- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Kendine yazık etme. Insanların farklı düşünebileceğini daha idrak edememiş. Evlenince yandın demektir.Onunla hic farklı bir görüste olmamam laxım. Farklı bir görüs belirtşnce her konuda direk bagırmaya baslıyor
Almamı da kabul etmedi ailesine saygısızlık olurmus baska bi şey alın dediEğer eşya bölümü yaptıysanız , beyaz eşyayı kız tarafı alır zaten. Istiyorsaniz alıp yerine koyun madem durumunuz iyi.
Ancak olay sadece bu kadarsa öncesi sonrası yoksa tepkisi çok fazla. Dikkat etmeniz lazım
Aşk gözünü kör etmiş ama evlendiğin gün açılacak. O zaman aşk da sevgi de yalan olacak. Bence aklı başında bir büyüğüne danış. Bakalım o ne diyecek.Bilmiyorum onu cok sevşyorum ama her gğn beni daha da sok ediyor
Onların da yorumları sitedekiler gibiAşk gözünü kör etmiş ama evlendiğin gün açılacak. O zaman aşk da sevgi de yalan olacak. Bence aklı başında bir büyüğüne danış. Bakalım o ne diyecek.
24İyiyken herkes iyi,iş sorunda ve anlaşmazlıkta iyi olmakta,alınan tavırda.
Sibel kaç yaşındasın?
Direk yol ver hemen hemen. Balık baştan kokar güzelim. Boyle adam icin harcama kendi hayatini .Merhabalar, 1 ay sonra nişanlanacagım. Sözlümle tartısma yasadık. Bekarlık evine bir kac yıl once aldıkları beyaz esyaları kullanalım dedi, ben de pek istemedim ama kalbını kıracak bir sey demedim. Pek istemedigimi anlayınca direk bagurmaya basladı. Ailem aldı onkarı onlara saygı duymuyor musun, nankörsün, Ailesine diyecekmis ki bir kurus para harcamayım ben degmezmilim cğnkü. Ne tepkı verecegimi sasırdım sizce ne trpkı vermelıyım.?
beyaz eşya çalışır durumdaysa ki 3-4 yıl önce alınmış demekki yeni boş yere parayı sokağa atmaya gerek yok.zaten dünya kadar paraya ihtiyacınız olucak.esas olay birden bire böyle yükselmesi.birden bire durduk yere bu işin başka öncesi yokken yaptıysa sorunlu biri herhalde derim ama bu zamana kadar düzenli olarak her şeye surat yaptıysanız (direkt söylemenize gerek yok surat yapmak daha beter) , siz de ona laf ettiyseniz belki içinde tutup tutup en sonunda patlamış derim.3 4 yıl öncr almıs fakat sıkıntu o degil 2 mizinde durumu ve maası iyi. Ben direk kullanmam demedim ama yrnı mı alsak dedim. Direk böyle bşr tepkı verdş
Yok trip atmadım ondan farklı bir düşünce ortaya atınca direk bagırıyorbeyaz eşya çalışır durumdaysa ki 3-4 yıl önce alınmış demekki yeni boş yere parayı sokağa atmaya gerek yok.zaten dünya kadar paraya ihtiyacınız olucak.esas olay birden bire böyle yükselmesi.birden bire durduk yere bu işin başka öncesi yokken yaptıysa sorunlu biri herhalde derim ama bu zamana kadar düzenli olarak her şeye surat yaptıysanız (direkt söylemenize gerek yok surat yapmak daha beter) , siz de ona laf ettiyseniz belki içinde tutup tutup en sonunda patlamış derim.
Kardeşim yaşındasın. Yavrum kaç. Kendini yakma. Otur kendi maaşını ye çatır çatır. Ne demek kazandığın parayı harcamamak. Pasa izin verecekmiş bak bak. Beklersin yılda bir akraba düğününde kıyafet almayı. Deli misin ya?Bir kere de kıyafet konusuna önem veririm ben. Dediki bana sorarsın izin vermesem alamazssın dedş ne gerek var derse alamazmısım
Tatlım aklın yolu birdir.Onların da yorumları sitedekiler gibi
HaklısınızKardeşim yaşındasın. Yavrum kaç. Kendini yakma. Otur kendi maaşını ye çatır çatır. Ne demek kazandığın parayı harcamamak. Pasa izin verecekmiş bak bak. Beklersin yılda bir akraba düğününde kıyafet almayı. Deli misin ya?
Ben de alalım diye ısrarcı olmadım kı tam okumamıssınız :)
Anladım :)Ben senin israr ettigini iddia etmedim ki.tavsannn üyesi ile farkli bir konuyu konusuyoruz aslinda.
Beyaz eşya kullanılır aslında, neden kabul etmediniz ki, zaten sık bozuluyor, bozulunca yenilerdiniz, hemde düğün zamanı sıkışmamış olurdunuz....Bekarlık evine bir kac yıl once aldıkları beyaz esyaları kullanalım dedi, ben de pek istemedim
Ailesine diyecekmis ki bir kurus para harcamayım ben degmezmilim cğnkü. Ne tepkı verecegimi sasırdım sizce ne trpkı vermelıyım.?
Nişanlılık döneminde insanların gerçek yüzü düğün alışverişleri sırasında ortaya çıkar...Ne tepkı verecegimi sasırdım sizce ne trpkı vermelıyım.?
Eşya belki kullanılabilir di
Ama size bağırması hakaret etmesi çok ayıp ki daha evli bile değilsiniz
Ayrıl desek ayrılır mısınız bilemem ama
Ayrılman daha hayırlı görünüyor
Seven insan bu şekilde davranmaz, o pembe gözlüğü bı çıkarın... konunuza dışardan bir gözle bakın...bir başkasının sorunu gibiCok seviyor o konuda en ufak bşr suphem yok ama farklı görüs belirtşnce deliriyor
Dügün olayında da dügünü söyle mş yapsak dedim sen ne anlarsın
Sizlere sunu da sormak istiyorum. Benim ondan gelirim en az 2 kat olacak. Ve bana bir gün sunu dedi paralar brnım hesabımda duracak. Ben sana kredı kartı harclık verıcem dedi sizce bunu nasıl yotumlamalıyım?!
Bir mesleğin olacak ve para kazanabilecek kadar akıllısın ama adamın sana kullandığı cümleye bak ..."sen ne anlarsın"(gerizekalı,mal)....evlenince parantez içerisindeki kelimeleri kullanacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?