Sözlüm beni dizi oyuncusuyla kıyaslamaya başladı

Oyumu Murat Yıldırımdan yana kullanırım.

O kizin su an ki halini ben begenmiyorum
ortalama bi tip bence....cok daha super kizlar var
gerci mesele o da degil ....nisanlin begeniyo sonucta....
ve seni ona benzetmeye calistigina gore ...durum ciddi

Kızın giyimi daha istediği kalıplarda olamaz çünkü kız mini etekler elbiseler giyiyor ben öyle dikkat çekici kısa kısa etekler giymeyi sevmiyorum ayrıca zaten sözlüm çok kıskanç o istemiyor. Sözlümün de gösterdiği elbise de uzundu kısa olsa göstermezdi

siz de ona gerard butler örneğini verin :))) taş adam yahu taşşş

mesela bu adamın da benim sevgilimle ilgisi yok ama çok beğeniyorum çemçük ağzını bile :) o yüzden kıyaslama olarak veya beni beğenmiyor mu olarak bakmayın bence olaya. beğeni olarak kalsa durum çokta sorun değil ama tarzınızı dizideki kadına benzetmeye çalışması hoş olmamış.

ben de olsam onun yaptığının aynısını ona yapardım.

Çok güldüm ya sözlün herhalde kendini çok yakışıklı felan zannediyor ki seni dizi oyuncularıyla felan karşılaştırıyor. Ergen ruhlu resmen.

dizilerde bütün bayanlar süslü
bütün bayanların saçı fönlü makyajlı
kıyafetler çok hoş
depresyona giren kız bile evde stiletto ayakkabı ile ağlıyor
ya da bir dağ evinde platform topuk kalem etekli bir bayan görebiliyoruz
hiçbiri gerçeği yansıtmıyor

bazen benim eşim de haber falkan izlerken , spikerin saçını gösterip aşkım bak bu ton sana çok yakışır der
sinir olurum ama kötülük sezmen o bakımdan aa evet olabilir falan derim
dizilerdeki kızlara biz bile bayılıyoruz sevgilinizin begenmesi de cok normal:)

yakışıklı , hoş, bakımlı, tartışma anında bile sesini yükseltmeyen , kolay iletişim kurabilen erkeklere de baılıyoruz ama bunlar hep dizilerde

bence bu kadar abartmayın

Leyla lydia tuğutlu ismi .

Bu diziyi dün gördüm tekrarıydı galiba,
Bu kız böyle şapşik bir ifadeyle birşeyler söyledi
Eşim de şuna bak yaa çok tatlı dil mi dedi.
Bence bütün erkekler beğeniyor sorun yok.

Son düzenleme:

Sabahları full makyaj, saçlar fönlü, gecelik gayet düzgün uyanmıyorlar mı hele :) Çok özeniyorum :):) Hiç şöyle saçlar fönlü, el yüz şişmeden uyanamadım, gecelik oraya buraya savrulur, evde pofidik terlik, patik giyerim, üşürüm uzun hırka giyerim, hiç gezemedim şöyle stiletto , elbiseler felan :):):)

ben buna bir yontem buldum.benim esimde filintayi izlerdi.ordaki kizi begenirdi.arada beni gicik etmeye calisirdi.bende oltaya duserdim kizardim.bende filinta mustafaya cok yakisikli boylu poslu su gozlere bak karizmaya masallah derdim ondan sonra sustu bizimki..

ay evet ben de sinir oluyorum
sabah eyelinerle uyanan var
yani hepsi yapmacık
ya bir de hepsi estetikli allah aşkına
tamam cok guzel bakımlı duruyorlar ama gerçek hayat böle diil ki:))))
kara sevda dizisindeki kızlara sinir oluyorum ben de :))))))))))))))))))))))))

Olabilir aslında ama şimdi kıskançlık yapıp bende o kızı çok beğeniyorum deyip bu sefer daha fazla abartmasın bir de başka birini mi söylesem

Niçin kıskançlık yapsın canım, kızı beğenirse beğensin hem ne olacak, yeter ki size bulaşmaya devam etmesin bu konuda.
Bak benim eşim Rihanna'yı sever, ergenliğinden beri Hani inkar da edemeyiz Allah için kütür kütür erik gibi hatun.

Kliplerini filan izlerdi arada, bi de yandan yandan beni kesiyor tepkimi merak ediyor. Bende de hiç tepki yok, en sonunda dayanamadı "Ya hiç mi kıskanmıyorsun beni?!" dedi, dedim "Kimden kıskanayım? Rihanna'dan mı? Olm zaten Rihanna ile tanışıp üzerine bir de tavlayabilirsen en fazla tebrik ederim seni" dedim. Sonra geçti gitti o ilgisi, basit ergence şeyler bunlar :)

Biraz daha kalesiz takılırsan, kendisi de saplantı yapmaz.
Saçını şöyle yap mı diyor, "Canım ben böyle seviyorum" yok şu dizideki kız güzelmiş "Hee evet güzelmiş" filan.
Zararsız şeyler bunlar, takılma.

ayyy benim eşim burak özçiviti kendi gösteriyor adam çok yakışıklı kardeşim diyor :))))
çok şık gıyınıyor dimi karıcım falan diyor :)))
kızlar hakkında pek yorum yapamıyor artık ben sinir oluyorum çnk

Benim eskiden izlediğim bir dizi vardı ordaki kişiyi kıskanıyordu da ondan dedim ama ben onla alakalı hiçbir şey demiyordum niye bilmiyorum kıskanırdı :) yani konu şu tamam beğensin içinden beğensin bana zaten ben bunu beğeniyorum da diyemez bana o ayrı, esas olay şu aslında o kızda gördüklerini üzerimde de görmek istiyor saçını şöyle yap bu elbise yi al falan ,benim kızdığım nokta bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…