Sözlüm yüzüne çok bunaldım!!!

evet okuyorum daha işte kararsızlığım bir yandan seviyor olmam diğer yandan böyle ömür geçmez ayrılmalımıyım diye düşünüyorum o yüzden buraya yazdım daha neler var ama buraya yazıp kendimi daha küçük konuma düşürmek istemiyorum

Sonra da ben 18 yaşı evlenmek için erken bulduğumda diyorlar ki kimse karışamaz. Ya tamam kimse karışamaz da sen daha birine "cezalısın gidemezsin" dedirtmemen gerektiğini bilmeden bu yola nasıl bir cesaretle çıkıyorsun anlamadım.

Bu işler için daha küçük olduğunuzu, sözlününde erkek olduğunu ispata çalışan ve bunuda senin üzerinde dneyen toy bir çocuk olduğnu düşünüyorum. Evlenmeden önce ikinizinde biraz daha büyümeniz gerekir tatlım çocuk oyuncağı değil böyle şeyler maleseff..

Durumun ve yaptığın hatanın farkındasın
Kurtar kendini
Cezalandıracak başka bir köle bulsun

Okuyosan ılk once okulunu bıtır işini bul

Böyle bır ınsan sanmıyorum duzelsın

Yolver gıtsın gençliğine yazık

haklısınız bunu bu konuma ben getirdim biliyorum da ama düzeltemiyorum da ayrılmak en iyisi bencede en fazla kaç ay üzülücem diyorum kendi kendime

ohoooo guzelım sen bı okuluu bıtır ıs hayatına atıl fıkırlerın zevklerın ne bıleyım herseyın degısecek en onemlısı hayata bakıs acın degısecek ve o adamla bırlıkte olduguna pısman olacaksın... yasın kucuk hatandan don ayrıl okuluna bak

benim zaten okulumda bir sıkıntı yok çok iyi bir ailesi var okuyabildiğin yere kadar oku dediler bana hatta kpss sınavı için dershaneye bile yollayacaklardı beni ama ben gitmedim fazla bitşey kalmadı diye

Sadece buraya yazdiginizda küçük düşmüş
olmazsiniz küçük dusmeniz için bunlari yasamaniz yeterli..!

çok haklısınız bende yol yakınken dönmeyi düşünüyorum hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Önce ikinizde büyüyün.Askerdeki çocuk 18-19 dur.Sende o civarlardasındır.Olgun yaşta aklı başında insanın ne yapacağı,ne de bir kızın kabul edecei davranışlar bunlar.Hoş birşey mi,bir erkekğin seni kısıtlaması,kedi gibi pısss oturman,sana cezalısın demesi.Hangi erkek evleneceği kıza böyle davranır.Hangi kıs kendini böyle pasifize eder.Senin bir annen baban var.Oraya gitme buraya gitme ne demek güvenmiyorsa çıkarsın yüzüğü.

Tehtid ediyor bir de he ? Biraz sular durulsun sen de üzerine gitme he he de geç.
Askerden dönünce ilişkini gözden geçir. Çok kıskanç olması senin zararına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…