Günaydın arkadaşlar. Nasıl ,nerden anlatmaya başlayacağımı bilemiyorum. Benim çok güzel bir ilişkim(? bana göre öyle) var, bu yaz söz yaptık .Aralıkta da kısmetse nişanımız var . Onu gerçekten çok seviyorum. O da beni hep sevdiğini söyler, hissederim de sevdiğini. Şüphem yok. Ama bana aşık değil. Ben ona hiç aşık oldun mu diye bir soru sordum geçenlerde ,sormaz olsaydım. Bilmeseydim keşke... Oldum dedi ,bir kızdan bahsetti bana. Aşık olunca şöyleydim böyleydim heryerde o vardı kime baksam onu görüyordum bilmem ne gibisinden laflar etti, hiç aklımdan çıkmıyor bu sözleri. Yok gözü şu renkti yok şu filme gitmiştik yok şöyle yok böyle.. Başladı anlatmaya.Çok özlemiş gibi... Sanki biri onu sorsun diye bekliyormuş,tamam dedim sus. Hala aşık mısın diyemedim ona, konuyu kapatmasını istedim. Bir daha sakın bahsetme dedim. Sen sordun dedi.. Tamam sordum ama evet ya da hayır diyebilirdi, o kadar detaylı anlatmasına gerek yoktu ve ben o kıza gerçekten aşık olduğunu anladım hissettim. Bence hala da aşık .. Ama bana şimdi onla olur musun deseler trilyonlar verseler olmam dedi. Günlerdir bununla yatıp bununla kalkıyorum. Çok üzülüyorum.
Bende onu anlamadım. Bu zamana kadar asla başka birinin varlığını hissetmedim. Beni sevdiğine hep inandım hala da seviyor biliyorum . Ama bana öyle uzun uzun anlatınca o kıza aşık olduğunu hissettim belki kuruntu belki gerçek bilmiyorum .Bayanlar herşeyi hisseder.
Eğer sana verdiği izlenim bu yöndeyse asla sessiz durmamalısın.
Karşısında dimdik dur, senden ayrılırsam ölürüm bu yüzdende bu konuyu sonsuza dek açmayacağım izlenimi verme.
Al karşına konuş ..
Bu kadar uzun uzun aşkla anlatmasına ne lüzum var çözemedim doğrusu ..
zor bir durum aslında geçmişi unutmamış ama sözlenecek kadarda sizi sevmiş. Ben anlamıyorum bu aşkla sevgi nasıl ayrılabiliyor valla. Ben aşık olduğum kişiyi severim aşk biter ama sevgi kalır nitekimde öyle...
Kendin kaşınıyorsun sonrada yakınıyorsun :) arkadaşım erkekler bizim gibi ince düşünmez geçmiş bişeyi anlatmaktan rahatsızlık duymaz takılma boşuna
Bende onu anlamadım. Bu zamana kadar asla başka birinin varlığını hissetmedim. Beni sevdiğine hep inandım hala da seviyor biliyorum . Ama bana öyle uzun uzun anlatınca o kıza aşık olduğunu hissettim belki kuruntu belki gerçek bilmiyorum .
Canım tecrübelerime dayanarak söylüyorum, o kızla yaşadığı anılarını özlemiş.
Ama sen ömrünün sonuna dek hayatını geçireceği kadınsın.
Senin karakterini, ona olan sevgini, saygını düşünerek bu kızla bir ömür geçer demiş.
Seni çok seviyor bence ama kimse geçmişte yaşadığı anıları unutamaz.
Aklının bir köşesinde hep kalır.
Anlatmak istediğimi umarım anlamışsındır canım bi yandan çalışıyorum tam düşüncelerimi aktarmayabilmiş olabilim :)
bu hataya hep duşuyoruz malesef . Ben eşimle bir sene nişanli kaldık dort senederde evliyiz ama bir kez olsun boyle bi soru sormadım konusunu dahi açmadım ama baska kişiler soyledi o duyguyu biliyorum kıskançlik acaba onada boyle sarıldımı boyle optumu boyle baktımı hep bu tur duşunceler ve bn paranoyak olmuştum birde bu kız tanıdıgın bilgn biriyse dahada zor oluyor ama şimdi eşimin bna karşi olan tutumu bu duşuncelerden kurtulmama neden oldu şimdi o kızı gorsemde hiç bişey hissetmiyorumGünaydın arkadaşlar. Nasıl ,nerden anlatmaya başlayacağımı bilemiyorum. Benim çok güzel bir ilişkim(? bana göre öyle) var, bu yaz söz yaptık .Aralıkta da kısmetse nişanımız var . Onu gerçekten çok seviyorum. O da beni hep sevdiğini söyler, hissederim de sevdiğini. Şüphem yok. Ama bana aşık değil. Ben ona hiç aşık oldun mu diye bir soru sordum geçenlerde ,sormaz olsaydım. Bilmeseydim keşke... Oldum dedi ,bir kızdan bahsetti bana. Aşık olunca şöyleydim böyleydim heryerde o vardı kime baksam onu görüyordum bilmem ne gibisinden laflar etti, hiç aklımdan çıkmıyor bu sözleri. Yok gözü şu renkti yok şu filme gitmiştik yok şöyle yok böyle.. Başladı anlatmaya.Çok özlemiş gibi... Sanki biri onu sorsun diye bekliyormuş,tamam dedim sus. Hala aşık mısın diyemedim ona, konuyu kapatmasını istedim. Bir daha sakın bahsetme dedim. Sen sordun dedi.. Tamam sordum ama evet ya da hayır diyebilirdi, o kadar detaylı anlatmasına gerek yoktu ve ben o kıza gerçekten aşık olduğunu anladım hissettim. Bence hala da aşık .. Ama bana şimdi onla olur musun deseler trilyonlar verseler olmam dedi. Günlerdir bununla yatıp bununla kalkıyorum. Çok üzülüyorum.
Ve bunları sana anlatan kişiyle hala evlenmeyi düşünüyorsun !!Günaydın arkadaşlar. Nasıl ,nerden anlatmaya başlayacağımı bilemiyorum. Benim çok güzel bir ilişkim(? bana göre öyle) var, bu yaz söz yaptık .Aralıkta da kısmetse nişanımız var . Onu gerçekten çok seviyorum. O da beni hep sevdiğini söyler, hissederim de sevdiğini. Şüphem yok. Ama bana aşık değil. Ben ona hiç aşık oldun mu diye bir soru sordum geçenlerde ,sormaz olsaydım. Bilmeseydim keşke... Oldum dedi ,bir kızdan bahsetti bana. Aşık olunca şöyleydim böyleydim heryerde o vardı kime baksam onu görüyordum bilmem ne gibisinden laflar etti, hiç aklımdan çıkmıyor bu sözleri. Yok gözü şu renkti yok şu filme gitmiştik yok şöyle yok böyle.. Başladı anlatmaya.Çok özlemiş gibi... Sanki biri onu sorsun diye bekliyormuş,tamam dedim sus. Hala aşık mısın diyemedim ona, konuyu kapatmasını istedim. Bir daha sakın bahsetme dedim. Sen sordun dedi.. Tamam sordum ama evet ya da hayır diyebilirdi, o kadar detaylı anlatmasına gerek yoktu ve ben o kıza gerçekten aşık olduğunu anladım hissettim. Bence hala da aşık .. Ama bana şimdi onla olur musun deseler trilyonlar verseler olmam dedi. Günlerdir bununla yatıp bununla kalkıyorum. Çok üzülüyorum.
Beni kıskandırmayı sever keşke öyle olsa.. Onunla olamadığı için benimledir olamaz mı ? Hala aşık olsa bile biraraya gelemedikleri için belki şuan ben varımdır yanında.. OFf off
ilk aşkıysa özel anları olmuş olabilir. Bu onu unutmadığı değil hislerini unutmadığı anlamına gelebilir.Günaydın arkadaşlar. Nasıl ,nerden anlatmaya başlayacağımı bilemiyorum. Benim çok güzel bir ilişkim(? bana göre öyle) var, bu yaz söz yaptık .Aralıkta da kısmetse nişanımız var . Onu gerçekten çok seviyorum. O da beni hep sevdiğini söyler, hissederim de sevdiğini. Şüphem yok. Ama bana aşık değil. Ben ona hiç aşık oldun mu diye bir soru sordum geçenlerde ,sormaz olsaydım. Bilmeseydim keşke... Oldum dedi ,bir kızdan bahsetti bana. Aşık olunca şöyleydim böyleydim heryerde o vardı kime baksam onu görüyordum bilmem ne gibisinden laflar etti, hiç aklımdan çıkmıyor bu sözleri. Yok gözü şu renkti yok şu filme gitmiştik yok şöyle yok böyle.. Başladı anlatmaya.Çok özlemiş gibi... Sanki biri onu sorsun diye bekliyormuş,tamam dedim sus. Hala aşık mısın diyemedim ona, konuyu kapatmasını istedim. Bir daha sakın bahsetme dedim. Sen sordun dedi.. Tamam sordum ama evet ya da hayır diyebilirdi, o kadar detaylı anlatmasına gerek yoktu ve ben o kıza gerçekten aşık olduğunu anladım hissettim. Bence hala da aşık .. Ama bana şimdi onla olur musun deseler trilyonlar verseler olmam dedi. Günlerdir bununla yatıp bununla kalkıyorum. Çok üzülüyorum.
Yoktur o kizla olsam dusunceleri. Kendimden biliyorum iyi ki onu nasip etmemis Allah diye hala sukrederim. Askgeciyor. Hep o yogun haliyle kalmiyor ki.Doğru söylüyorsun ama hiç sağlıklı düşünemiyorum.. Belki aklına o kız geliyordur ara ara, onunla olmuş olsam diye düşünceleri vardır belki.. Keşke hiç sormasaydım.
Bana aşık olmadığını biliyorum bende ona aşık değilim . O benim peşimden çok koştu ben onu hiç istemiyordum başlarda o zamanlar aşık olduğum insan vardı aklımda kalbimde .. Duygusal bir boşluk içindeydim sevgiye muhtaçtım bende ona evet demiştim aslında herkesi reddediyordum ona gelince dilim bağlandı niyeyse, zamanla da sevdim onu . Aşık olmayı da çok isterim ona.. Tek içimi yiyip bitiren şey geçmişteki kişiye hala aşık olup olmaması. Bana aşık olmadığını bilmeme rağmen onunla evliliği düşünüyorum evet, beni sevdiğini biliyorum çünkü. Bu bana yeter. Çünkü bende aşık değilim. Aşık olmasını tabi ki isterim ama ben aşık olmadığım içinde karşımdakinden beni aşkla sevmesini isteyemem. Beni düşündüren şey sadece o geçmişteki kıza hala aşık olup olmaması.. Bunu da sormaya çekiniyorum , henüz düşüncelerimi toparlayabilmiş değilim. Ama soracağım aralıkta nişanımız var eğer bana hala ona aşık olduğunu söylerse devam ettiremem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?