Sözlüm bana değil de annesine aşık!!

Bende algılayamıyorum anne ayrı eş ayrı. Bu konu dışında her şey tam istediğim gibi.
yani sen önce kendi kuracağın yuvanın ve ailenin derdine düş...nedir hemen bizmikiler sizinkiler ailelerden kopmayalımlar valla tam dayaklık bunlar ya.....

Bende cok zorlanacaginizi dusunenlerdenim.
Hediye falan sorun degil baba yoksa yada ilgisizse anneye karsi sozlunuzun boyle yapmasini dogal buluyorum gerci ben hediye alip vermesini seven biriyim.
Anlattiginiz kadariyla evliliginiz farkli bir boyutta olacak.

Eşim annesine bunları hiç yapmamıştı; sana hediye alırken yok ona da alayım,senin gitmek istediğin yere annemi de götüreyim,evlenince haftasonları anneme gideceğiz gibi şeyler yani. Ona rağmen bunca senedir sadece bu konu yüzünden beni boşanmayı düşünecek noktaya getirdi,sonra düzeldi Allahtan. Benim çocuğum var işim gücüm var, zırp pırt oraya mı gideyim? Senin durum daha da kötüymüş benden demesi,benim eşim o kadar aşırı değildi ona rağmen sorun yaşadık

Anneler günün de bana da o zaman hediye alsın.
Güldürdün beniii

Hediye alıyorsa alsın da şu her haftasonu onlarla birlikte
olucaz kısmı çok sıkıntılı.
İzin günlerini ailesini hoş tutmak için feda etmek zorunda değilsin.

Senin de bir ailen var.
O her haftasonu senin ailenle birlikte olmak ister mi?
Hiç sanmıyorum.

Tatsızlık çıkmasın diye şimdi susarsan
ilerde çok başın ağrır.

Başka şehirde yaşamıcaz ama oturacağımız yeri kararlaştırdık ailesine yarım saat uzaklıktaki mesefade.

Varan iki...
Geçmiş olsun.

İyi düşün derim, henüz evlenmeden seni rahatsız ediyor bu durum, evlendikten sonra daha da çekilmez olacak. Üstelik bile bile seçtim diyip kendini de suçlamaya başlayacaksın.

Başka şehirde yaşamıcaz ama oturacağımız yeri kararlaştırdık ailesine yarım saat uzaklıktaki mesefade.
Haftasonları beraber olcakmisiniz öyle demiş nişanlın yarım saat mesafe yine iyi hergün görmezsin de iyi konuşun yani tanıma evresindesin ama ben çok anaci erkeklerden korkuyorum benim başımda var çünkü bi tanr

evlenince nasipse benim bulunduğum şehirde yaşayacağız, ailesi de uzakta değil ama başka şehirde. her haftasonu senin ailene gidebiliriz ben aile ortamını severim dedi ben ondan bile rahatsız oldum neden her haftasonu giderek kural koyalım, evimizde yada dışarda neden başbaşa vakit geçiremiyoruz diye. siz her haftasonu ailelerle vakitgeçireceğinizi duyduğunuzda neden tepki gösteremiyorsunuz ki? ben ortalığı yıkarım ne münasebet diye

Zaten ben demeden o dedi hem benim ailemle olacakmış hem kendi ailesiyle, aileler ile bağları koparmayalım diyor
Çok saçma ne zaman müsait olursanız o zaman görüşürsünüz ailelerle ailelerle bağlar kopmasın derken sizin bağınız kopar
Ailesinden uzakta olan insanlar ayda bir görüşen aile bağlarıda gayet sağlam

Ben olsam bu konuyu kavga konusu haline getirirdim. Sakinliğinize hayran kaldım. Bu tarz konularda sessiz kalamıyorum ne yazıkki. Kimse annesini silip atamaz, böyle bir talepte de bulunamaz ama bu fazla. Hatta ben devam edemezdim çünkü gelecek odaklı yaşayan biriyim. Mantığım hep devrededir. Gelecek az çok belli, şekillenmiş. Eğer bu şekilde devam edebileceğini düşünüyosan önceki cümlelerimi okumamış ol.

Hediyelerde hiçbir sakınca yok bence. Ben de sevgililer Günü'nde kv ve kp e hediye alırım. Eşim de benim anneme babama hediyeler alır. Hediye konusunda sıkıntı yok. Annesini çok sevmesi de güzel. Ama bence evlilikte önemli olan kv tutumu. Onun oğlunun evlendiğini kabullenmesi gerekiyor.dengeyi kurabiliyorsa anne sevgisinin sakıncası yok.

Her haftasonu o taraf bu taraf diye geçerse sen ne ara kendine ve evine bakacaksın onu da düşün? Şimdiden konuş al önlemini.
Ev düzeni sağlamak hele de çalışan bir bayansan hiç de o kadar kolay değil. Ve her iddiasına girerim bu sadece haftasonuyla sınırlı kalmayacak. Haftaiçi de gidilecek ve 'burada kalalım'lara kadar varacak. Ya da annesini yanında isteyecek.

Şimdi ötelemeye çalıştığın bu durum, evlendikten sonra patlama olarak geri döner. Evlilik anlaşma maddeleri üzerine dayalı bir durum değil. Annesinden bu kadar ayrılamıyorsa, ayrı eve de çıkmasın o zaman. İki kişinin vereceği karar karardır. Aileler ile tabi ki görüşülür ama her hafta sonu görüşülecek diye kendi kendine karar alması hiç hoş değil. Bu durumu kendi aranızda çözmeniz şart.

Babası var ama sadece var işlevi yok ,araları pek iyi değil kayınvalidemle . O da annesine kıyamıyor. Evet gerçekten sözlüm çok merhametli vicdanlı herkes için yardıma koşar karşılık beklemeden yapar. Bakalım evlenince ne olacak şuan için kayınvalidemden kötü bir şey beklemiyorum evlenince de ama oda oğluna aşırı bağlı tek oğlan çocuğu olduğu için.

Ben demiştim her hafta sonu ailelerle olmayı istemem diye biz kendimize vakit ayırmıcaz herhalde dedim bu sefer de diyor ki abartma kelimelere takılı kalma her hafta sonu dediysem sık görüşürüz anlamında dedim diyor zaten ben yapım gereği yönetilmeyi hiç sevmem o gitmek istese bile her hafta sonu, ben gitmem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…