- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
Canım onun için pro üye olmak gerekyazılarım her zaman sürekli ayarlamak zorunda kalmadan nasıl renkli ve büyük olur cnm ? bir türlü yapamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım onun için pro üye olmak gerekyazılarım her zaman sürekli ayarlamak zorunda kalmadan nasıl renkli ve büyük olur cnm ? bir türlü yapamadım
Yok ismi ö ile başlıyor.Soyadı deilmi o
Aa benden küçükmüymüş bakın ona dikkat etmemişim. Şimdi kendimi "erkekler geç olgunlaşır senden büyük olmalı" diye telkin edeceğimSözlüm benden büyük.
Bu arada kanalı bir arkadaşıyla ortak ve 1 ay olmuş açalı. Son videoları mustafa topaloğlu ve erol büyükburçla ilgili![]()
Evet o.Özgür Yılmaz mı?
Yanında Yağız var, bence Yağız ona 1500 basar![]()
Hahah makyaj videosunu gördün mü tam soğumalıkEvet o.
Benim için de tam tersi.![]()
Umarım sözlümle her şey yoluna girer. O mail atma kısmına gelecek olursak o zor kim bilir kaç kişi yazıyordur.:) Bende ergenliğimde Fernanda Hose'ye aşıktım. Rosalinda'yı öldü sanıp kız kardeşi fedra yla evlenen aptal Fernando ya.. :)
Sonra geçti. Muhtemelen seninde şuanda hayatındaki diğer sıkıntılar geçince o çocuğa olan ilginde azalıcak. Ha oldu ki sorunlar geçti ama sen hala meraklısın. O zaman bir mail atar selam naber yazarsın. Tanışıp arkadaş olursun. Kafandaki gibi biri mi anlarsın.
Anneannesiyle olan cantamda ne var videosunu öneririmBu arada ne berkcanmış be, milyonlar izliyor .çoğu dizi o kadar izlenmiyor bugün. adam iyi iş yapıyor femekkki bravo valla :) Ben bilmiyordum burdan duyup bakdım
Gördüm. Korkunçtu.Hahah makyaj videosunu gördün mü tam soğumalık![]()
Hahah makyaj videosunu gördün mü tam soğumalık![]()
Pek izlemiyorum berkcan güveni ama anneanneli videolarını şiddetle tavsiye ediyorum ben de. hahahahhAnneannesiyle olan cantamda ne var videosunu öneririm![]()
Çok haklısınız ben de çok utanıyorum ama lütfen sert konusmayınÇocuğun haberi bile yok sen ne hayaller peşindesin??
Sözlünün ne suçu var burada??? üzüldüm çocuğa... Sevmiyorsan ayrılırsın olur biter hem kendini hem Sözlünü kandırıyorsun bir hayal uğruna...
Allah akıl fikir versin...
Çok uzarsa bu iş psikolojik destek düşüneceğimPsikologum soylemisti, unlulere asik olmak psikolojik bir rahatsizlikmis. Gidip problemin kaynagini ogrenebilir seni omrun boyunca etkileyecek iliskinede dogru bir yon cizebilirsin bu sayede
Puahahahah saçma oldu evet.Yani Berkcan'ı etiket yaptın da çocuğun adını yazmadın pes![]()
ama nasıltitre ve kendine gel bence
Özgür Yılmaz mı?
Yanında Yağız var, bence Yağız ona 1500 basar![]()