Sözlüm var ve bi youtube ünlüsune aşık oldum

Acaba eşimin yeğeninden mi bahsediyorsun, kendisi de youtuber dır ve maşallah pek çok hayranı var, kendi çapında bir "celebrity" oldu oğlan

Bence kendi ilişkinde memnun olmadığın şeyleri, sözlünden göremediklerini onda görüyorsun veya görmek istiyorsun. Dolayısıyla youtuber oğlan sadece bir araç. İlişkine yoğunlaşıp düzeltmen, düzeltemiyorsan da bitirmen gerek çünkü asıl problem senin kendinle ve ilişkinle alakalı. Bugün youtuber a aşık olursun yarın öbür gün yeni tanıştığın birine veya bir ünlüye.

sözlüyü bırak, aşık değilsin ona, bugün bu çocuğa yarın başkasına aşık olursun, ilerletmeden kes at.
youtuber a gelince, pek minnak yahu

Off ben de Saad Lamjarred e aşığım ama bana geliyo mu gelmiyo lanet olası federaller

Şuraya da fotoğrafını bırakayım. Şarkıları da çok güzeldir

İlişkindeki sorunlardan dolayı yakışıklı bulmandan olayı etkilenmişsin yutıbır arkadaştan. Geçicidir.
Ha erkek arkadaşını sevmiyorsan ayrıl, kimseyi oyalama

Izleme sayisi patlasin diye mi acmis bunu konu sahibi kiz acaba. Izlendikce reklamlardan para kazanan youtuber dostu.
Tahmin ettim bu yorumların geleceğini ama yemin ederim böyle bir şey yok. Zaten buradaki tanınmayla bir şeyler kazanabilmesi çok zor. Şu an az takipçisi var, buradakiler de yetişkin kadınlar çoğunlukla, youtube genç kızlara hitap ediyor benim yaşım bile böyle bir hayranlık için büyük bence

Sözlüne bunu yapma düşünsene oda bir kızdan boyle hoşlanıyor.sevmiyorsan bitir !
İlk hedefim bu saçmalığı kafamdan atmak çünkü sözlüm cidden değerli biri. olmazsa tabi ki ona daha fazla haksızlık etmeyeceğim çünkü haklısınız bu çok kötü bir durum

Sevgilini sevmiyorsan önce ondan ayrıl..
Yazık yahu işkence bence sevmediğin kişiyle sevgili olöak evli olmak büyük konuşmayayım tabi Allah esirgesin ama yapmayın kendinize bu işkenceyi lütfen..
Biz severek bir ilişki yaşıyorduk ilk yılımız çok güzeldi aşk dolu bile diyebilirim sonrasında nedense böyle oldu. Eski günlere geri dönemezsek kısa zaman içinde ayrılacağım ona daha fazla haksızlık etmeyeceğim. Sözlüm varken asla ama asla başkasına bir adım atmam ama olsun içimde olması da bir çeşit aldatma bunu düşündükçe sinirim bozuluyor Bir an önce bu sacmalıktan kurtulmak ve sözlümle eski günlere dönmek istiyorum. Olmazsa tabi ki evlenmem.

Çok ünlü demedim aksine yüzde 90 tanımıyorsunuzdur dedim. Ve vallahi de billahi öyle bir durum yok, tanımıyorum. Buradaki tanınırlıkla youtubeda reklam alacak takipçi arttırması da zor zaten.

İlişkimi düzeltince geçer umarım
Ve bu kişi celebrity falan değil az takipçisi var tamamen tesadufen buldum ahahhahah

Yanındaki daha yakışıklı. Yağız oğlan. Ama sen özgür bile olabilirsin bence. Hey Özgür sen misin?

Meşhur olmak için mi yaptın veya yapıyosunuz?
Tahmin ediyordum böyle yorumlar geleceğini. Ama yeminle
Değilim

Tahmin ediyordum böyle yorumlar geleceğini. Ama yeminle
Değilim

isim vermesen ''ismini söyle merak ettik, ay ismini söylemeyeceksen neden konu açıyorsun, neden bizi merakta bırakıyorsun?'' tarzı yorumlar gelecekti. çünkü bi keresinde bi oyuncuya aşık olup hatta görüşüp buraya konu açan kıza ismini vermedi diye neler saydırmıştı insanlar.
ama ismini verince de hemen ''aaa reklamını yapıyo, fake konu'' damgası.

ne yapsın bu konu sahipleri bilmiyorum ki...
bi hikaye var ya hani, eşeğin üzerine binsen ''eşeğe eziyet ediyor'' derler, eşeğin yanında yürüsen ''enayi yanında yürüyor'' derler, çocuğunu bindirip sen binmesen ''çocuğa bak babası yürürken kendisi binmiş hayırsız evlat'' derler, çocuğu indirip kendin binince ''küçücük çocuk yürüyo koskoca adam binmiş utanmadan'' derler. aklıma bu hikaye geldi

Ya ben de Jeffrey dean Morgan ve kıvanç tatlıtuğ a aşığım. Kocişim de bilir, senin ki çıktı gel diyor. Senin çocuk YouTube ünlüsü daha değil diye biraz daha gerçekçi gelebilir ama farkı yok. Ha tv ha pc ekranından izlediğin gerçekte tanımadığın biri. Justin bibere aşık olanlardan bir farkı yok bu durumun :)

Çok ünlü demedim aksine yüzde 90 tanımıyorsunuzdur dedim. Ve vallahi de billahi öyle bir durum yok, tanımıyorum. Buradaki tanınırlıkla youtubeda reklam alacak takipçi arttırması da zor zaten.
Sabah sabah eksik okumuşum kusura bakma. Yeğenime de sordum zaten tanınan biri değil
Geçici duygular, evlilik aşamasına gelince böyle gerçek olmayan sapmalar olur, geçer inşallah

Kıvanç tatlıtuğ ve eşimin biliyor olması
Aynen :)

orkun ışıtmak mi
ruhi çenet enes batur var bide valla bilemiycem çok ünlüler onlar.

Neyse sayende adamin tiklanma sayisi artti baya sasirmistir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…