Sözlüm eltimle konuşacak

Kızlı ortamlara bile rahatça sözlümü sokuyor. Ve ısrar ederek.
Sürekli bana laf sokuyor, aralarında konuştukları konuyu bana farklı şekilde anlatıp yanlış anlamama yol açıyor. Ben bunu sözlüme anlattığım zaman altından farklı şeyler çıkıyor.
Kıskandırmaya mı çalışıyo anlamıyorum. Ama sanki böyle yaparak benim onu kıskandığımı düşünüyor.
Her ortamda en iyisini Ben bilirim ben her şeyi biliyorum havasına girip ön planda olmayı ve sürekli bozmaya çalışan birisi. Ben kalbini kırmayım yüz yüze bakıcaz diye susmaktan yoruldum.
Bence sozlun konusmasin bu kez kendini iyice onemseyecek ve beni kiskaniyor kaynimi bana karsi dolduruyor falan der.. sozlune soyle agzina laf vermesin ayni ortamda seni savunsun laf soyletmesin,sen de susma ver cevabini

elti de nişanlıymış zaten..
siz sevgili..
ne kadar haşır neşir olmuşsunuz daha ortada fol bile yokken..

İyide sen kendin niye cevabını vermiyorsun o senin eltinse sende onun eltisisin o nasıl davranıyorsa sende o şekil davran

Savaş başladı. Tarafını seç oyuna başla:sopa: iyi olan kazansın 😁😁😁 çok erken başlamış sizin olaylar

Eltimin bana karşı tutumu çok farklı onlar evli biz sözlüyüz sürekli bi laf sokmaya çalışmalarına anlam veremiyorum ilişkimize saygı duymuyor ben kalp kırmamak için sustukça üzerime daha çok geliyor onun yüzünden ilişkime zarar vermekten korkuyorum çünki o kadar rahat ki sözlüme istediğini söylüyor benim yanlış anlayıp anlamamam umrunda değil. Bu kendi aralarında şaka olarak değil her konuda yani.Misal sevgilim bunu denedi işte benimkiyle kavga ediyoruz beni anlamıyor yenge diye ve eltimin verdiği cevap "boşver yengem bazı insanlara birşey anlatamazsın anlamak istemiyodur" Ben artık kıskanç mıyım diye kendimden şüphe etmeye başladım ama değilim kıskanmıyorum sadece saygı duymasını istiyorum ilişkimize. Sözlüme bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim ve bir takım şeyler yaşadığımız için bana hak verdi yengemle konuşucam dedi. Sizce konuşsa ben yanlış anlaşılır mıyım?
Daha evlenmeden kocam köylü olmayın hanımlar!
Belli ki sizi sevmiyor ne düşündüğünüz kırılıp kirilmadiginiz onun umrunda olmayacak o yüzden eğer laf sokamam, pısırıgın tekiyim diye düşünüyorsanız eltinizle( ki henüz eltiniz değil ) görüşmeyeceksiniz. Öte yandan sözlünüz beş yaşında çocuk mu ki iliskisine, kavgalarına abisinin karisini dahil ediyor. Yetişkin bir birey düşünebilir kendi sorunlarını kendi çözebilir. Bu arada eltinize( ki hala değil ) kızamazsınız çünkü bu hakkı sözlünüz vermiş. Sözlünüzün duzelicek konusucam dediğine bakmayın evlenince daha beter olur burda tonla örnek var. O yüzden şimdiden kimseye eyvallahiniz olmasın mesafe iyidir

Bir sozlunuz konuşuyor, bir sıkıntınız varsa o anda dile getirin.

Bence konuşmamalı.

Sizin boşluktan canınız mi sıkılıyor?
İlişkiniz yengesi sayesinde güçlenmeyecek..

Siz öncelikle sevgilinizle ilişkinizi, iletisiminizi güçlendirmenin yollarına bakın.

Sozlunuz sizinle hemfikir ise yengenizle konusup isi lackalastirmaya ne gerek var mesafenizi koyun sozlunuz size hakversin destek olsun yeter

3,5 yıldır eşimle beraberiz 6 ay olacak evleneli.
Daha bir kişi ne kavgamızı duymuştur ne tartışmamızı. Tabii ki kavga da oluyor tartışmada oluyor ama bunlar özel olmalı eltiniz kim ki yanında tartışıyorsunuz ya da anlatıyorsunuz? Şahit olan yorum yapar kızmaya hakkınız yok yani siz laf vermeyeceksiniz...

Back
X