sözlümle ayrıldık :(

canım sen meraktan hiç mi izlemedin? :27: evet yaptığı yanlış insan yediremiyo kendine ama başa bir kadına gitmesinden daha iyi değil mi ? :31: bırak takılsın kendi kendie :27:
bence ilk arayan sms atan sen ol ve düzelt ilişkini.. hadi bunu bitirdin diyelim bir sonrakinde olmayacak mı zannediyoesun ? herkesin dediği gibi erkeklerin geneli böyle malesfki .. :59:

dün akşam çok aradım msj attım ama bi daha yüzüne bakamam deyip tellerini kapadı ben artık aramam :59:

pekı ne yapacaksın? aılen anlamadı mı senın durumundan kötü gıden bır seylerın oldugunu?

son ana kadar aileye yansıtmama taraftarıyım ben. sonuçta barışsak ben belki unuturum ama onlar unutmaz. gizli gizli ağladım tuvalette ağlaıdm yatağımda ağladım ama belli etmedim canım herşeyin netleşmesini bekliyrum :59:

az önce msj attı aynen yazıyorum
" ne zaman sorun yaşasak içime sıkıntı düşse nefes almakta zorlansam sanki gökyüzüde dünyaya küsüyo hava bok gibi oluyo daha da kasvet kaplıyo içimi"
cevap yazmıyım dimiiii

bağımlılık haline gelmediği ve sizin evliliğinizi etkilemeyeceğini düşündüğünüz sürece bence bunları izlemesi aldatma değildir.
okuyoruz, aylarca yıllarca başka kadınlarla birlikte olan, birlikte yaşayan kocalar bile affedilebiliyor.
boşananlar bile geri dönebiliyor, aldatan eşine.
bu sebepten eşinden ayrılanı ben duymadım.
kadın doğum videosu demişsiniz, her erkek merak eder doğum nasıl bişeydir diye.
silikon deseniz, yani ameliyat görüntüsünden haz duyulur mu bilmiyorum. hiç hoş olduğunu sanmam.
bunun dışında zaten birlikte olduğunuzu da yazmışsınız, belki de hayal dünyasını geliştireceğini düşünmüştür nişanlınız.
evlenmeden önce erkekler böyle şeyleri merak eder.
ama evlendikten sonra bağımlılık halini almamalı.
bu konuda dikkatli olmalısınız.
son attığı mesaj da zaten ayrılmadığınızı, sizi özlediğini gösteriyor.

bağımlılık haline gelmediği ve sizin evliliğinizi etkilemeyeceğini düşündüğünüz sürece bence bunları izlemesi aldatma değildir.
okuyoruz, aylarca yıllarca başka kadınlarla birlikte olan, birlikte yaşayan kocalar bile affedilebiliyor.
boşananlar bile geri dönebiliyor, aldatan eşine.
bu sebepten eşinden ayrılanı ben duymadım.
kadın doğum videosu demişsiniz, her erkek merak eder doğum nasıl bişeydir diye.
silikon deseniz, yani ameliyat görüntüsünden haz duyulur mu bilmiyorum. hiç hoş olduğunu sanmam.
bunun dışında zaten birlikte olduğunuzu da yazmışsınız, belki de hayal dünyasını geliştireceğini düşünmüştür nişanlınız.
evlenmeden önce erkekler böyle şeyleri merak eder.
ama evlendikten sonra bağımlılık halini almamalı.
bu konuda dikkatli olmalısınız.
son attığı mesaj da zaten ayrılmadığınızı, sizi özlediğini gösteriyor.

ben napıyım şimdi msj cevap veriyimmi vermiyimmi bilemedim :43:

bence daha fazla uzatma cvp ver. yaptığını her erkek yapıyor. bende aynı videoları pc ninde yakaladım. sildi hepsini bi daha bakmadığını söledi bende bidaha açmadım konuyu. madem güzel bir ilişkin var gururun için harcama. pişman olucaktır çünkü

bence daha fazla uzatma cvp ver. yaptığını her erkek yapıyor. bende aynı videoları pc ninde yakaladım. sildi hepsini bi daha bakmadığını söledi bende bidaha açmadım konuyu. madem güzel bir ilişkin var gururun için harcama. pişman olucaktır çünkü

ne yazayım ki hiç bilmiyourm beynim durmuş durumda şu anda uykusuz ve yorgunum düşünemiyorum :59:

e canım işte o da konuşmaya yer arıyor llk sinyalini vermiş işte..ne demek cevap yazmiyim dimi ??
aranı düzeltmek istemiyorsan yazma :31: düzeltmek istiyorsan güzel bir cvp yaz. :34:

ben napıyım şimdi msj cevap veriyimmi vermiyimmi bilemedim :43:

tabi ki verin,
aranızda özel bir iletişim vardır mutlaka,
onun özür dilemek için yol açmış olması bile bişeydir.
konuşalım mı gibisinden kızgınlık içermeyen ama kırgınlığınızı ifade eden bişey yazın.

tabi ki verin,
aranızda özel bir iletişim vardır mutlaka,
onun özür dilemek için yol açmış olması bile bişeydir.
konuşalım mı gibisinden kızgınlık içermeyen ama kırgınlığınızı ifade eden bişey yazın.

dün akşam o kadar çok msj attım ki ona hiçbirine cvp vermedi. şimdi o attığında cvp yazarsam yine üste çıkmaya çalışırsa diye korkuyorum. yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal :59:

dün akşam o kadar çok msj attım ki ona hiçbirine cvp vermedi. şimdi o attığında cvp yazarsam yine üste çıkmaya çalışırsa diye korkuyorum. yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal :59:

cvp yaz ama herşeyi unutmuş gibi değil. gerçi utanmış o yüzden öle bir tepki vermiş. siz barışın da buluştuğunuzda yüzyüze konuşursunuz. artık üste çıkmaya çalışmaz baya bi utanmış çünkü. eğer uzatırsan onu kaybedebilirsin. içinden geleni yaz.

az önce msj attı aynen yazıyorum
" ne zaman sorun yaşasak içime sıkıntı düşse nefes almakta zorlansam sanki gökyüzüde dünyaya küsüyo hava bok gibi oluyo daha da kasvet kaplıyo içimi"
cevap yazmıyım dimiiii

Birak biraz sürünsün...
Üstelik kendi hislerinden bahsetmis, senin nasil oldugunla ilgilenmemis.
Burada kirilan taraf sensin,önemli olan senin ne hissettigin.

dün akşam o kadar çok msj attım ki ona hiçbirine cvp vermedi. şimdi o attığında cvp yazarsam yine üste çıkmaya çalışırsa diye korkuyorum.

Ayni sekilde sen de cevap verme.
Ta ki mesajlarin icerigi yumusayip "seni cok seviyorum" seklini alincaya kadar.
Korkma,seni birakmaz.
Biraz rahat ol, aklini sürekli onunla mesgul etme. Disari cik,arkadaslarinla takil, komik filmler izle
veeee o telefondan uzak dur. Bir de sana yazdigi mailleri tekrar tekrar okuma :)

Son düzenleme:
yazma cevap bekle sabret bir hatta kapa telefonunu akşam 8 gibi açarsın sonra çık arkadaşlarınla buluş sana ulaşamasında meraklansın neden kapalı derse şarjı bitmişti taktım dışarı çıktım dersin. önemsemez tavırlarla konuşursun tmm cnm durma evdede bugün eğer çalışmıyorsak çık dışarı seni çantada kekeklik görmesin cevapta atma

Birak biraz sürünsün...
Üstelik kendi hislerinden bahsetmis, senin nasil oldugunla ilgilenmemis.
Burada kirilan taraf sensin,önemli olan senin ne hissettigin.

Ayni sekilde sen de cevap verme.
Ta ki mesajlarin icerigi yumusayip "seni cok seviyorum" seklini alincaya kadar.
Korkma,seni birakmaz.
Biraz rahat ol, aklini sürekli onunla mesgul etme. Disari cik,arkadaslarinla takil, komik filmler izle
veeee o telefondan uzak dur. Bir de sana yazdigi mailleri tekrar tekrar okuma :)

:) valla içimi okudun tekrar okuma konusunda :) cvp yazmadım bende seninle aynı şeyi düşünüyorum ve merakla beklemedeyim ne zamana kadar dayanıcak diye

yazma cevap bekle sabret bir hatta kapa telefonunu akşam 8 gibi açarsın sonra çık arkadaşlarınla buluş sana ulaşamasında meraklansın neden kapalı derse şarjı bitmişti taktım dışarı çıktım dersin. önemsemez tavırlarla konuşursun tmm cnm durma evdede bugün eğer çalışmıyorsak çık dışarı seni çantada kekeklik görmesin cevapta atma

çalışıyorum dün akşam arkadaşa msj attım işe gelmicem diye. ama sabah kalktığımda kalk kendine acımayı kes dedim ve işe geldim şaşırdı hatta arkadaş. tutuyorum kendimi ben akşam çok uğraştım birazda o uğraşsın çok teşekkür ederim yorum yapan destek olan herkese :34:
gelişmelerden haberdar edicem..

git işine tabi ya neden gitmiyceksin akşamda çıkıştıa arkadaşlarınla organizasyon yaparsın sarjım bitmişti dersin telefonun kapalı derse kendini güçlü gösterki seni kaybedeceğini anlasın şaşkın tamam cnmmm

kızın kafası iyice karıştı birimiz yaz dedi birimiz yazma o zaman orta yolu bulalalım bekle bugün cevap atma hemen tmm cnm kendinie bak keyfine bak bugün kendini dinle bakalım o yine yazacak mı

kızın kafası iyice karıştı birimiz yaz dedi birimiz yazma o zaman orta yolu bulalalım bekle bugün cevap atma hemen tmm cnm kendinie bak keyfine bak bugün kendini dinle bakalım o yine yazacak mı

:) hepiniz yardımcı olmaaya çalışıyosunuz gerçektn teşekkür ederim. durumum çk zor o msjdan sonra sesi çıkmadı bende bugün yazmıcam...

keşke görmemezlikten gelseydin bence sadece senin sözlün değilki bütün erkekler izliyo bu doğanın gerçeği bizlere göre onlar iğrenç şeyler ama malesef erkkekler böyle umarım düzelir aranız

Suanda keyifle kahvemi yudumluyorum:68:
Hem bu kadar kadinin hemcinsi olan baska bir kadina destek olmasi,
hem de bu isin sonunun sana (mmousee) yaracagini düsündügümden pek bir mutlu oldum.
Ama öyle hemen yumusamak,burada yazilanlari, cektigin aciyi unutup ama ben onu cok seviyorum
deyip mesaj atmak yok.
"Mesaj yazmadi aman Allahim, yoksa..........." seklinde varsayimlarla panik olmayada gerek yok.
Cünkü biliyoruz seviyorsun,yine biliyoruz kaybetmek istemiyorsun ve yine biliyoruz
icin icini yemeye coooooktan basladi.
Bunun iliskiyi canlandiran, sonunun iliskinize yaracagini düsündügün, kücük, tatli bir
kacan kovalanir oyunu oldugunu düsün.
Böylece hem senin degerini anlar hem de abuk subuk isler yapmadan evvel
iki kez düsünür. Bir tasla iki kus.
Hadi bakalim gülümsemeye devam.

Back
X