- 8 Kasım 2018
- 5.909
- 14.547
- 248
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Kusura bakmayin sayfalarca cevabi okuyamadim. Siz haklisiniz.Ben daha bir sey demeden söyledigi seylerden bahsettim
Bulmuş konu sahibi gibi sesini çıkarmayan birini borusunu öttürmeye çalışıyor işte.Dimiadamın kafa bi milyon galiba
Yahu sana bir iyilik yapmıyor ki nasıl nankör oldun ? Nankör iyilik bilmeyene denir.Sana eşya aldırmayıp o parayla başka şey aldıracakmış.Bu mu iyilik? Ne biliyim saçma sapan geldi bana bu tavırlar.Biz evlenirken eşimle eşya paylaşımı yapmadık şunu sen al bunu ben aliyim şeklinde.Gittik beğendik eşimle aldık geçtik.Çoğunu da o ödedi , çünkü benim 3 katım kazanıyordu ve ailesinin de durumu iyiydi.Oturup şunu sen al bunu ben aliyim denmesi çok çirkin geliyor bana.Ha ben eşimden çok kazansam ben de lafını etmezdim.Eşya için kavga edilen nişanlılık dönemlerinden hayır geldiğini pek görmedim.Ben de öyle dedim. Bu sefer daha da sinirlendi. Nankörsün degmezsin vs vs dedi
neyine şok oldunuz her zaman böyleymiş.Evet ben de o yuzden sok oldum.
+1000Şimdiden şu kadarcık konuya anama babama saygı duymuyorsun diye bas bas bağırıyorsa şapkanızı önünüze koyup düşünün.
arkadaşım bir yerde yazmışsın zaten, ondan farklı düşünmeye bile hakkım yok; farklı bişey dersem hemen bağırıp çağırmaya başlıyor diye.Suna bir acıklık getireyim. Konu esya degil. Ben sadece ona bir secenek sundum. Diretmedim. O direk bavırmaya basladı
Ben kavgacı bi yapıya sahip degilim. Sesimi cıkarmam yetiyor ona. Bir de cirkef birş olsaydı napardı tahmın edemiyorumBulmuş konu sahibi gibi sesini çıkarmayan birini borusunu öttürmeye çalışıyor işte.
Her konuda en iyi bilen kendisi. Gerçekten kafa bi milyon. :)
Bir de trajıkomık olan sey su egitim vs her yönden ondan daha yüksekteyimarkadaşım bir yerde yazmışsın zaten, ondan farklı düşünmeye bile hakkım yok; farklı bişey dersem hemen bağırıp çağırmaya başlıyor diye.
Adam seni birey yerine bile koymuyor yani...firkine saygı duymayı bırak senden haklı, mantıklı bir fikir çıkabileceğine bile inanmıyor. Bununla evlenmek için siz siz olmaktan mı vazgeçeceksiniz hakkaten?
Aaa olur mu hiç, o her halukarda üstün, sonuçta bir erkek, onun ailesi de erkek ailesi.Bir de trajıkomık olan sey su egitim vs herr yönden daha yüksekte birisiyim
Bunu kendimş övmek icin demiyorum. Bana bile böyle davranıyor manasında diyorum
Yapıcam bir seyler merak etmeyinAaa olur mu hiç, o her halukarda üstün, sonuçta bir erkek, onun ailesi de erkek ailesi.
Yakma başını.
Ben olsam şapkayı kafasına fırlatıp giderdim de.. konu sahibi ne yapar bilemem.Şimdiden şu kadarcık konuya anama babama saygı duymuyorsun diye bas bas bağırıyorsa şapkanızı önünüze koyup düşünün.
Aynen böyle insanlara sesini fazlasıyla cikaricanBulmuş konu sahibi gibi sesini çıkarmayan birini borusunu öttürmeye çalışıyor işte.
Her konuda en iyi bilen kendisi. Gerçekten kafa bi milyon. :)
Yenş mezun sayılırım.Ben diger mesajlarinizi da okudum sizin gercek olmamanizi diliyorum.
Eve 13 bin lira maas girecek diyorsunuz ve siz esinizden 2 kattan fazla maas aliyormussunuz belli ki egitimlisiniz ve yaşiniz da kucuk degil
Afedersiniz de boyle okuz oglu okuzle ne işiniz var?
Dugunu soyle mi yapsak dedigim adam bana sen ne anlarsin diye bagirip cagiracak Allah ne verdiyse girişir orda birakirim herhalde.
Kucumsemiyorum kimse yanlis anlamasin ama bu herif size yaptiklarini köy yerinde yetişmiş ilkokul mezunu gozu acilmamiş kiza yapsa o kiz bile bi höt sen ne diyosun der evlenmez boyle biriyle.
Öyle alışmış çünkü. Nasılsa Sibel her dediğime tamam diyor, höyt diyorum susup cevap vermiyor, böyle devam edeyim demiş. Bak sayfalarca yorum yapıldı sana. Tecrübeli birsürü kadın bu yorumları yapıyorsa bildikleri bişeyler var. Gerisi sana kalmış tabi.Ben kavgacı bi yapıya sahip degilim. Sesimi cıkarmam yetiyor ona. Bir de cirkef birş olsaydı napardı tahmın edemiyorum
Hepinizin dediklerini dikkate alacagımÖyle alışmış çünkü. Nasılsa Sibel her dediğime tamam diyor, höyt diyorum susup cevap vermiyor, böyle devam edeyim demiş. Bak sayfalarca yorum yapıldı sana. Tecrübeli birsürü kadın bu yorumları yapıyorsa bildikleri bişeyler var. Gerisi sana kalmış tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?