- 28 Aralık 2016
- 43
- 51
- 18
İyi akşamlar hanımlar. Benim derdim eminim birçoğunuza oldukça çocuksu gelecek biliyorum belki de cidden öyledir ama bunu nasıl yenecegim bilemiyorumcidden çok tuhaf bir durum hatta acaba fakesin derler mi diye korktum ama yemin ederim ciddiyim
Hanımlar benim 3 yıla yakın bir ilişkim var daha evlilik için önümüzde birazcik daha yol var ama aileler falan tanıştı sözlü gibi bi sey olduk. Fakat benim sevgilimle aramıza bazı tartışmalar yüzünden soğukluk girdi bi süredir. Eskisi gibi değiliz.
Birkac yildir malum youtubeda kanal acma modasi var. Benimde bir suredir youtubeda takip ettiğim biri var. Çok ünlü değil. Tam yaşını bilmiyorum ama bana yakın gibi duruyor. Ve ben bu kişiden çok etkilenmeye başladığımı fark ettimkendime çok kızdım "tvdeki oyunculara hayran olan ergen kızlar gibi oldun" dedim ama ben küçük yaslardayken bile böyle olmamıştı bilemiyorum bu youtubedakiler dizi oyunculari gibi bir karaktere burunmuyor, goruntulerdeki kişiler gerçek kişiler oluyor belki bundan dolayı etkilendim. Bu kişiyle aynı şehirde yaşıyoruz çok yakın semtlerde, hiç karşılaşmasak da gördüğüm kadarıyla aynı yerlerde takiliyoruz, yasimiz yakın gibi duruyor dış gorunusunden.
Ama kaç yıldır birlikte oldugum, evlilik yolunda ilerlediğim, ailemin tanıdığı adamı bırakıp böyle bi şeyin peşinde koşmak tam bir delilik !
Lütfen bana bir şeyler söyleyin
Bana kadar var ondan aaa, ayıp ama BibiOoo keanubir kaç dal alabilirim
Burası mutfak koktu, hadi gidelim burdanah kuzzzuuuum kıyamam valla bende senin nicki görünce güzel bi demli çay istedim :) hemen çay demliyorum şimdi
Şimdi ben 21 yaşındayım bu arkadaş da oldukça genç biri buradaki hanımların birçoğuna hitap etmeyebilir. Ama ben beğendim tabi dış görünüş olarak hahahah. Bir usulsuzluk olursa yönetim uyarsın. Kendisi pek de beğenmediğim Berkcan Güven adlı youtuberın beğendiğim bir arkadaşı. İsmi ö ile başlıyor. Bunları yazdıkça sözlüm aklıma geliyor, utanıyorum
Berkcan ı diğer youtuberlerın videolarından biliyorum da videolarını pek izlemediğim için arkadaşını bilmiyorum, bakayım bi
hahahah bakın bakalımBerkcan ı diğer youtuberlerın videolarından biliyorum da videolarını pek izlemediğim için arkadaşını bilmiyorum, bakayım bi
Yani Berkcan'ı etiket yaptın da çocuğun adını yazmadın pesŞimdi ben 21 yaşındayım bu arkadaş da oldukça genç biri buradaki hanımların birçoğuna hitap etmeyebilir. Ama ben beğendim tabi dış görünüş olarak hahahah. Bir usulsuzluk olursa yönetim uyarsın. Kendisi pek de beğenmediğim Berkcan Güven adlı youtuberın beğendiğim bir arkadaşı. İsmi ö ile başlıyor. Bunları yazdıkça sözlüm aklıma geliyor, utanıyorum
hahahah bakın bakalım
Yani Berkcan'ı etiket yaptın da çocuğun adını yazmadın pes
Ne yapabilirsin bu konuda malesef bilemedim ama meraktan takipteyimhahahah bakın bakalım
Buldum sanırım ve galiba 20 yaşındaymış çok kısık bir sesle söyledi
Kanalını da açmış bu arada oysa şayet :)
Soyadı deilmi oŞimdi ben 21 yaşındayım bu arkadaş da oldukça genç biri buradaki hanımların birçoğuna hitap etmeyebilir. Ama ben beğendim tabi dış görünüş olarak hahahah. Bir usulsuzluk olursa yönetim uyarsın. Kendisi pek de beğenmediğim Berkcan Güven adlı youtuberın beğendiğim bir arkadaşı. İsmi ö ile başlıyor. Bunları yazdıkça sözlüm aklıma geliyor, utanıyorum
Aa benden küçükmüymüş bakın ona dikkat etmemişim. Şimdi kendimi "erkekler geç olgunlaşır senden büyük olmalı" diye telkin edeceğimBuldum sanırım ve galiba 20 yaşındaymış çok kısık bir sesle söyledi
Kanalını da açmış bu arada oysa şayet :)
Ahh ahh beğenilmiştir tabi hahahahaBulduğum videonun altına başkaları da yazmış bu çocuk kanal açsa da abone olsak diye, baya beğenilmiş kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?