Sözlüm var ve bi youtube ünlüsune aşık oldum

Şimdi ben 21 yaşındayım bu arkadaş da oldukça genç biri buradaki hanımların birçoğuna hitap etmeyebilir. Ama ben beğendim tabi dış görünüş olarak hahahah. Bir usulsuzluk olursa yönetim uyarsın. Kendisi pek de beğenmediğim Berkcan Güven adlı youtuberın beğendiğim bir arkadaşı. İsmi ö ile başlıyor. Bunları yazdıkça sözlüm aklıma geliyor, utanıyorum

Berkcan ı diğer youtuberlerın videolarından biliyorum da videolarını pek izlemediğim için arkadaşını bilmiyorum, bakayım bi

Yani Berkcan'ı etiket yaptın da çocuğun adını yazmadın pes

ya kızlar bu arada şu yazıyı kalıcı olarak renkli yaptım hala olmuyor nasıl olacak .? siz biliyor musunuz

Buldum sanırım ve galiba 20 yaşındaymış çok kısık bir sesle söyledi
Kanalını da açmış bu arada oysa şayet :)

Bulduğum videonun altına başkaları da yazmış bu çocuk kanal açsa da abone olsak diye, baya beğenilmiş kendisi

Soyadı deilmi o

Buldum sanırım ve galiba 20 yaşındaymış çok kısık bir sesle söyledi
Kanalını da açmış bu arada oysa şayet :)
Aa benden küçükmüymüş bakın ona dikkat etmemişim. Şimdi kendimi "erkekler geç olgunlaşır senden büyük olmalı" diye telkin edeceğim Sözlüm benden büyük.
Bu arada kanalı bir arkadaşıyla ortak ve 1 ay olmuş açalı. Son videoları mustafa topaloğlu ve erol büyükburçla ilgili

:) Bende ergenliğimde Fernanda Hose'ye aşıktım. Rosalinda'yı öldü sanıp kız kardeşi fedra yla evlenen aptal Fernando ya.. :)
Sonra geçti. Muhtemelen seninde şuanda hayatındaki diğer sıkıntılar geçince o çocuğa olan ilginde azalıcak. Ha oldu ki sorunlar geçti ama sen hala meraklısın. O zaman bir mail atar selam naber yazarsın. Tanışıp arkadaş olursun. Kafandaki gibi biri mi anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…