- Konu Sahibi matahari25
Yine uykusuz bi gecede derdimi kime anlatıyım derken uzun zaman önce üye olduğum bu forum geldi aklıma.Beni birisiyle görüştürdüler bi komşumuzun akrabası ile gördüm çocuğu ilkinde beğenmedim ve konu kapandı.Ama ailem çok beğendi özellikle annem ve babam ben bir türlü sevmemiştim bi şekilde 3 ay sonra yine açıldı gelip istediler çocuk beni çok beğenmiş nedesem ne istediysem kabul etti.şimdi sözlüyüm ramazandan sonra nişan olucak nişan alışverişinide yaptık.Ama ben istemiyorum diye defalarca yalvardım ağladım uyumuyorum yemiyorum içmiyorum iftarda az birşey sahurda az birşey yiyorum sözlümle konuşmak bir yere çıkmak istemiyorum kafamda binlerce soru işareti geçen gün tamam dedim.Söz yüzüğünü atıyorum diye annem babam ağladılar aracılar geldiler.herkes o kadar çok şey anlatıyorki kafam kazan gibi oldu evden çıkıyorum saatlerce yürüyorum gülmüyorum ya arkadaş ben istemiyorum.Herkes teyzemler annem babam ablam kardeşlerim olsun diye takla atıyor sözlümle konuşurken boğazım düğümleniyor yüzüne bakmak mesaj atmak aramak bile istemiyorum.Ölsemde kurtulsam diyorum artık.Napıcam bilmiyorum.