Sözlüm var ve bi youtube ünlüsune aşık oldum

Merhabay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
330
211
23
İyi akşamlar hanımlar. Benim derdim eminim birçoğunuza oldukça çocuksu gelecek biliyorum belki de cidden öyledir ama bunu nasıl yenecegim bilemiyorum cidden çok tuhaf bir durum hatta acaba fakesin derler mi diye korktum ama yemin ederim ciddiyim

Hanımlar benim 3 yıla yakın bir ilişkim var daha evlilik için önümüzde birazcik daha yol var ama aileler falan tanıştı sözlü gibi bi sey olduk. Fakat benim sevgilimle aramıza bazı tartışmalar yüzünden soğukluk girdi bi süredir. Eskisi gibi değiliz.

Birkac yildir malum youtubeda kanal acma modasi var. Benimde bir suredir youtubeda takip ettiğim biri var. Çok ünlü değil. Tam yaşını bilmiyorum ama bana yakın gibi duruyor. Ve ben bu kişiden çok etkilenmeye başladığımı fark ettim kendime çok kızdım "tvdeki oyunculara hayran olan ergen kızlar gibi oldun" dedim ama ben küçük yaslardayken bile böyle olmamıştı bilemiyorum bu youtubedakiler dizi oyunculari gibi bir karaktere burunmuyor, goruntulerdeki kişiler gerçek kişiler oluyor belki bundan dolayı etkilendim. Bu kişiyle aynı şehirde yaşıyoruz çok yakın semtlerde, hiç karşılaşmasak da gördüğüm kadarıyla aynı yerlerde takiliyoruz, yasimiz yakın gibi duruyor dış gorunusunden.
Ama kaç yıldır birlikte oldugum, evlilik yolunda ilerlediğim, ailemin tanıdığı adamı bırakıp böyle bi şeyin peşinde koşmak tam bir delilik !
Lütfen bana bir şeyler söyleyin

Youtuber icin sunu derim Delilik yapma.

Kendi iliskin icin ise Sözlünle iliskinizde sıkıntı varsa ayril.
Kesinlikle delilik ama nasıl kurtulurum bilemiyorum sözlüm duysa cildirir haklı olarak. Takip ettiğimi gordu "komik olduğu icin" dedim tabi ki .

Şu an bizim ilişkimizdeki problemler ise bu benim tuhaf problemimi unutursak başlı başına ayrılmaya değer mi bilemiyorum.

ayni sekilde kac kisi begeniyodur belkide ciddi bir iliskisi vardir, hic bulasma bile bence.
Youtube'un az Ünlülerinden öyle star bi hayatı yok. Kendisine göre çok daha ünlü bir arkadaşı var onun desteğiyle bu ise girmiş. Iliski ibaresi de goremedim. Ama tabi ozguven yüksek, günlük hayatında bi sürü insan olabilir çevresinde. Haklısınız.

Iliskinde sorunlar var belliki.nisanlinla olanlari konusup halletmeye calis.olmuyacak gibiyse de evlenmeden birak.tv den yada netten tanımak görmek sadece dış görünüşe aldanmaktir bana gore.o youtube kanalını izleme bir süre unutursun

canım iyi geceler biliyor musun bir ara benim eşimle sorunlarım vardı bu yüzden hep ünlülere hayranlık duyuyordum sonra artık bu durumdan rahatsızlık duymaya baslayınca psikiyatriye gittim doktor ne dedi biliyor musun ? bu bir psikolojik rahatsızlık dedi fakat senin durumla benımkı bıraz farklı aslında benzer bir yanı var sende sozlunle arana soğukluk girince baska birine bazı seyler hıssetmışşın ha bu arada eger sözlünle sorunlar şimdiden başladıysa bence hiç arkana bakma ayrıl gitsin ileride cok daha buyuk sorunlar oluyor çünkü ..........

sözlünü birak bence evlenirsen hep gözün dışarı kayacak senin belliiki sevmiyorsun.

YouTube ünlüsü olduğuna göre, dikkat çekmek isteyen biri imiş. Bunu düşünmek lazım. Yani o erkek, dikkat çekmek için kullanıyor orayı, bir ispat çabası var. Genelde de özgüven eksikliği olduğunu düşünürüm o ünlülerde. Belki sogumana yardımcı olur. Bir de ne biliyorsun belki leş gibi kokuyor. Belki hem sigara içiyor, hem soğan yiyor ,dişini fircalamiyor. Üstüne başına bakmıyor,kokuyor belki . İyk kuscam şimdi
Tebrik ediyorum kendimi, seni o YouTube ünlüsünden sogutucam derken kendimi kusma noktasına getirdim

Sözlünüzü sevseydiniz başkasını düşünmezdiniz diye düşünüyorum...
Sevginiz bittiği için, soğuduğunuz için başkasını düşünmeye başlamışsınız.
İyi düşünüp karar verin youtuber e sevginiz bitse bile.

(Kim olduğunu merak ettim açıkçası:))

Edit: Ne çok düşünmek demişim :)

Son düzenleme:
Çoğunlukla dış görünüş evet. Ama o insanlar vloglar, instagram sayfaları vs derken "güya" gerçek karakterlerini, gerçek hayatlarını ortaya koyuyor ya. İnsanlar ondanda etkileniyor bence. Yani en azından ben

Çocuğun haberi bile yok sen ne hayaller peşindesin??
Sözlünün ne suçu var burada??? üzüldüm çocuğa... Sevmiyorsan ayrılırsın olur biter hem kendini hem Sözlünü kandırıyorsun bir hayal uğruna...

Allah akıl fikir versin...

3 yıl sonra bunları yaşıyor olmamız çok acı sevgilimle umarım kendi hayatıma dönmenin bir yolunu bulabilirim, şu an onu sevmediğimi söyleyemem ama tek isteğim tekrar ona deliler gibi aşık olmak

Youtuber'a gelince yüzde 90 tanımıyorsunuzdur bende tamamen tesadüfi buldum. Hatta internetle hiç aram yokken. Nispeten daha ünlü birinin arkadaşı (hep o arkadaş grubuyla video çeken genç biri) belki onu tanıyorsunuzdur. Çok sıkıldığım bir akşam hadi youtube açayım dedim ve o ünlü arkadaşının kanalında birlikte bir videolarını gördüm. Kendisi de bir kanal açacağından bahsediyordu. Belki anlamışsınızdır.

Vay be... yalnız değilmişim. Sizin aranızdaki soğukluk geçince düzeldi mi?

Hahahaha beni güldürdünüz ve farklı bir açıdan bakmamı sağladınız. Haklısınız. Çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…