Sözlüm beni dizi oyuncusuyla kıyaslamaya başladı

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Kızlar günaydın...
Sözlüm bir dizinin adete tutkunu çok seviyor ,bende o seviyor diye bir bakayım dedim ama hitap etmedi beğenmedim oyunculuklar vasat geldi her neyse, sevgilim bana durup dururken sen saçını neden şöyle yapmıyorsun hiç demeye başladı ki sevmiyorum yapmıyorum kendime yakıştırmıyorum , kızın dizi de ki saçını tarif ediyor resmen,haftasonu alışverişe çıktık bana bir elbise gösterdi bu sana çok yakışır diye, bende baktım beğenmedim tarzım değil, sonra şu diziye bir bakayım diye youtube dan açtım az evvel ne göreyim son bölümde kızın üzerinde giydiği elbisenin neredeyse aynısı sözlümün bana gösterdiği elbise! o elbiseyi iyi ki almadım zaten beğenmedim de şayet alsaydım iade ederdim kesinlikle yada gider sözlümün suratına çarpardım , şimdi gidip de sözlüme söylesem ben internetten diziyi izledim kızın elbisesinin birebir aynısını bana al diye öneriyorsun saçını öyle yap diyorsun vs vs dersem şimdi de off ne alakası var denk gelmiştir oyuncuyu mu kıskanıyorsun diyecek , sizce ne yapmalıyım kızlar eskiden olsa söylerdim ama şimdi her diziyi izleyince ,2si1arada bu kızı kıskanıyor diye düşünecek......

Sözlünün yaşı kaç? Pokemonlara özenip balkondan atlayan bir çocuk vardı nedense o geldi aklıma.bu arada o veledi bulursam geçmişten kalan kinim var.geçmedi hala:) miss gibi pokemonlar, uçacağını sanan keko velet yüzünden yayından kalkmıştı.

Kendisine Brat Pitt oner.

Sac kiyafet halledilir de bir Brat nasil olacak cok merak ediyorum.
Bende öyle yapıcam artık başka yakışıklı erkeklerin tarzını göstererek sende öyle yap şöyle yap diyeceğim nasıl oluyormuş görsün . Sinir oldum resmen hele ki kızın elbisesinin bana gösterdiği elbiseyle neredeyse aynı oluşunu gördükten sonra iyice öfkelendim....

Ahahah ilahi güldürdün beni :) 26 yaşında sözlüm

senin tarzın değilse giymesin o başka

ama sözlün gidip kızı bulup seni aldatacak hali yok herhalde

begenmiş sanada önermiş ne var bunda ,

Bence sizin tarzınızı beğenmiyor ,açıkça söyleyemiyor,bu şekilde ifade ediyor,yoksa O kızı beğendiğinden değil.
Her zaman çok güzel giyiniyorsun diye söyler hatta böyle giyinme diye kıskançlık da eder ,bence o kızı beğendiğinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…