Leyla Lydia Tuğutlu gerçekten güzel ama.
Sözlün hiç değilse varoşun birini beğenmemiş, bi standartı var. Ben buna sevinirdim.
Ama abartmış tabi ki.
Sen de onun karşısına böyle ortalama bir adam seç kıyaslayabileceğin.
Ama Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ gibi yakışıklılığı herkesin dilinde biri olmasın.
Bakalım nasıl hissedecek.
Ben bütün gezegenlerde tereddütsüz Mehmet Günsür derim ama konu sahibinin seçimi :)Oyumu Murat Yıldırımdan yana kullanırım.
Kızın giyimi daha istediği kalıplarda olamaz çünkü kız mini etekler elbiseler giyiyor ben öyle dikkat çekici kısa kısa etekler giymeyi sevmiyorum ayrıca zaten sözlüm çok kıskanç o istemiyor. Sözlümün de gösterdiği elbise de uzundu kısa olsa göstermezdiBen bahsedilen kızı izlemediğim için bilmiyorum ama kıskançlık yaptığına göre bahsedilen kızın giyiminin daha istediği kalıplarda olduğunu düşünüyorum.Sizi kıskandığından diyebilir.
26 yaşında beyimizÇok saçma istekler ka yaşında çok merak ettim
Leyla lydia tuğutlu ismi .
dizilerde bütün bayanlar süslü
bütün bayanların saçı fönlü makyajlı
kıyafetler çok hoş
depresyona giren kız bile evde stiletto ayakkabı ile ağlıyor
ya da bir dağ evinde platform topuk kalem etekli bir bayan görebiliyoruz
hiçbiri gerçeği yansıtmıyor
bazen benim eşim de haber falkan izlerken , spikerin saçını gösterip aşkım bak bu ton sana çok yakışır der
sinir olurum ama kötülük sezmen o bakımdan aa evet olabilir falan derim
dizilerdeki kızlara biz bile bayılıyoruz sevgilinizin begenmesi de cok normal:)
yakışıklı , hoş, bakımlı, tartışma anında bile sesini yükseltmeyen , kolay iletişim kurabilen erkeklere de baılıyoruz ama bunlar hep dizilerde
bence bu kadar abartmayın
Ben bütün gezegenlerde tereddütsüz Mehmet Günsür derim ama konu sahibinin seçimi :)
ay evet ben de sinir oluyorumSabahları full makyaj, saçlar fönlü, gecelik gayet düzgün uyanmıyorlar mı hele :) Çok özeniyorum :):) Hiç şöyle saçlar fönlü, el yüz şişmeden uyanamadım, gecelik oraya buraya savrulur, evde pofidik terlik, patik giyerim, üşürüm uzun hırka giyerim, hiç gezemedim şöyle stiletto , elbiseler felan :):):)
Olabilir aslında ama şimdi kıskançlık yapıp bende o kızı çok beğeniyorum deyip bu sefer daha fazla abartmasın bir de başka birini mi söylesem
ayyy benim eşim burak özçiviti kendi gösteriyor adam çok yakışıklı kardeşim diyor :))))ben buna bir yontem buldum.benim esimde filintayi izlerdi.ordaki kizi begenirdi.arada beni gicik etmeye calisirdi.bende oltaya duserdim kizardim.bende filinta mustafaya cok yakisikli boylu poslu su gozlere bak karizmaya masallah derdim ondan sonra sustu bizimki..
Benim eskiden izlediğim bir dizi vardı ordaki kişiyi kıskanıyordu da ondan dedim ama ben onla alakalı hiçbir şey demiyordum niye bilmiyorum kıskanırdı :) yani konu şu tamam beğensin içinden beğensin bana zaten ben bunu beğeniyorum da diyemez bana o ayrı, esas olay şu aslında o kızda gördüklerini üzerimde de görmek istiyor saçını şöyle yap bu elbise yi al falan ,benim kızdığım nokta bu .Niçin kıskançlık yapsın canım, kızı beğenirse beğensin hem ne olacak, yeter ki size bulaşmaya devam etmesin bu konuda.
Bak benim eşim Rihanna'yı sever, ergenliğinden beriHani inkar da edemeyiz Allah için kütür kütür erik gibi hatun.
Kliplerini filan izlerdi arada, bi de yandan yandan beni kesiyor tepkimi merak ediyor. Bende de hiç tepki yok, en sonunda dayanamadı "Ya hiç mi kıskanmıyorsun beni?!" dedi, dedim "Kimden kıskanayım? Rihanna'dan mı? Olm zaten Rihanna ile tanışıp üzerine bir de tavlayabilirsen en fazla tebrik ederim seni" dedim. Sonra geçti gitti o ilgisi, basit ergence şeyler bunlar :)
Biraz daha kalesiz takılırsan, kendisi de saplantı yapmaz.
Saçını şöyle yap mı diyor, "Canım ben böyle seviyorum" yok şu dizideki kız güzelmiş "Hee evet güzelmiş" filan.
Zararsız şeyler bunlar, takılma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?