Sözlüm var ve bi youtube ünlüsune aşık oldum

szölünle problem ne ,

ama youtube tam bir delilik
Sözlümle problemimiz aileler, "senin arkadaşın bunu dedi şunu dedi" tarzı saçma sapan, gereksiz kavgalar sebebiyle aramıza giren soğukluk. Sevgilimin hiçbir kavgadan sonra alttan almaması ve her şeyi zamana , öylece bırakması.

O tarz kişilere ulaşmak zor.

Ay ama bir yorumda okudum ünlü birine aşık olmak psikolojik sorunmuş öyleyse çoğu ünlü kadın hayran olduğu ünlülerle nasıl çıkıp evleniyor.... Ben bu bilime de inanmıyorum artık kadınlara düşmanlığı bitmek bilmedi ünlü birini beğenenin psikolojik sorunu var aldatan kadının psikolojik sorunu var.....

Agir mimarmi yoksa o youtuber?
Neden o geldi aklima?

Ben de hayko cepkine aşığım napalım hayat bu. Size internet yaramamış kapayın kesin kablosunu normal hayata dönersiniz

şimdi baktım meşhur arkadaşa ,5 dk zor izledim..cok ergence ya,sacma sapan gülmeler ,konuşmalar..yada yaş 26 ama benim içim geçmiş sanırım :)

eşim dijital ajansta çalışıyor. ayy kimmiş merak ettim, söyle hemen sevgilisi var mı yok mu söyleyeyim sana. youtuberlarla iş yapıyorlar çünkü şu an.

haa özgür yılmazmış. ayyyy yanında duran çocuk bence daha yakışıklı. Özgür azcık 'bağlanamıyorum yaaa' diyip leş gibi bira içen birine benziyor.

Ben olsam, bu sevdadan vazgeçerdim. Çünkü bu sosyal medya ünlülerinin hepsinin ilk 3 senesi sadece hangi kızı kaldırsamla geçiyor. sonra da zaten unutuldukları için kendilerine iş arıyorlar.

Tanıyormuymus eşiniz?
Valla doğru soyluyor olabilirsiniz. Zaten hayatımda biri varken saçma şeylere girişmem ulaşmaya çalışmak gibi.

bir başkasına bu kadar yoğun derecede ilgi duyuyorsanız artık sözlünüze aşık değilsiniz demektir

Herkes sen sözlüsünü sevmiyorsun artık demiş aramızı tekrar ısıtmak için bir şeyler yapamaz mıyım?

Ben evliyim ama beğendiğim ünlüler var Burak Özçivit ,Barış Arduç vs. Senin ki de öyle bişeydir. Valla dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. Hiç bir sıkıntınz yok aman şunu dert ediniyim diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…