- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Ben senin düşünceni merak ettimBu konuyla da ilgili düsüncelerinizi alabilir mşyşm?
Dediklerinizşn altına imza atarım. O kadar emek verdim alanımda en iyi okuldan mezun oldum. O emegınde karsılıgını almaya basladım. Güzel de bir kızım bunları övmek icin demşyorum ama bu davranısları hak edecek biri degilim o mana da yazıyorum Ben cirkef bi şnsanda degilim sunu al bunu al diyecek kadar ama gel gör ki kıymetim bilinmiyor.Ayrica ne var canim kullasaydin eşyalari diyenler de mesele eşya meselesi değil kaldi ki eşya meselesi de olabilir. Maddi durum iyiyken insan her seyinin yepyeni takim olmasini isteyemez mi? Para boşuna kazanilmiyor, istedigin gibi yaşamak icin kazaniliyor. Siz eski esya kullanmayi dert etmediniz diye kimse etmeyecek diye bi kural yok.
Kaldi ki eski eşyayi da çöpe atmiyorsun yani, koyuyorsun letgoya aldigin fiyatin yarisindan fazlasina satiyorsun.
Aldigin ve sattigin arasindaki fiyati da bi zahmet kullandigin gunlere sayarsin. Kimse bi zarar etmiyor yani eski esyayi satarken.
Sencr seven adamın tavrı mı bu...Cok seviyor o konuda en ufak bşr suphem yok ama farklı görüs belirtşnce deliriyor
Dedigim sey su ortak olsun ama kendimizde kartlarımız dursun dedimBen senin düşünceni merak ettim
O öyle dedi
Sen ne cevap verdin ?
Cook haklısınızSencr seven adamın tavrı mı bu...
Biz evlenirken eşim gerçekten çok zorlandı. Bir kere of demedi. Halen daha ne kadar sıkışırsa sıkışsın bana belli etmez. Üzülürüm diye. Bir kere sesi yükselmemiştir.
Azıcık yüzüm düşse peşimde dolaşır.
1 memur maaşıyla benim baktığım her şeyi almaya çalışıyor.
2 senelik evliyim. Içimde kalan hiçbir şey olmadı.
Seni sevdiğinden emin olmamanı öneririm. Sevmiyor çünkü.
Seven adam bağırarak sindirmeye çalışmaz.
Ayrıca konunun aileye saygı ile ne alakası var sizce???
Hiçbir ilgisi olmayan konuyu "aileye" bağlayan adam,gerçekten ailesiyle (haklı ya da haksız olarak) ters düşersen ne yapacak??? Hiç düşündün mü?
Seviyor olsa ailesiyle tehdit etmezdiCok seviyor o konuda en ufak bşr suphem yok ama farklı görüs belirtşnce deliriyor
Ağzına sağlık. Süper yorum. Konu sahibinin olayı tam olarak buOna tabi olduğunuz sürece seviyor sizi demek ki
Çıkışmadın mıDedigim sey su ortak olsun ama kendimizde kartlarımız dursun dedim
O da bozulmustu cok
Lutfen evlenmeyin o adamla. Hayatta kendinize yaptiginiz en buyuk iyilik sözü atmak olur. Cok yazik edersiniz kendinize lutfen azcik oturup dusunun ve bitirin bu isi.Dediklerinizşn altına imza atarım. O kadar emek verdim alanımda en iyi okuldan mezun oldum. O emegınde karsılıgını almaya basladım. Güzel de bir kızım bunları övmek icin demşyorum ama bu davranısları hak edecek biri degilim o mana da yazıyorum Ben cirkef bi şnsanda degilim sunu al bunu al diyecek kadar ama gel gör ki kıymetim bilinmiyor.
Esya konusunda diretmedim diretebilirdşm de yine de böyle bir tepkı vermemesı gerekırdı
Bayramlarda harçlıkta verecekmiymişSizlere sunu da sormak istiyorum. Benim ondan gelirim en az 2 kat olacak. Ve bana bir gün sunu dedi paralar brnım hesabımda duracak. Ben sana kredı kartı harclık verıcem dedi sizce bunu nasıl yotumlamalıyım?!
Ayrica ne var canim kullasaydin eşyalari diyenler de mesele eşya meselesi değil kaldi ki eşya meselesi de olabilir. Maddi durum iyiyken insan her seyinin yepyeni takim olmasini isteyemez mi? Para boşuna kazanilmiyor, istedigin gibi yaşamak icin kazaniliyor. Siz eski esya kullanmayi dert etmediniz diye kimse etmeyecek diye bi kural yok.
Kaldi ki eski eşyayi da çöpe atmiyorsun yani, koyuyorsun letgoya aldigin fiyatin yarisindan fazlasina satiyorsun.
Aldigin ve sattigin arasindaki fiyati da bi zahmet kullandigin gunlere sayarsin. Kimse bi zarar etmiyor yani eski esyayi satarken.
Bence kendisinden daha üstün gördüğü için sindirmeye çalışıyor. Evlendikten sonra konu sahibi maaş konusunda diretirse bu defa işten çıkması için baskı yapacak. O potansiyel var adamda.Lutfen evlenmeyin o adamla. Hayatta kendinize yaptiginiz en buyuk iyilik sözü atmak olur. Cok yazik edersiniz kendinize lutfen azcik oturup dusunun ve bitirin bu isi.
Kesinlikle katiliyorum tamamen aşağılık kompleksi. Ancak işten cikmasi icin baski yapacagini hic sanmam, para cok tatli gelecek. Her dedigini yaptiracak asla fikrini almayacak, maas kartini eline vermeyecek caninin istedigi kadar harclik verecek, agzindan cikan her sozu dinletecek, ve adamin cebinde 12-13 bin lira para olacak. Miss, kim istemez?Bence kendisinden daha üstün gördüğü için sindirmeye çalışıyor. Evlendikten sonra konu sahibi maaş konusunda diretirse bu defa işten çıkması için baskı yapacak. O potansiyel var adamda.
E oha yani. Memlekette araba kullanmayan mı kaldı. Arabası olmak, o arabayi alip çıkmaktan daha güzel bi şey olamaz.Her konuda öyle hep onun dedigi olacak ben farklı bir düsünce belirtmeyecegim. Gecende ehliyet konusu acıldı araba konusu ne gerek var sana falan dedş resmen
TrajıkomıkE oha yani. Memlekette araba kullanmayan mı kaldı. Arabası olmak, o arabayi alip çıkmaktan daha güzel bi şey olamaz.
Ailesi ilerde evlenınce de kullanır diye almıs da ben de anlamadım artık gülüyorumNasıl yani direk hakaret ederek bağırdı mı? Başka bir diyalog geçmedi mi aranızda?
Eziğin teki mi bu adam? Bir şeyi anlatmanın bir kaç çeşit yolu vardır. Ama bu hakaret olamaz. Hele bu kişiler evlilik planlıyorsa..
Aileye saygısızlıkla ne ilgisi var ki bunun?
Havadan gelen para ister tabi. Ama bu tipler kadının hayır demesini ve sesini çıkarmasını kaldıramaz. Şimdiden başlamış zaten. Demekki kendisine ve konu sahibinin sevgisine çok güveniyor. O yüzden itaatsizlik ettiği anda baskılamaya çalışacaktır.Kesinlikle katiliyorum tamamen aşağılık kompleksi. Ancak işten cikmasi icin baski yapacagini hic sanmam, para cok tatli gelecek. Her dedigini yaptiracak asla fikrini almayacak, maas kartini eline vermeyecek caninin istedigi kadar harclik verecek, agzindan cikan her sozu dinletecek, ve adamin cebinde 12-13 bin lira para olacak. Miss, kim istemez?
Kimse diretmiyor zaten ayrıca isteyrn yenisini de alırNasil zarar etmiyor? 3 yil önce atiyorum 3bin liralik aldigi seyi, hem simdi 1000 liraya satacaksin. Üstüne, hersey pahallandi, 3 yil önce 3bin olan simdi 5-6bin. Bide sirf keyfine ayni seyi 2-3bin daha pahali almak zarar degilde ne?
Hani konu salon takimi, mutfak olsa evet konu sahibi hakli derdim. Bu konularda zevk önemli. Ancak konu beyaz esya ya. Zevk ile zerre alakasi yok. Isini iyi yapmasi yeter. Yeni evlenen ciftin zaten birsürü masrafi var, bosuna ekstra masraf eklenmemeli.
Millet olarak bu "hersey yeni olmali, gösteris olsun, elalem ne der" takintisindan kurtulmaliyiz. Dünya koca bir cöplük oldu ve millet halen herseyin en yenisini alma derdinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?