Sözlümle esya tartısması!

Kendi agzinizla soyluyorsunuz her sey pahalandi diye. Uc sene once 1000 liraya aldigi şey şuan 3000 lira. Satarken de aldigi fiyattan degil piyasa fiyati uzerinden satacak. Aldigindan daha bile pahaliya satacak. Kaldi ki o uc sene boyunca o makinada yuzlerce kez camasir yikadi, ayni camasiri verseydi kuru temizlemeye kac para edecekti? Aradaki farki makinayi kiralamişsiniz gibi dusuneceksiniz.
Belki makina beyazdi grisini almak istiyor? Var ki aliyor yani bize ne :) ya da duz bi makinaydi kurutmali olanini almak istiyor, cebinde parasi varsa aliyor.
Her seyin yeni olmasi neden sadece etrafa şov olsun diye istendigini dusunuyorsunuz ben anlamadim. İnsanlar calisiyor istedigi gibi yaşamak icin. Sizin icin beyaz esya sadece işini yapan bi robot olabilir -kaldi ki benim icin de oyle- ama bi başkasi icin pembe camasir makinasi sahibi olmasi onemlidir, bilemeyiz.
Yeni evlenen ciftin durumunu da yeni evlenen cift dusunsun, kadin diyor zaten durumumuz var diye, demek ki bi problem de yok. Benim cebimden cikan parayla almayacak sonucta :)
Farkli fikirlere saygi onemlidir

Statü olarak üstüm ondan da bunu istiyor heralde

Yaşınız eğriyi doğruyu ayıramıcak kadar ufak değil yapmayın değmez gerçekten bütün kadınların aşığılanması çok üzücü kabul edilemez ama eğitimli kadınların aşığılanlaması çok daha üzücü çünkü benim düşüncem eğitimsiz kariyer yada iyi bir işi olmayan kadınları da kurtaracak olan eğitimli kadınlar bu yüzden okumuş meslek sahibiolmuş kadınlar daha da dikkat etmeli bu konuya

Diretmedim zaten kidiyelim durumum cok iyidir diretirim de :) diretmeden bu tepkıyı aldım :) bu tamamen tercih meselesi olan bi durum

Sorun beyaz eşyalar değil,kullanılır ne olacak,eskiyince değiştirilir,sorun nişanlınızın üslubu,herşeye böyle tepki verecekse yandınız...

Ailesi ilerde evlenınce de kullanır diye almıs da ben de anlamadım artık gülüyorum

Almasalarmış efendim. Evleneceği kişinin beğenme mecburiyeti yok ki..

Ben a markasını hiç beğenmiyorumdur b markasından şüphem yoktur.
Evleneceğim adamın eşyalarının a markası olduğunu öğrenirsem istediğim yorumu da yaparım "satalım yenisini alalım" da derim.
Ev benim evim olacak kendime ve bütçeme güveniyorsam istediğim şekilde döşerim. Bu ne kimseye saygısızlık ne de nispet..

Bence "madem gelecekte kullanır diye onlar almışlar götürelim ailen ileride kullanır ben istediğim modeli alacağım" de daha da kudursunlar. Gerçi bu heriften koca olmaz ya neyse..

Kesınlıkle katılıyorum. İstememek de hakkım daha sesimi cıkarmadan böylr bir tavır sergiledi

Ay bi de bunu mu demiş? Hem yobaz hem kaba hem de uyanık..

Şu anda çalışmıyorum,eşimle birlikte çalışırken de şimdi de bu hareketi kendime yaptırmam.
Para varsa herşeyinde ortaktır,evin parasıdır,ben de söz sahibiyim.
Hele kendi maaşım olacakta kartı alacakta,bana harçlık verecekteeeNiyeymiş,kadınların aklı ermiyor mu alacağına vereceğine?
He kimi ben müsrifim der,eşine verir kartı o ayrı,baştan alacağım pazarlığı nedir,olabilitesi koca bir sıfır benim için

Sizlere sunu da sormak istiyorum. Benim ondan gelirim en az 2 kat olacak. Ve bana bir gün sunu dedi paralar brnım hesabımda duracak. Ben sana kredı kartı harclık verıcem dedi sizce bunu nasıl yotumlamalıyım?!

Sayfari okudukca soktan soka giriyorum.

Sanki para avcisi mubarek.Swn ne anlarsimdan tut saygisiza kadar geldim.Okumaya devam edecegim bakalim daha neler okuyacagim.

Calisan kole olmak seninki.Evlenirsen cok uzulursun gibime geliuor iyi dusun derim

Bir kere de kıyafet konusuna önem veririm ben. Dediki bana sorarsın izin vermesem alamazssın dedş ne gerek var derse alamazmısım

Siz bu adamla evlenip kendinizi yakacak gibisiniz ama ben cok uzuluyorum hemde kiziyorum sizin gibi genc egitimli kadinlarin düştüğü bu duruma adam bas bas bagiriyor bak geliyorum diye bu fragman daha evlenince hayt huyt sizi sindiricek yazik degil mi canina neden sana saygi duyucak sevicek bi adamla evlenmeyesin de bu hanzoyla ömrünü curutesin

E oha yani. Memlekette araba kullanmayan mı kaldı. Arabası olmak, o arabayi alip çıkmaktan daha güzel bi şey olamaz.
Gıcık oldum buradan,hayata ipotek koymaya yeltenmek resmen,o kim de kızın kazancı varken,ayy sibel aslan,nerden buldun bu adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…