Sözlümle esya tartısması!

Almamı da kabul etmedi ailesine saygısızlık olurmus baska bi şey alın dedi

Son düzenleme:
Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla sözlünüz saygısız ve ezik bir insan. Bu ezikliğini zorbalıkla, sizi baskılamaya çalışarak gidermeye çalışıyor. Kendinizi seviyorsanız uzaklaşın ondan.

Direk yol ver hemen hemen. Balık baştan kokar güzelim. Boyle adam icin harcama kendi hayatini .

3 4 yıl öncr almıs fakat sıkıntu o degil 2 mizinde durumu ve maası iyi. Ben direk kullanmam demedim ama yrnı mı alsak dedim. Direk böyle bşr tepkı verdş
beyaz eşya çalışır durumdaysa ki 3-4 yıl önce alınmış demekki yeni boş yere parayı sokağa atmaya gerek yok.zaten dünya kadar paraya ihtiyacınız olucak.esas olay birden bire böyle yükselmesi.birden bire durduk yere bu işin başka öncesi yokken yaptıysa sorunlu biri herhalde derim ama bu zamana kadar düzenli olarak her şeye surat yaptıysanız (direkt söylemenize gerek yok surat yapmak daha beter) , siz de ona laf ettiyseniz belki içinde tutup tutup en sonunda patlamış derim.

Yok trip atmadım ondan farklı bir düşünce ortaya atınca direk bagırıyor
Bir de ona tesekkğr etmem lazımmıs aılesı vr o düşünüp almıs diye bunun icin de bir ton sey söyledi

Bir kere de kıyafet konusuna önem veririm ben. Dediki bana sorarsın izin vermesem alamazssın dedş ne gerek var derse alamazmısım
Kardeşim yaşındasın. Yavrum kaç. Kendini yakma. Otur kendi maaşını ye çatır çatır. Ne demek kazandığın parayı harcamamak. Pasa izin verecekmiş bak bak. Beklersin yılda bir akraba düğününde kıyafet almayı. Deli misin ya?

Bekarlık evine bir kac yıl once aldıkları beyaz esyaları kullanalım dedi, ben de pek istemedim
Beyaz eşya kullanılır aslında, neden kabul etmediniz ki, zaten sık bozuluyor, bozulunca yenilerdiniz, hemde düğün zamanı sıkışmamış olurdunuz....

Ailesine diyecekmis ki bir kurus para harcamayım ben degmezmilim cğnkü. Ne tepkı verecegimi sasırdım sizce ne trpkı vermelıyım.?

Nişanlı iken böyle konuşan adam evlenince bunu katlayarak artırır... tavrı hiç hoş değil.... yanında değeriniz yok....

Ayrılın desek de ayrılmazsınız, yaşayarak tecrübe edersiniz...

Siz gerçeği ve geleceğinizi gitmişsiniz zaten. Bundan sonra önemli olan kararınızı uygulamanız. Bizde de maaşlar bir hesapta toplanır ama eşim hiç bunu sen anlamazsın düşüncesiyle söylemedi. Ben ehliyet almaktan araba kullanmaktan çekinirdim. Eşim sürekli ehliyet alman lazım. Ne demek araba kullanmamak diye diye ehliyeti de arabayı da aldık. Şimdi iyi ki zorlamış diyorum. Seven insan sevdiğinin isteklerini yerine getirmekten hoşnut olur onun gönlü kırılmasın ister. O yüzden çok çok iyi düşünmeniz gerekiyor.

Ne tepkı verecegimi sasırdım sizce ne trpkı vermelıyım.?
Nişanlılık döneminde insanların gerçek yüzü düğün alışverişleri sırasında ortaya çıkar...

Maalesef nişanlınız bu karakterde....

Çalışıyormuşsunuzda, kendinize yazık etmeyin...

Nişanlılık dönemi tanıma dönemidir, evlilikle sonlanması şart değil...

Bu adam size çok çektirir, dayanamaz boşanırsınız, aklınızı başınıza alın....

Eşya belki kullanılabilir di
Ama size bağırması hakaret etmesi çok ayıp ki daha evli bile değilsiniz
Ayrıl desek ayrılır mısınız bilemem ama
Ayrılman daha hayırlı görünüyor

Katiliyorum
Insanca, hayat sartlari zor, beyaz esya da pahali kullansan olur mu demek baska, kabalasip hayvanca tepkiler vermek baska

Dügün olayında da dügünü söyle mş yapsak dedim sen ne anlarsın
Sizlere sunu da sormak istiyorum. Benim ondan gelirim en az 2 kat olacak. Ve bana bir gün sunu dedi paralar brnım hesabımda duracak. Ben sana kredı kartı harclık verıcem dedi sizce bunu nasıl yotumlamalıyım?!
Bir mesleğin olacak ve para kazanabilecek kadar akıllısın ama adamın sana kullandığı cümleye bak ..."sen ne anlarsın"(gerizekalı,mal)....evlenince parantez içerisindeki kelimeleri kullanacak...

Yaşınız küçük olduğu için göremiyorsunuz....

Adamın 2 katı para kazandığınız için aşağılık kompleksine girmiş belli ki, sizi aşağılayarak kendini göstermeye çalışıyor....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…