Sözlüm yüzüne çok bunaldım!!!

biz zaten şuanda evlenmeyi düşünmüyorduk sadece ailelerimiz bilsin istedik çünkü burası küçük biryer insanların hemen adını çıkartabiliyorlar
Sadece sevgilisiniz diye adınız çıkacaksa, sözlenip ayrılınca adınız çıkmayacak mı?
Madem öyle, hemen evlenmeyecekmişsiniz, ne zaman evleneceksiniz tam olarak?
8 sene sözlü kalıp, 25'inde evlenecek değildiniz herhalde?

aynen öyle diyorum sözlü şiddet uyguluyor burda yaşamadığınız için bilmiyorsunuz o yüzden burda yaşayan varsa bilir ama bizim niyetimz hemen evlenmek değildi bunu bir açıklayımda

madem seviyorsun neden ailene yansıttın ki,bu tür şeyler ciddi düşünülüp yapılmalı..

kızlar hiç işinizi bilmiyonuz ha...adam kısıtlıyosa he aşkım tamam aşkım diyip geçin yapın yapacağınızı ..yanınızdaykende aynı söylemeyin her şeyi napıyon derse oturuyom diyip geçin o var şu var evde demeyin..az işinizi bilin yalanlar söylemeyin taklalar atmayın ama her şeyi de erkeğe duyurmayın....

ben yalan söylemeyi hiç beceremem sevmemde zaten yalan söylemeyi o yuzden yapamıyorum oyle birşey :)

hayır gitmiyceksin oraya cezalısın dedi

bağırdı çağırdı neden annene söylüyosun diye çok tartıştık şimdi ise gelince göreceksin diyor yüzük atmak nasıl olurmuş diye

"cezalısın ne demek yahu? kimsin sen, kendini anam babam mı zannediyorsun, üstümde otorite kurabileceğini mi sandın kıt beynince?" diyemediniz mi arkadaşım şu hadsize? sevgi başka köle-sahip ilişkisi başka! nasıl bu kadar tepenize çıkmasına izin veriyorsunuz? buradaki pek çok hanımın benzer konuları açtığını görüyorum, kendi anneniz babanız size cezalısın dese 20 küsür yaşındaki insan olarak ağırınıza gider de, elin oğlu nasıl palazlanıyor böyle?

"gelince göreceksin yüzük atmayı" filan, olay çıkarmaya niyeti var sanırım. erkek olarak efendi kalacağına mahalle kavgası mı yaratacakmış yani? ben bu şımarık nişanlı/sözlü/sevgili konularını okurken saçımı başımı yoluyorum, siz nasıl tahammül edebiliyorsunuz aklım almıyor...

Haklısın ama işte bazı kızlarda bunu mahsus yapıyor. Adam kıskansın diye sonrasıda böyle oluyor işte

Haklısın ama işte bazı kızlarda bunu mahsus yapıyor. Adam kıskansın diye sonrasıda böyle oluyor işte
annem der hep erkeğe her şey anlatılmaz he de bildiğini oku diye..(babamı böyle parmağında oynatır 30 senedir ki babam çok asabi bir adamdır hesap edin)

ben başka kızları bilmem ama ben beni kıskanması için yapmadım bunu ayrıca kim yapar ki kıskansın diye böyle bişeyi

evet haklısın ama beceremiyorum işte öyle yapsam benden iyisi olmaz yapmadığım için böyle işte

Sen biliyorsan bunları baskasının bilmesine gerek yok canım. Farkındaysan her şeyin bi an önce kurtulmaya bak.. hayat geçmez böyle daha küçüksün bir de..

bazı kadınlar yönetilmeyi çok seviyor ruhunda böyle birşey barındırmayan bir kadına hiçbir aşk ve aşık böyle muamele görmeyi kabul ettiremez sevdiğim için katlanıyoruma inanmıyorum ben bazı hemcinslerimin karakteri böyle bence mazoşistler acı çekmeyi seviyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…