• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm var ve bi youtube ünlüsune aşık oldum

Bu arada ne berkcanmış be, milyonlar izliyor .çoğu dizi o kadar izlenmiyor bugün. adam iyi iş yapıyor femekkki bravo valla :) Ben bilmiyordum burdan duyup bakdım

Aa benden küçükmüymüş bakın ona dikkat etmemişim. Şimdi kendimi "erkekler geç olgunlaşır senden büyük olmalı" diye telkin edeceğim :KK43: Sözlüm benden büyük.
Bu arada kanalı bir arkadaşıyla ortak ve 1 ay olmuş açalı. Son videoları mustafa topaloğlu ve erol büyükburçla ilgili :KK70:

Tabi olgunsanız yaşınıza göre, telkin edin :))

Evet aynen o kişi :)

:) Bende ergenliğimde Fernanda Hose'ye aşıktım. Rosalinda'yı öldü sanıp kız kardeşi fedra yla evlenen aptal Fernando ya.. :)
Sonra geçti. Muhtemelen seninde şuanda hayatındaki diğer sıkıntılar geçince o çocuğa olan ilginde azalıcak. Ha oldu ki sorunlar geçti ama sen hala meraklısın. O zaman bir mail atar selam naber yazarsın. Tanışıp arkadaş olursun. Kafandaki gibi biri mi anlarsın.
Umarım sözlümle her şey yoluna girer. O mail atma kısmına gelecek olursak o zor kim bilir kaç kişi yazıyordur.

Çocuğun haberi bile yok sen ne hayaller peşindesin??
Sözlünün ne suçu var burada??? üzüldüm çocuğa... Sevmiyorsan ayrılırsın olur biter hem kendini hem Sözlünü kandırıyorsun bir hayal uğruna...

Allah akıl fikir versin...
Çok haklısınız ben de çok utanıyorum ama lütfen sert konusmayın :( şu an tek hedefim sözlümle arayı tekrar ısıtmak ve bu saçmalığı unutmak. Psikolojik destek bile alırım gerekirse. Başarılı olamazsam ona daha fazla haksızlık etmez ve ayrılırım ama umarım bu olmaz :(

Psikologum soylemisti, unlulere asik olmak psikolojik bir rahatsizlikmis. Gidip problemin kaynagini ogrenebilir seni omrun boyunca etkileyecek iliskinede dogru bir yon cizebilirsin bu sayede
Çok uzarsa bu iş psikolojik destek düşüneceğim

Sözlünde beğenmedğin bişeyler mi var? Giyim kuşam etrafa olan tavrı yada size olan tavırları gibi?

Ö mü O mu? :) Benim bildiğim baş harfi O'yla başlayan var bi tane fena değil hoş çocuk eğer oysa :) Ünlülere platonik olunması doğaldır ama reel ilişkinizle kıyaslamanız, soğumanız, ciddi ciddi kafaya takmanız pek sağlıklı değildir. Ha tabi bu ünlüyle iletişim halindeyseniz o başka. Çok kafanıza taktıysanız yardım almanızı önerebilirim.

Berkcanın araba kaçırma macerasını aç izle, ilk dakikada soğursun diğer çocuktan :D Ama tabi ki Şahide Türe nin hastasıyız orası ayrı :D

Back
X