Kız hakketten cok güzel ve giyim tarzıda öyleTatlı intikam
Leyla lydia tuğutlu ismi .Tamam da hangi kız onu da söyle bakalım
Herkes o diziyi izlemiyo olabilir
Kıyaslaması hoş değil ama tamam beğenebilir içinden beğensin ama bana da şöyle yap böyle yap demesin herkesin tarzı var sonuçta .Kız hakketten cok güzel ve giyim tarzıda öyle
diyecek bişey bulamadım
Olabilir aslında ama şimdi kıskançlık yapıp bende o kızı çok beğeniyorum deyip bu sefer daha fazla abartmasın bir de başka birini mi söylesemAynı dizinin başrol erkek oyuncusunun tarzı için sözlünüzü alttan alta zorlayın; belki dizisini izlerken "Dur bi dakika, ulaan?" diye bi aydınlanma yaşar.
Bunun saçı için ne dediLeyla lydia tuğutlu ismi .
Saçlarını topla topuz yap önlerini de dalgalı yap bir parça bırakıp dedi yani anlayacağın o kızın saçını tarif ediyor.Bunun saçı için ne dedi
Belirgin bi tonu vs yok sanki, sen nasıl şıp diye anladın bu kız için dediğini
Ben açık gördüm saçlarınıSaçlarını topla topuz yap önlerini de dalgalı yap bir parça bırakıp dedi yani anlayacağın o kızın saçını tarif ediyor.
Bu konuda daha fazla konuşursa artık öyle dicem ben ortam gerilmesin diye sakin kalmaya çalışıyorum bugünler de bir akrabası yüzünden biraz gerildik de tekrar kavga ortamı oluşsun istemiyorum zor tutuyorum şuan kendimi yoksa daha kızın elbisesini görür görmez arar bıdı bıdı yapardımsenin öz güvenini mi kırmaya çalışıyor napıyor ya
beğenmiyorsan o tarz giyinen saçını öyle yapan birisini bul deyin
Toplu da kullanıyor dizide bende takip etmiyorum da bir ara bakmıştım işte sözlüm beğendiği için o zamandan hatırlıyorum , elbise de son bölümdeki elbise , neden foto koyayım ki burada konu elbise güzel mi çirkin mi değil o yüzden foto koyma gereği hissetmedim :)Ben açık gördüm saçlarını
Belki de diziyi takip etmediğimden anlamamışımdır
Elbise hangisi, güzel mi : ) çok gizemli yazmışsın bi foto koysaydın bunca soru gelmezdi
Bende çok sinirlendim ama sözlüme şuan bir şey söylemek istemiyorum hem aramız gergindi hem de tvdekileri mi kıskanıyorsun diyecek .Kızı mı hayal ediyor ne yapıyor. Ben cok sinirlenirdim ya, ne biliyim ben eski erkek arkadaşımı cok begeniyordum ve televizyonda da ona benzeyenleri begrniyodum mesela. Onu bir kaliba sokmaya ugrasmiyordum.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum anlar belki beni..Leyla Lydia Tuğutlu gerçekten güzel ama.
Sözlün hiç değilse varoşun birini beğenmemiş, bi standartı var. Ben buna sevinirdim.
Ama abartmış tabi ki.
Sen de onun karşısına böyle ortalama bir adam seç kıyaslayabileceğin.
Ama Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ gibi yakışıklılığı herkesin dilinde biri olmasın.
Bakalım nasıl hissedecek.
Ben bahsedilen kızı izlemediğim için bilmiyorum ama kıskançlık yaptığına göre bahsedilen kızın giyiminin daha istediği kalıplarda olduğunu düşünüyorum.Sizi kıskandığından diyebilir.Her zaman çok güzel giyiniyorsun diye söyler hatta böyle giyinme diye kıskançlık da eder ,bence o kızı beğendiğinden.
Çok saçma istekler ka yaşında çok merak ettimKızlar günaydın...
Sözlüm bir dizinin adete tutkunu çok seviyor ,bende o seviyor diye bir bakayım dedim ama hitap etmedi beğenmedim oyunculuklar vasat geldi her neyse, sevgilim bana durup dururken sen saçını neden şöyle yapmıyorsun hiç demeye başladı ki sevmiyorum yapmıyorum kendime yakıştırmıyorum , kızın dizi de ki saçını tarif ediyor resmen,haftasonu alışverişe çıktık bana bir elbise gösterdi bu sana çok yakışır diye, bende baktım beğenmedim tarzım değil, sonra şu diziye bir bakayım diye youtube dan açtım az evvel ne göreyim son bölümde kızın üzerinde giydiği elbisenin neredeyse aynısı sözlümün bana gösterdiği elbise! o elbiseyi iyi ki almadım zaten beğenmedim de şayet alsaydım iade ederdim kesinlikle yada gider sözlümün suratına çarpardım , şimdi gidip de sözlüme söylesem ben internetten diziyi izledim kızın elbisesinin birebir aynısını bana al diye öneriyorsun saçını öyle yap diyorsun vs vs dersem şimdi de off ne alakası var denk gelmiştir oyuncuyu mu kıskanıyorsun diyecek , sizce ne yapmalıyım kızlar eskiden olsa söylerdim ama şimdi her diziyi izleyince ,2si1arada bu kızı kıskanıyor diye düşünecek......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?