Sözlüm bir başkasına aşık...

Bence yanlış yerden bakıyorsun
Seni yara bandı niyetine kullansa bu kadar ciddiye gitmez ilişkiniz
Ama bazen birikir insanın içinde, atmak ister dışarı belki öyle bir ana denk geldin
Benimde eşimden önce 10 yıllık bir ilişkim vardı, çok güzel zamanlarımız oldu, neler yaşandı unutmuş değilim, geçen gün bir iş arkadaşım ah dedi şu kaldırımın bir dili olsa konuşsa ne beklerdi seni, nasıl coşkuyla sarılırdı dedi, konuştuk bir müddet ama bu eskisini sevdiğim anlamına gelmez aynen sözlünün dediği gibi trilyon verseler suratına bakmam. Yaşanıyor, anıları oluyor insanların, kimse sevmediği biriyle evlilik yoluna girmez, boşa kuruntu yapıyorsun bence

Konuyu kapattırdım benim bozulduğumu da anladı. Olayın ardından sarıldı ve şimdi onla olur musun deseler olmam trilyonlar verseler yine de olmam dedi. Henüz hazır değilim yine konusunu açmaya. Ben bu durumlarda çok hassasım. Biraz toparlayayım kendimi sormak istiyorum.

Detaya girmeseydi iyiydi ama olan olmuş. . .Sonuçta şuan sizi seviyor ve evlenme planları yapıyor
Herkes geçmişinde birşeyler yaşadı. . yaşanılanlar kolay unutulmuyor elbette. .
bir daha konuyu açmayın ve kafaya takmamaya çalışın

Peki hiç aklına o geliyor mu ? Eşinin yerinde onu düşünüp keşke onla olsaydım dedin mi hiç ?

Sık sık eski sevgilisini sorar misin? Yoksa ilk defa mi sormustun?

Size aşık olmadığına nasıl karar verdiniz ben ona takıldım? Bir de insan sözlüsüne hiç aşık oldun mu diye sorar mı yahu sen necisin? O da sana oldum ya falan demedi mi?

Beni sevdiğini her zaman söyler ve hissettirir ama bana aşık olduğunu hiç söylemedi. Bende buradan bana aşık değil düşüncesini ortaya çıkardım ve merak ettim hiç aşık oldun mu diye sordum bende o da sana oldum falan demedi tabi ki o kızdan bahsetti. Salaklık bende niye soruyorsam aldım cevabımı kaldım böyle...

Bu tip sorularin cevabi biraz tehlikeli.belki "sensin" diye beklediniz.o size sormamistir muhtemelen.bir de siz arkadas veya dost degilsiniz ki sizinle bu "eski" konunun paylasilmasi bana gereksiz geliyor.sakasi bile yapilsa caninizi sikar .

Sadece evet diye cevap verseydi bana inan ki üzülmezdim. Olay 4 yıl önceye ait...

Aşkı nasıl değersizleştirdiniz iki dakikada onu anlamadım.

Uf çok kötü. Sana aşık değilim diye açık açık söylemiş resmen.
Ya aşk önemsiz diyenleri anlamıyorum aşkın tanımını nasıl yapıyorlar acaba? Sevginin daha yoğun hali değil midir aşk tasavvufta bile var.

Cevabına hazır olmadığınız soruları sormayın o vakit dürüstçe anlatmış aşıktım vs vs..
Herkesin geçmişi nde platonikde olsa aşık oldugu hayal ettigi her an düşündüğü biri vardır ama bir gün dogru insan çıkar karşısına o hayalleri onunla kurarsın aşkla degilde sevgiyle bakarsın...
Şimdi sizi seçmiş yolunu sizinle çiziyor Size aşık mı dgl mi onu en iyi siz anlarsınız h

Peki hiç aklına o geliyor mu ? Eşinin yerinde onu düşünüp keşke onla olsaydım dedin mi hiç ?

Bir an bile düşünmedim, tek bir an
Onu eşim olarak bile hayal etmedim
Mazi o ; yaşanmışlıklar da olsa yıllar öncede kaldı
Ne özlem hissettim ne de başka bir şey
Hele eşimin yerinde onu asla düşünemem, elini bile tutamam o kadar uzak şimdi

Bu tip sorularin cevabi biraz tehlikeli.belki "sensin" diye beklediniz.o size sormamistir muhtemelen.bir de siz arkadas veya dost degilsiniz ki sizinle bu "eski" konunun paylasilmasi bana gereksiz geliyor.sakasi bile yapilsa caninizi sikar .
Bilsem sormam nereden bilebilirdim ki ?
Bana aşık değil onu çok iyi biliyorum . Bilir eskilerden konuşmaktan hoşlanmadığımı . Böyle anlatmasına şaşırdım. Sorduğuma da bin pişmanım.

Umarım benim sözlüm de böyledir. Benim yerime onu koymuyordur.

Senin yerinde olsam bende takardim. Ayrilmayi o kadin istediyse ve geri donse adam askini mi secer diye takardim.

kime olsa dert olurdu
haklısın

dediğin gibi aşık olmuş ve belliki kavuşamamışlar
bu da iki kere arttıır bu duyguları
umarım ilişkinize yansıtmaz

Bilsem sormam nereden bilebilirdim ki ?

Bana aşık değil onu çok iyi biliyorum . Bilir eskilerden konuşmaktan hoşlanmadığımı . Böyle anlatmasına şaşırdım. Sorduğuma da bin pişmanım.

O zaman kendine şu sorunun cevabını ver sana deli gibi aşık bi adam mı istersin seni deli gibi SEVEN adam mı?

bu kadar detay vermesi kötü olmuş tabi..ama inan anlattıklarının yüzde doksanı yalandır..çünkü erkek milleti karşı tarafa hava atsın diye sürekli sallar .hayatına 3 kişi girdiyse o 13 kişi olur..üzülme yani seni kıskandırmak için hikayeyi biraz abartmış olabilir..

size göre sevgi=az hoşlanmak , aşk=çok hoşlanmak ise
bişey diyemicem...ama;
sevgi =karakteriyle bütün olarak sevmek,
aşk = dış görünüşüne ölüp bitmekse...ben sevgi evliliği yapmayı tercih ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…