Sözlüm beni dizi oyuncusuyla kıyaslamaya başladı

Aynı dizinin başrol erkek oyuncusunun tarzı için sözlünüzü alttan alta zorlayın; belki dizisini izlerken "Dur bi dakika, ulaan?" diye bi aydınlanma yaşar.
Olabilir aslında ama şimdi kıskançlık yapıp bende o kızı çok beğeniyorum deyip bu sefer daha fazla abartmasın bir de başka birini mi söylesem

Bunun saçı için ne dedi
Belirgin bi tonu vs yok sanki, sen nasıl şıp diye anladın bu kız için dediğini
Saçlarını topla topuz yap önlerini de dalgalı yap bir parça bırakıp dedi yani anlayacağın o kızın saçını tarif ediyor.

Saçlarını topla topuz yap önlerini de dalgalı yap bir parça bırakıp dedi yani anlayacağın o kızın saçını tarif ediyor.
Ben açık gördüm saçlarını
Belki de diziyi takip etmediğimden anlamamışımdır
Elbise hangisi, güzel mi : ) çok gizemli yazmışsın bi foto koysaydın bunca soru gelmezdi

senin öz güvenini mi kırmaya çalışıyor napıyor ya
beğenmiyorsan o tarz giyinen saçını öyle yapan birisini bul deyin
Bu konuda daha fazla konuşursa artık öyle dicem ben ortam gerilmesin diye sakin kalmaya çalışıyorum bugünler de bir akrabası yüzünden biraz gerildik de tekrar kavga ortamı oluşsun istemiyorum zor tutuyorum şuan kendimi yoksa daha kızın elbisesini görür görmez arar bıdı bıdı yapardım

Kızı mı hayal ediyor ne yapıyor. Ben cok sinirlenirdim ya, ne biliyim ben eski erkek arkadaşımı cok begeniyordum ve televizyonda da ona benzeyenleri begrniyodum mesela. Onu bir kaliba sokmaya ugrasmiyordum.

Ben açık gördüm saçlarını
Belki de diziyi takip etmediğimden anlamamışımdır
Elbise hangisi, güzel mi : ) çok gizemli yazmışsın bi foto koysaydın bunca soru gelmezdi
Toplu da kullanıyor dizide bende takip etmiyorum da bir ara bakmıştım işte sözlüm beğendiği için o zamandan hatırlıyorum , elbise de son bölümdeki elbise , neden foto koyayım ki burada konu elbise güzel mi çirkin mi değil o yüzden foto koyma gereği hissetmedim :)

Kızı mı hayal ediyor ne yapıyor. Ben cok sinirlenirdim ya, ne biliyim ben eski erkek arkadaşımı cok begeniyordum ve televizyonda da ona benzeyenleri begrniyodum mesela. Onu bir kaliba sokmaya ugrasmiyordum.
Bende çok sinirlendim ama sözlüme şuan bir şey söylemek istemiyorum hem aramız gergindi hem de tvdekileri mi kıskanıyorsun diyecek .

Leyla Lydia Tuğutlu gerçekten güzel ama.
Sözlün hiç değilse varoşun birini beğenmemiş, bi standartı var. Ben buna sevinirdim.
Ama abartmış tabi ki.
Sen de onun karşısına böyle ortalama bir adam seç kıyaslayabileceğin.
Ama Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ gibi yakışıklılığı herkesin dilinde biri olmasın.
Bakalım nasıl hissedecek.

Bende öyle yapmayı düşünüyorum anlar belki beni..

Her zaman çok güzel giyiniyorsun diye söyler hatta böyle giyinme diye kıskançlık da eder ,bence o kızı beğendiğinden.
Ben bahsedilen kızı izlemediğim için bilmiyorum ama kıskançlık yaptığına göre bahsedilen kızın giyiminin daha istediği kalıplarda olduğunu düşünüyorum.Sizi kıskandığından diyebilir.

Çok saçma istekler ka yaşında çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…