- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
yani sen önce kendi kuracağın yuvanın ve ailenin derdine düş...nedir hemen bizmikiler sizinkiler ailelerden kopmayalımlar valla tam dayaklık bunlar ya.....Bende algılayamıyorum anne ayrı eş ayrı. Bu konu dışında her şey tam istediğim gibi.
Başka şehirde yaşamıcaz ama oturacağımız yeri kararlaştırdık ailesine yarım saat uzaklıktaki mesefade.
Haftasonları beraber olcakmisiniz öyle demiş nişanlın yarım saat mesafe yine iyi hergün görmezsin de iyi konuşun yani tanıma evresindesin ama ben çok anaci erkeklerden korkuyorum benim başımda var çünkü bi tanrBaşka şehirde yaşamıcaz ama oturacağımız yeri kararlaştırdık ailesine yarım saat uzaklıktaki mesefade.
Çok saçma ne zaman müsait olursanız o zaman görüşürsünüz ailelerle ailelerle bağlar kopmasın derken sizin bağınız koparZaten ben demeden o dedi hem benim ailemle olacakmış hem kendi ailesiyle, aileler ile bağları koparmayalım diyor
Babası var ama sadece var işlevi yok ,araları pek iyi değil kayınvalidemle . O da annesine kıyamıyor. Evet gerçekten sözlüm çok merhametli vicdanlı herkes için yardıma koşar karşılık beklemeden yapar. Bakalım evlenince ne olacak şuan için kayınvalidemden kötü bir şey beklemiyorum evlenince de ama oda oğluna aşırı bağlı tek oğlan çocuğu olduğu için.yaaa kıyamam aslında kötü niyetinden deil ama sevgililer günündede öyle yapması benimde canımı sıkardı. anladığım kadarıyla babası yok ve annesini yalnız bırkmak eksikliğini hissettirmemeye çalışıyor.. sözlünde ve annesinde bir kıskançlık kötü niyet yoksa normal karşıla canım sözlün merhametli vicdanlı birisi düşünceli birisi :) amaa evlenince kayınvaliden kısaknır huyu değişir ve sürekli kıskançlığı için sizle birlikte olmak isterse ozaman bu konu senin için sorun olabilir.
Ben demiştim her hafta sonu ailelerle olmayı istemem diye biz kendimize vakit ayırmıcaz herhalde dedim bu sefer de diyor ki abartma kelimelere takılı kalma her hafta sonu dediysem sık görüşürüz anlamında dedim diyor zaten ben yapım gereği yönetilmeyi hiç sevmem o gitmek istese bile her hafta sonu, ben gitmem .Her haftasonu o taraf bu taraf diye geçerse sen ne ara kendine ve evine bakacaksın onu da düşün? Şimdiden konuş al önlemini.
Ev düzeni sağlamak hele de çalışan bir bayansan hiç de o kadar kolay değil. Ve her iddiasına girerim bu sadece haftasonuyla sınırlı kalmayacak. Haftaiçi de gidilecek ve 'burada kalalım'lara kadar varacak. Ya da annesini yanında isteyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?