Konuyu sen sozlune acmadan once annen sana acsin konuyu bence bi anla ne olmus ne bitmis
Bildigi gordugu bişey mi var
Insan kizina durduk yere soz at der mi
Annen neden ayrılmanızı istiyor , sebebi neymiş ??
Aglaya zirlaya soruyorum noldu anne bisey biliyosan soyle diye ama nafile aticaksinda aticaksin baska bisey dedigi yok. Sozlumun annesiyle aralarindan su sizmiyo aileler arasi bi sorun desem oda degil. Valla acaba buyu falanmi yapildi bunu bile dusunmeye basladim
Valla enteresan bi durum ama
Olayin ne olduğunu anlamadan sozlune bisey soyleme sakin
Sonra annenle siz asarsiniz konuyu belki ama onun annen hakkindaki dusuncesi kötü olur , ileriye yonelik dusun mutlaka.
Annene de sebep soylemezsen ayrilmam diye resti cekiceksin oda varsa bi bildigi söyleyecek yoksa yolunuza devam ediceksiniz hicbisey olmamis gibi.
Tipini ya da isini filan mı begenmedi acaba?Sorun burda zaten hic bisey soylemiyo bana o seni uzer kizim o sana yakismaz kizim diyo ama en basinda ay canim oglum cicim oglum diyodu bi insan 1 gunde naail değişir bu kadarr
Tipini ya da isini filan mı begenmedi acaba?
Ortada bi sebep yokken zaten ayrilik gibi bi durum soz konusu olamaz ama simdi hakki hukuku araya sokunca annem o zaman is cikmaza giriyor
Valla canim annen sebebini soylemeden yapabileceğin hicbisey yok. Oyle yada boyle konusturucaksin anneni
Rica ederim..Haklisiniz sanirim. Yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim..
Annen de olsa gecerli bir sebep sunmadan seni bunu yapmaya zorlayamaz. Belli ki bir sey olmus, annen de acikca ne oldugunu anlatmak zorunda. Ne yapip edip konusturmalisin. Ne oldugunu anlatmazsa soz falan atmayacagini da net bir sekilde soyle bence. Atmayi dusunuyorsan bilemem tabii, ama ben olsaydim bu durumda resti cekerdim.
Sebebi neyse soylesin. Oyle cinler gelince soz at demek kolay mi? Sebebini soyletmeye calis. Soylemezse yoluna devam et.
Sen ayran gonullusun bunuda birakirsin diyip duruyodu acaba is atiyo falan olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?