malesef. Bnce gereken tepkiyi göstermişinz ztn bundan snra ona göre davranır.

Imam hatip adı altındaki şu zihniyetler şu cahiller gerizekalı sapık zihniyetliler hep vardı zaten halende üremeye devam ediyorlar demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…