Her hafta sonu görüşmek istemem deyince de diyor ki abartıyorsun kelimelere takılma sık görüşürüz anlamında dedim diyor ama bariz şekilde kıvırıyor benden biraz çekiniyor kırmak istemiyor beni ama tamam desem dünden razı fakat o ne derse desin ben her hafta sonumu asla beraber geçiremem .Şimdi ötelemeye çalıştığın bu durum, evlendikten sonra patlama olarak geri döner. Evlilik anlaşma maddeleri üzerine dayalı bir durum değil. Annesinden bu kadar ayrılamıyorsa, ayrı eve de çıkmasın o zaman. İki kişinin vereceği karar karardır. Aileler ile tabi ki görüşülür ama her hafta sonu görüşülecek diye kendi kendine karar alması hiç hoş değil. Bu durumu kendi aranızda çözmeniz şart.
'evlenince de haftasonları hep beraber olacakmışız' : bu sözden sonra kaç kaç kaç
demesi kolay diceksin ama vallahi kaç hayatın , en güzel günlerin ,yapacağın evliliğin mahvolmak üzere
Selam arkadaşlar .Benim çok güzel giden bir birllikteliğim var çok şükür,geçtiğimiz haftada evlilikle ilgili ilk adımımızı attık sözlendik.Sözlümü çok seviyorum,bana verdiği değer,davranışlarıyla gerçekten beni çok çok mutlu ediyor.Ama şöyle bir şey de var,annesine aşırı derece de bağlı.Ben annesini seviyorum,çok tatlı bir kadın.Bana yaklaşımları,davranışları çok güzel,bende ona gayet saygılı sevecen yaklaşıyorum,seviyorum da.Asla anne oğul arasına girme gibi bir niyetim yok.Ama şöyle ki sözlüm bana ne zaman hediye alsa ona da alıyor,sanki bana hediye alınca annesine ihanet etmiş gibi hissediyor kendisini.Sevgililer gününde annesine de hediyeLER aldı ve ben annesine aldığı hediyeleri daha çok beğendim.Sevgililer gününde buluştuğumuzda sabahtan beri anneme hediye bakcaz bugün deyip durdu,anneler gününde bana da alsın bari.Yani kıskanıyormuş gibi görünmek istemiyorum bu kıskançlık mı bilmiyorum.Daha önceden de bana hediye aldığında annesine almıştı gene. Hatta arada alıyor annesine böyle hediyeler.Bana aldığından daha çok alıyor.Annesini gezmelere götürüyor,tamam beni de götürüyor haksızlık etmeyeyim ama çok aşırı anneci.. Benim gitmek istediğim bir yer vardı bu akşam oraya annesini götürecekmiş bana da istiyorsan gel dedi figüran olarak çağırıyor resmen bende gitmicem.Kayınvalidem aradı az önce sende gel kızım diyor bende bu akşam müsait değilim dedim,sözlüm beni adabıyla davet etseydi giderdim ama istersen gel diyor,hani gelsen de olur gelmesen de olur anlamında, annesine böyle düşkün olması beni geriyor bazen , evlenince de haftasonları hep beraber olacakmışız , böyle şeyler diyor,zaten ikimizde çalışıyoruz hafta içi vakit ayıramıyoruz ,haftasonunu da ailesiyle geçircekmişim, böyle işte.Ben bir şey dediğimde abartıyor olduğum için artık bir şey demek istemiyorum yoruldum.Tabi annesiyle ilgili kötü bir şey demiyorum da hani benle de biraz ilgilenmesi gerektiğini söylüyorum falan . Sizce abartan ben miyim ?
kızları yokmu canım tek çocuksa işin zor evet ama tek sorun annesine hediye almak olsun. burda neler var ne kendi ailesine ne eşine düşkün olmayan kocalar var. annesine değer veren düşünen eşinede değer verir. benim eşimde ailesine çok bağlı ama bu onun kötü niyetnden deil merhametinden hiç kafana takma her hafta sonuda onunla geçirmez evlenin 1 sene geçsin evine sana alışır merak etme :))Babası var ama sadece var işlevi yok ,araları pek iyi değil kayınvalidemle . O da annesine kıyamıyor. Evet gerçekten sözlüm çok merhametli vicdanlı herkes için yardıma koşar karşılık beklemeden yapar. Bakalım evlenince ne olacak şuan için kayınvalidemden kötü bir şey beklemiyorum evlenince de ama oda oğluna aşırı bağlı tek oğlan çocuğu olduğu için.
Ben zaten böyle birşeyin mümkün olmadığını söyledim o zaman da lafı kıvırıyor .Hem kalınlaştırıp hem kırmızıya boyadığım yeri tekrar oku ve kaç diyorum. Sen olmayacağını söylediğin zaman yine uzlaşmaya yanaşmıyorsa ileride de değişmesini bekleme.
Şimdiden error veriyor senin gelecekteki kocan ve evliliğin.
Her hafta sonu görüşmek istemem deyince de diyor ki abartıyorsun kelimelere takılma sık görüşürüz anlamında dedim diyor ama bariz şekilde kıvırıyor benden biraz çekiniyor kırmak istemiyor beni ama tamam desem dünden razı fakat o ne derse desin ben her hafta sonumu asla beraber geçiremem .
Her hafta sonu görüşmek istemem deyince de diyor ki abartıyorsun kelimelere takılma sık görüşürüz anlamında dedim diyor ama bariz şekilde kıvırıyor benden biraz çekiniyor kırmak istemiyor beni ama tamam desem dünden razı fakat o ne derse desin ben her hafta sonumu asla beraber geçiremem .
Bana zorla istemediğim bir şeyi yaptıramayaacğını çok iyi biliyor.Sözlünüze sorun bakalım, sık sık görüşmeyi sizin isteğinizle mi ? emri vaki mi ? yapacakmış. Bu konu da kesin kararlı davranmanız lazım. İstemiyorum dediğiniz an da bilmeli ki, o gün gidilmeyecek. Yoksa başınız çok ağrır.
Anneler günün de bana da o zaman hediye alsın.
Güldürdün beniii
Hediye alıyorsa alsın da şu her haftasonu onlarla birlikte
olucaz kısmı çok sıkıntılı.
İzin günlerini ailesini hoş tutmak için feda etmek zorunda değilsin.
Senin de bir ailen var.
O her haftasonu senin ailenle birlikte olmak ister mi?
Hiç sanmıyorum.
Tatsızlık çıkmasın diye şimdi susarsan
ilerde çok başın ağrır.
Teşekkür ederim canım yorumun için gerçekten içimi çok ferahlattınn :) kızları var ama erkek diye ayrı bir yeri var tek oğlan olduğu için ,kayınvalidemle kayınpederim boşanmanın eşiğinden dönmüş defalarca bir süre de ayrı yaşamışlar bu yüzden de annesine kıyamıyor babasının sevgi eksikliğini gidermeye çalışıyor ,seviyorum vicdanlı oluşunu. Ama işte ben zırt pırt görüşme taraftarı da değilim . Ben ailesiyle samimi olmaya çalışıyorum uzak mesafeli durmak istemiyorum ama gene de devamlı dip dibe olmak istemiyorum.kızları yokmu canım tek çocuksa işin zor evet ama tek sorun annesine hediye almak olsun. burda neler var ne kendi ailesine ne eşine düşkün olmayan kocalar var. annesine değer veren düşünen eşinede değer verir. benim eşimde ailesine çok bağlı ama bu onun kötü niyetnden deil merhametinden hiç kafana takma her hafta sonuda onunla geçirmez evlenin 1 sene geçsin evine sana alışır merak etme :))
Tepkimi koydum zaten konumu güncelledim okuyabilirsiniz:)evlenince nasipse benim bulunduğum şehirde yaşayacağız, ailesi de uzakta değil ama başka şehirde. her haftasonu senin ailene gidebiliriz ben aile ortamını severim dedi ben ondan bile rahatsız oldum neden her haftasonu giderek kural koyalım, evimizde yada dışarda neden başbaşa vakit geçiremiyoruz diye. siz her haftasonu ailelerle vakitgeçireceğinizi duyduğunuzda neden tepki gösteremiyorsunuz ki? ben ortalığı yıkarım ne münasebet diye
Ben olsam bu konuyu kavga konusu haline getirirdim. Sakinliğinize hayran kaldım. Bu tarz konularda sessiz kalamıyorum ne yazıkki. Kimse annesini silip atamaz, böyle bir talepte de bulunamaz ama bu fazla. Hatta ben devam edemezdim çünkü gelecek odaklı yaşayan biriyim. Mantığım hep devrededir. Gelecek az çok belli, şekillenmiş. Eğer bu şekilde devam edebileceğini düşünüyosan önceki cümlelerimi okumamış ol.
Sen ne kadar iyi niyetlisin ya maşallah ben fesatım heraldeyaaa kıyamam aslında kötü niyetinden deil ama sevgililer günündede öyle yapması benimde canımı sıkardı. anladığım kadarıyla babası yok ve annesini yalnız bırkmak eksikliğini hissettirmemeye çalışıyor.. sözlünde ve annesinde bir kıskançlık kötü niyet yoksa normal karşıla canım sözlün merhametli vicdanlı birisi düşünceli birisi :) amaa evlenince kayınvaliden kısaknır huyu değişir ve sürekli kıskançlığı için sizle birlikte olmak isterse ozaman bu konu senin için sorun olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?