Sözlüm eltimle konuşacak

Melike56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
13
1
1
30
Eltimin bana karşı tutumu çok farklı onlar evli biz sözlüyüz sürekli bi laf sokmaya çalışmalarına anlam veremiyorum ilişkimize saygı duymuyor ben kalp kırmamak için sustukça üzerime daha çok geliyor onun yüzünden ilişkime zarar vermekten korkuyorum çünki o kadar rahat ki sözlüme istediğini söylüyor benim yanlış anlayıp anlamamam umrunda değil. Bu kendi aralarında şaka olarak değil her konuda yani.Misal sevgilim bunu denedi işte benimkiyle kavga ediyoruz beni anlamıyor yenge diye ve eltimin verdiği cevap "boşver yengem bazı insanlara birşey anlatamazsın anlamak istemiyodur" Ben artık kıskanç mıyım diye kendimden şüphe etmeye başladım ama değilim kıskanmıyorum sadece saygı duymasını istiyorum ilişkimize. Sözlüme bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim ve bir takım şeyler yaşadığımız için bana hak verdi yengemle konuşucam dedi. Sizce konuşsa ben yanlış anlaşılır mıyım?

Konu basligi esim icerik sozlum? Elti savaslarina cok erken baslamissiniz bu kadar yuz goz olmaya gerek var mi?

Sozlunuz yengesi ile konusmadan once donup aynaya baksa mesela..
Ne alaka, insanlar sabrınızla oynayınca başka çare kalmıyor ben yeterince susup alttan aldığımı düşünüyorum.

Eltimin bana karşı tutumu çok farklı onlar evli biz sözlüyüz sürekli bi laf sokmaya çalışmalarına anlam veremiyorum ilişkimize saygı duymuyor ben kalp kırmamak için sustukça üzerime daha çok geliyor onun yüzünden ilişkime zarar vermekten korkuyorum çünki o kadar rahat ki sözlüme istediğini söylüyor benim yanlış anlayıp anlamamam umrunda değil. Bu kendi aralarında şaka olarak değil her konuda yani.Misal sevgilim bunu denedi işte benimkiyle kavga ediyoruz beni anlamıyor yenge diye ve eltimin verdiği cevap "boşver yengem bazı insanlara birşey anlatamazsın anlamak istemiyodur" Ben artık kıskanç mıyım diye kendimden şüphe etmeye başladım ama değilim kıskanmıyorum sadece saygı duymasını istiyorum ilişkimize. Sözlüme bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim ve bir takım şeyler yaşadığımız için bana hak verdi yengemle konuşucam dedi. Sizce konuşsa ben yanlış anlaşılır mıyım?
Boşver yanlış anlaşılma daha iyi canım en azından evlendikten sonra burnu herseyinizfe olmaz

Ne alaka, insanlar sabrınızla oynayınca başka çare kalmıyor ben yeterince susup alttan aldığımı düşünüyorum.

Alaka su sozlunuz her seyi anlatmazsa elti de kendikendine konusamaz.
Alaka 2. Sozlunuz hem konusuyor hem eltiyi deniyor :KK53:
Alaka 3 siz de bir kavram kargasasindasiniz belli :KK53:

Yenge ne yapıyor da size saygı duymamıs oluyor?

Sözlünüz kavgayi yengeye anlatırken yengeden ne gibi bir cevap bekliyor?

Neyi yanlış anlamanız ya da anlamamaniz yenge için sorun olmuyor?

Bunlar bize vahiyle mi bildirilecek?

Konuyu düzenleyip meseleyi açıklarsanız daha doğru yorumlar alırsınız.

Bence mesafe koyun bu tip durumlarda konuşmak fayda etmez aksine cephe alır . Ne güzel sozlunuz de farkında . Mesafenizi koyarsinjz biter

Alaka su sozlunuz her seyi anlatmazsa elti de kendikendine konusamaz.
Alaka 2. Sozlunuz hem konusuyor hem eltiyi deniyor :KK53:
Alaka 3 siz de bir kavram kargasasindasiniz belli :KK53:
Benim size demek istediğim sözlüm eltime bir şey anlatmıyor, daha önceden yaşanan bazı durumlar oldu ikili oynadığını sözlüm anladığı için ortaya bi laf attığı zaman direk bu şekilde tepkiler veriyo. Yoksa sizin anladığınız şekilde değil olay. Bunu zaten kayınvalidem de anladı ama ben konuşupta kavga etmek istemiyorum sözlümde ben yengemle konuşcam dedi. Yargılarınızı dağıtmanız için değil sadece konuşsa ben yanlış anlaşılır mıyım belki yaşayan vardır diye fikir sahibi olmak için yazdım.

Benim size demek istediğim sözlüm eltime bir şey anlatmıyor, daha önceden yaşanan bazı durumlar oldu ikili oynadığını sözlüm anladığı için ortaya bi laf attığı zaman direk bu şekilde tepkiler veriyo. Yoksa sizin anladığınız şekilde değil olay. Bunu zaten kayınvalidem de anladı ama ben konuşupta kavga etmek istemiyorum sözlümde ben yengemle konuşcam dedi. Yargılarınızı dağıtmanız için değil sadece konuşsa ben yanlış anlaşılır mıyım belki yaşayan vardır diye fikir sahibi olmak için yazdım.

Yargilarinizi dagitmaniz derken?

Ben sizin anlattiginiz kadarini bilebilirim daha fazlasini degil zira muneccim degilim!

Size kolay gelsin kactim ben :)

Yenge ne yapıyor da size saygı duymamıs oluyor?

Sözlünüz kavgayi yengeye anlatırken yengeden ne gibi bir cevap bekliyor?

Neyi yanlış anlamanız ya da anlamamaniz yenge için sorun olmuyor?

Bunlar bize vahiyle mi bildirilecek?

Konuyu düzenleyip meseleyi açıklarsanız daha doğru yorumlar alırsınız.
Kızlı ortamlara bile rahatça sözlümü sokuyor. Ve ısrar ederek.
Sürekli bana laf sokuyor, aralarında konuştukları konuyu bana farklı şekilde anlatıp yanlış anlamama yol açıyor. Ben bunu sözlüme anlattığım zaman altından farklı şeyler çıkıyor.
Kıskandırmaya mı çalışıyo anlamıyorum. Ama sanki böyle yaparak benim onu kıskandığımı düşünüyor.
Her ortamda en iyisini Ben bilirim ben her şeyi biliyorum havasına girip ön planda olmayı ve sürekli bozmaya çalışan birisi. Ben kalbini kırmayım yüz yüze bakıcaz diye susmaktan yoruldum.

Kızlı ortamlara bile rahatça sözlümü sokuyor. Ve ısrar ederek.
Sürekli bana laf sokuyor, aralarında konuştukları konuyu bana farklı şekilde anlatıp yanlış anlamama yol açıyor. Ben bunu sözlüme anlattığım zaman altından farklı şeyler çıkıyor.
Kıskandırmaya mı çalışıyo anlamıyorum. Ama sanki böyle yaparak benim onu kıskandığımı düşünüyor.
Her ortamda en iyisini Ben bilirim ben her şeyi biliyorum havasına girip ön planda olmayı ve sürekli bozmaya çalışan birisi. Ben kalbini kırmayım yüz yüze bakıcaz diye susmaktan yoruldum.
Evet daha açıklayıcı olmuş. Sizebir soru sorayim; sizin yengeniz kızlı erkekli ortama sizi cok ısrar ederek cağırsa ve siz de gitseniz?

Bu durumda sözlünüzün husumeti sizinle mi olur yoksa yengenizle mi?

sözlünüzün yengesi ile bir araya gelme sıklığınız nedir?
sözlünüzün aklı fikri yök ki yengesini dinliyor?
kızlı ortam ne demek onu pek anlamadım ama silah mı dayamış?
ne diyecek kadına
sen beni sözlüm üzülsün diye kızlı ortalara soktun?
beni dolduruşa getirdin kavga ettik senin yüzünden?
iş sözlüde biter.
onunla bununla konuşmayın
evlenmeden de böyle yüz göz olmayın.

Bana da biri gelip sozlum soyle boyle dese ben de bosver derim. Kadini cocuk gibi denemeye kalkmissiniz ne ayip,gayet de guzel cevap vermis. Size saygisizlik yapmamis,iftira etmemis,yalan soylememis,kufur etmemis. Sozlunuz cenesini tutsun kimseye gidip de kendisini de sizi de rezil etmesin.

Sizin adınızı kullanmadan kendi fikirlerini söylerse bi sıkıntı olmaz

Buraya yazmadığınız şeyler varsa ve illa konuşsun diyorsanız, yenge sözümün yanında biraz daha dikkatli konuşur musun, yanlış anlayıp kırılabilir diyebilir.
Daha fazlası abes kaçar sanki.

Back
X