Sözlüme bi türlü ısınamıyorum sevemiyorum bunalıma giricem

Yine uykusuz bi gecede derdimi kime anlatıyım derken uzun zaman önce üye olduğum bu forum geldi aklıma.Beni birisiyle görüştürdüler bi komşumuzun akrabası ile gördüm çocuğu ilkinde beğenmedim ve konu kapandı.Ama ailem çok beğendi özellikle annem ve babam ben bir türlü sevmemiştim bi şekilde 3 ay sonra yine açıldı gelip istediler çocuk beni çok beğenmiş nedesem ne istediysem kabul etti.şimdi sözlüyüm ramazandan sonra nişan olucak nişan alışverişinide yaptık.Ama ben istemiyorum diye defalarca yalvardım ağladım uyumuyorum yemiyorum içmiyorum iftarda az birşey sahurda az birşey yiyorum sözlümle konuşmak bir yere çıkmak istemiyorum kafamda binlerce soru işareti geçen gün tamam dedim.Söz yüzüğünü atıyorum diye annem babam ağladılar aracılar geldiler.herkes o kadar çok şey anlatıyorki kafam kazan gibi oldu evden çıkıyorum saatlerce yürüyorum gülmüyorum ya arkadaş ben istemiyorum.Herkes teyzemler annem babam ablam kardeşlerim olsun diye takla atıyor sözlümle konuşurken boğazım düğümleniyor yüzüne bakmak mesaj atmak aramak bile istemiyorum.Ölsemde kurtulsam diyorum artık.Napıcam bilmiyorum.

Kafana silah dayayıp zorla evlendirecek halleri yok değil mi?
Sırf onlar üzülmesin diye sevmediğin bir adamla aynı yatağa mı gireceksin?
At yüzüğü bir an önce, o çocuğun da günahına giriyorsun böyle

Nasıl anne babalar var ya hayretler içindeyim.
Ne kadar acımasız, ne kadar da benciller!!
Görmüyorlar mı senin üzüntünü, yemeyip içmeyip uyuyamadığını???!!
Yaaa bu evlilik. Kolay bir şey mi ki zorla , sevmeden , sadece iyi diye evlenmen için baskı yapıyorlar?
Allah korusun da, bana annem babam böyle bir şey yapsa onları silerdim herhalde.
Şaka gibi bir konu. Çok yazık.

Sen de kendine gel bence. İçinin ısınmadığı adamla nasıl aynı yatağa gireceksin?
Nasıl onun her halini görmeye katlanabileceksin?
Zamanla her şey gözüne batmaya da başlar.

Tipinin, iyiliğinin, osunun busunun ne önemi var sen istemedikten sonra?
Hayatını karartıyorsun. Birine kanın kaynamayınca onun iyi oluşunun zerre değeri kalmıyor bence.
İnşallah daha sonrasında daha çökkün bir ruh haline girmezsin.
Resmen işkence bu.

bu akşam iftarı sözlümle beraber yaptık deniz kenarında deniz 20 metre uzaktaydı fakat ben karada boğuluyordum boğazım düğümleniyordu.Ben yapamıyorum arkadaş ben istemiyorum aklımı kaçırıcam.Annem ve babam beni bu vebalin altına soktukları için onları hiçbir zaman affetmicem..herşey için teşekkür ederim yorum yazan herkese benim çıkış yolum yok kalplere sevgiyi verende Allah tır.Dua ediyorum bi gün sevdirir inşallah benim düştüğüm hataya kimse düşmesin kimsenin sözüne lafına aldanmayın.Kesin net ve kararlı olun Hoşçakalın...

ısınamamanın bir nedeni olmalı konuşması sıkıcıdır. ten rengi sana itici geliyordur belki elleri, belki giyimi nesi itici geliyor madem çarem yok zorundayım diyorsun. Nedenini bulmaya çalış belki çözüm böyle gelir

Yine uykusuz bi gecede derdimi kime anlatıyım derken uzun zaman önce üye olduğum bu forum geldi aklıma.Beni birisiyle görüştürdüler bi komşumuzun akrabası ile gördüm çocuğu ilkinde beğenmedim ve konu kapandı.Ama ailem çok beğendi özellikle annem ve babam ben bir türlü sevmemiştim bi şekilde 3 ay sonra yine açıldı gelip istediler çocuk beni çok beğenmiş nedesem ne istediysem kabul etti.şimdi sözlüyüm ramazandan sonra nişan olucak nişan alışverişinide yaptık.Ama ben istemiyorum diye defalarca yalvardım ağladım uyumuyorum yemiyorum içmiyorum iftarda az birşey sahurda az birşey yiyorum sözlümle konuşmak bir yere çıkmak istemiyorum kafamda binlerce soru işareti geçen gün tamam dedim.Söz yüzüğünü atıyorum diye annem babam ağladılar aracılar geldiler.herkes o kadar çok şey anlatıyorki kafam kazan gibi oldu evden çıkıyorum saatlerce yürüyorum gülmüyorum ya arkadaş ben istemiyorum.Herkes teyzemler annem babam ablam kardeşlerim olsun diye takla atıyor sözlümle konuşurken boğazım düğümleniyor yüzüne bakmak mesaj atmak aramak bile istemiyorum.Ölsemde kurtulsam diyorum artık.Napıcam bilmiyorum.

Aşk öyle birşey ki .. Görüntüsü ağzı yüzü.. Bir süre sonra bunları gözün görmez, tek gördüğün hissettiğin onun kalbinin güzelliği olur. Benim de var sevgilim. 3. Yılımız cok şükür. Ama artık sevgilimin gönlüne bakıyorum. Haa bana sorsan dünyanın en yakışıklı adamı O :) o ayrı. Anlatabiliyo muyum. Gönlü güzelse gönlünü güzel gördüğün göz sana onun yüzünü de güzel gösterecektir. Zamana bırak ve onunla bol bol gözlerinin içine bakarak sohbet et. Umarım çok mutlu olursunuz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Isınamadığn bir insanla bir ömür zor canım.İyice otur düşün eğer kendince oluru yoksa ailen ile güzelce konuş anlat ve olmaz de sonuçta sen bu insanla bir ömür geçireceksin ailen veya sana olsun diye destek verenler değil.

Aşk öyle birşey ki .. Görüntüsü ağzı yüzü.. Bir süre sonra bunları gözün görmez, tek gördüğün hissettiğin onun kalbinin güzelliği olur. Benim de var sevgilim. 3. Yılımız cok şükür. Ama artık sevgilimin gönlüne bakıyorum. Haa bana sorsan dünyanın en yakışıklı adamı O :) o ayrı. Anlatabiliyo muyum. Gönlü güzelse gönlünü güzel gördüğün göz sana onun yüzünü de güzel gösterecektir. Zamana bırak ve onunla bol bol gözlerinin içine bakarak sohbet et. Umarım çok mutlu olursunuz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sevgi öyledir haklısın sevmek güzel birşey ama sevemiyorum işte onu sevmek ama yapamıyorum..

Isınamadığn bir insanla bir ömür zor canım.İyice otur düşün eğer kendince oluru yoksa ailen ile güzelce konuş anlat ve olmaz de sonuçta sen bu insanla bir ömür geçireceksin ailen veya sana olsun diye destek verenler değil.

haklısın teşekkür ederim biraz daha bekliyeyim bari bakalım hayat nasipse olur elbet nasipse gelir yemenden çinden nasip değilse ne gelir elden sağol mesajın için teşekkür ederim..

Her şerrin içinde bi hayır gizlidir...
Belki de sana daha büyük zararlar verecek birinden korunuyorsun... Israrla olaylar seni bu evliliğe götürüyorsa, bi kere oturup farklı bi pencereden bakmayı dene. Evet !Zor!! Hem de çok zor ama eğer bunu yapmazsan sevebilmek için bi açık kapı bırakamazsın.
Bi arkadaşım demişti ki ;
Bi erkeğin gönlünü fethetmek zordur! Yatağına da yatsan ,sevmiyorsa sevmez...
Bi kadının gönlünü fethetmek ise daha kolaydır...Hiç bi kadın sevilmeye,şımartılmaya ,düşünülmeye karşı çıkamaz...

Bi insanı sevmeye olduğu gibi başlayamazsın zaten...
Öncelik olarak belki bakışını seversin , belki ses tonunu ya da ne bileyim sırasıyla herşey olabilir.

Sevemiyorum! ile başlamak yerine 'Belki sevebilirim' de.

Bak bu olanları tasvip etmiyorum kesinlikle!
Ancak madem bi çıkar yolun yok,bu evliliği yapacaksın...
O halde sevebilmek için sebepler bul..
Belki buraya yazamazsın, olur ya anlatabileceğin kimsen de yoktur...
Al eline bi kağıt kalem
Neden sevemiyor olduğunu yaz, ihtimalleri...
bi başka kağıda da iyi olan tüm yönlerini yaz karşılaştır...
Belki de gözünden ya da gönlünden kaçan bir ipucu yakalarsın canım...
Allah kolaylık versin :34:

evlılık aklın degıl kalbın işidir...size itici gelen bi durum var belli cevrendekıler istıyor dıe bu evlılık yapılmaz...daha önceden hayatınızda biri olduda onumu unutamdınız oyuzden ısınamıyor olabilirsin...yoksa sözlünü sevmene ne engel olabilirki...allah kolaylık versin zor bi durum.

Dün serdar tuncer'in programinda biraz evlilik hakkında konuştular. Gençler evlilikte aşk arıyorlar, ama evlenince işler değişiyor. Evlilikte önemli olan karşındaki insan çocuklarina iyi bir anne veya baba olabilirmi. Ona güvenebilirmiyim, saygı varmı, sorumluluklarini biliyormu gibi konular daha önemli dediler.
Misal bir insana çok aşıksın ve çok seviyorsun ve bu insanla evlendin. Sana bakamiyor ve bundan dolayı veya başka sebeplerden dolayı cok sinirli. Seni üzüyor, aldatıyor falan. Ozaman daha çok üzülürsün. Aşk geçicisir. Önemli olan saygı güven sadakat huzur. Bunlar varsa zaten en mutlu insan sen olursun. Ama bunlar yoksa sadece aşk varsa zaten aşk bitiyor.
Anlattığına göre iyi bir insan. Bence kafandaki olumsuz düşüncelerini sil. Belki onu sevmene olumsuz düşüncelerin mani oluyordur. Yukarıdaki yorumda yazdığı gibi, hiç bir kadın ilgiye kayıtsız kalamaz. Bence sevmeye calismaktan çok önyargılarindan kurtulmaya çalış.

aslinda ustundeki baskidan da olabilir
hani kendi halinde tanismis olsaniz belki duruk daha farkli olurdu olmak zorunda die dusunmen bile farkli dusunceye yol acabilir

kendimden ornek vereyim esimde ayni anlattigim ozelliklerde birisi fakat bende kendisine ayninseyleri hissediyordum ki gorucu usulude degildi

ama 8 ay sonra resmen asik oldum ama rabbimede dua ettim ins severimdiye hamdolsun hic beni pisman etmedi

heleki evlilikte karsi tarafin sana deger vermesi cok onemli simdilik akisina birak he hic olmucak gibiysede hayatini jarartma

Dün serdar tuncer'in programinda biraz evlilik hakkında konuştular. Gençler evlilikte aşk arıyorlar, ama evlenince işler değişiyor. Evlilikte önemli olan karşındaki insan çocuklarina iyi bir anne veya baba olabilirmi. Ona güvenebilirmiyim, saygı varmı, sorumluluklarini biliyormu gibi konular daha önemli dediler.
Misal bir insana çok aşıksın ve çok seviyorsun ve bu insanla evlendin. Sana bakamiyor ve bundan dolayı veya başka sebeplerden dolayı cok sinirli. Seni üzüyor, aldatıyor falan. Ozaman daha çok üzülürsün. Aşk geçicisir. Önemli olan saygı güven sadakat huzur. Bunlar varsa zaten en mutlu insan sen olursun. Ama bunlar yoksa sadece aşk varsa zaten aşk bitiyor.
Anlattığına göre iyi bir insan. Bence kafandaki olumsuz düşüncelerini sil. Belki onu sevmene olumsuz düşüncelerin mani oluyordur. Yukarıdaki yorumda yazdığı gibi, hiç bir kadın ilgiye kayıtsız kalamaz. Bence sevmeye calismaktan çok önyargılarindan kurtulmaya çalış.

cok guzel bir yorum olmus

istemiyorum diye ağladığın halde yemeden içmeden kesildiğin halde bu durum kimsenin umrunda değilmi :44: Annen baban demiyo kızın hali hal değil gel bu işten vazgeçelim diye :44:
Eeee madem sevmiyosun neden buray akadar geldin vebalini almaktan korkutum demişşin bu dünyada her seven sevilse dünya güllük gülistanlık olurdu zaten.
Sevmediğin halde o nişan alışverişine nası çıktın . Bence sen kararsızsın ne yapmak istedigini bilmiyorsun.
Madem senin deyiminle ayrılamıyorsun ozaman kendini kasma bukdr biraz akısına bak mutlu olmak için çabala

bende isim vermeyeceğim bir kanal d izledim. Nikah iki kişinin isteği arzusuyla olur eğer taraflardan biri razı olmazsa o evlilik Allah katında geçerli olmaz diye ifade etti. Seninle imam nakahı da yapsa sen gönülden istemiyor razı değilsen Allah katında evli kabul edilmezsin..

Ailen oğlanın ailesi zengin diye mi istiyor ?

Sonuçta sen evleneceksin. O kişi sana hayırlı olsaydı zaten kalbine soğukluk değil sıcaklık gelirdi. Mahcubiyet mi önemli yoksa evlenip boşanmış bir kadın olmak mı? Kimse kimseyi zorla sevemez amntık evliliklerinde bile bir huy beğenilir karar verilir.
Düzgün, kaliteli, iyi aile babası olacak sadık olacak en önemlisi ama yinede her iyi kalpli adamlada evlenilmez ki bir ömür geçircen çünkü.

Son düzenleme:
Dün akşam itibari ile bitti alınan nişan elbiseleri hepsini ailem geri gönderdi bitti çok mutlu oldum ama sözlümün bi sözü yıktı beni seni hiçbir zaman affetmicem diye bi mesaj attı duydum çok üzülmüş herkes çok üzüldü Allah affetsin beni ne diyim umarım o da onu seven bi insan bulur.Biraz üzüldüm çok insanın kalbini kırdım şu mübarek ayda Allah beni affetsin ne diyim.Nişan yüzüklerimizide almış içlerine isimlerimizi yazdırmış.Çok üzüldüm kızlar böyle olsun istemezdim kimseye bunu yaşatmak istemezdim ama hayat bakalım daha neler çıkarıcak karşımıza sizlerede çok çok teşekkür ederim ellerinize sağlık akıl verdiniz zaman ayırdınız hayırlı geceler dilerim.Hoşçakalın...

Dün akşam itibari ile bitti alınan nişan elbiseleri hepsini ailem geri gönderdi bitti çok mutlu oldum ama sözlümün bi sözü yıktı beni seni hiçbir zaman affetmicem diye bi mesaj attı duydum çok üzülmüş herkes çok üzüldü Allah affetsin beni ne diyim umarım o da onu seven bi insan bulur.Biraz üzüldüm çok insanın kalbini kırdım şu mübarek ayda Allah beni affetsin ne diyim.Nişan yüzüklerimizide almış içlerine isimlerimizi yazdırmış.Çok üzüldüm kızlar böyle olsun istemezdim kimseye bunu yaşatmak istemezdim ama hayat bakalım daha neler çıkarıcak karşımıza sizlerede çok çok teşekkür ederim ellerinize sağlık akıl verdiniz zaman ayırdınız hayırlı geceler dilerim.Hoşçakalın...

Üzülme hiçbir zaman. İstemiyorsan olmaz. Kalbin en ufak bile onun icin atmiyorsa sen napabilirsin ki? Bak yine senin ailen evlen diyo; benimkiler diyo ki" meslek tutsun da elin, cok istersen sana bi koca alırız evde beslersin" .. :D sen hayata hep dolu bak boşver negatif yönlerini :)

Orta şekerden hallice.

Back
X