Sözlümle esya tartısması!

Ben 2 yıl oldu evleneli ve esimin 10 senedir kullandigi esyalari kullandik yavas yavas bozulmaya basladi beyaz esyalar teker teker degistiriyoruz kullandigim salon takimi bile 10 yılıkdı durumu toparladıkca degistiriyoruz biraz hosgorulu olmak lazim ama sozlunuz de fevri davranmış

Yıllar önce tanısınca bir de iyiyken cok iyidşr cok ilgilidir sonuc bu ama

Sıkıntı esyalar degil verdiği tepkı hicbir sey demedim ki

Ailen de istemiyormuş,valla evlenmiş olmak için evlenme,yarın daha beterini yapar ailene söyleyemezsin gururundan.

Sıkıntı esyalar degil verdiği tepkı hicbir sey demedim ki
Bana ilk başta degistirelimmi diye sordular ama durum yoktu yani ailelerden yardım almadık hıc.. o nedenle dursun dedim simdi yavas yavas degisirdikce diyorki evkenirken birsey istememistin simdi hepsini degistirmeye kalkiyorsun diye soyleniyor mesela... ama degistirme nedeniz buzdolabi bozuldu sogutucusu bozulmus yaptirmaya kalksak 640 lira istediler 1000 tl ye ufak bi buzdolabi aldik aldigim markalar da hep asil markalarin yan urunleri.. bulasik makinasi bozuldu falan drken bilerek bozuyosuna kadar geldi bu durum.. ben yokken o ayda yilda bi makina calistirdigindan uzun sure gitmis e evde hergun yemek pisince camasir yikaninca buzdolabi acilip kapandikca bozulmaya basladı siz yinede kullanmaya çalısın eger cok berbat durumda degilse bozulunca mecbur kalacak nasilsa degistirmeye.. insanlar genelde baskalari icin yasıyor millet ne der diye valla neler neler dediler kendine yazik edersin herseyi aldir dugun yap bilmem ne diye inan dugun bile istemedim tek evin huzurlu olsun esyayı bosver... zaten evinde huzur olmazsa esya sana destek olmuyo yeri geliyo onları bile gormeden gidiyorsun.. insAllah mutlu olursun Rabbim sozlune akil fikir versin sende bence biraz uyumlu ol takilma fazla elde olanlara

Dogru saygi önemli, konu sahibi benim mesajimi begenmemis

Ya ben aslinda genelde bu tüketici cilginligindan bahs ediyorum. Yani örneginde, bir beyaz esya niye satilsin sirf rengi icin? Hani bende bu konuda süper harika degilim, herseyi ekolojik yapmiyorum ama bir beyaz esyayi sirf zevk icin yeniden almak bana cok sacma ve gereksiz geliyor. Israf yani. Birsürü ogras bide birini satmak, digerini almak icin.

Hani bana fikir o kadar sacma geliyor ki, sanirim ondan dolayi konuyu gösterisi bagladim. Bunu yapmak icin baska bir aciklama bulamadim kendimce. Birazda Türkiyede evlenmek bir endüstri. Hersey paket halinde, hersey yeni alinmali diye insanlara pompalaniyor. Yazik aslinda.

Ha tabi genel olarak burda sözlü yine hatali tabi. Konu sahibin bu talebinden dolayi bagirmaya hakki yok.

Ben de alalım diye ısrarcı olmadım kı tam okumamıssınız :)

Bu adamla geleceğin tırt. Şimdi seviyorum ayrılamam dersin, evlen en fazla 6 ay sonra buraya çok pişmanım diye konu açarsın.

Karaktere gel. Daha şimdiden ailesine karşı, sizin değersizliğinizi göstermiş.

Eğer eşya bölümü yaptıysanız , beyaz eşyayı kız tarafı alır zaten. Istiyorsaniz alıp yerine koyun madem durumunuz iyi.

Ancak olay sadece bu kadarsa öncesi sonrası yoksa tepkisi çok fazla. Dikkat etmeniz lazım

Fazlasıyla haklısınız

Keşke olmasaydım ama bu adamın sizi mutlu etmesi çok düşük bir ihtimal.
Sonradan okudum, maaşınıza da çökmek istiyormuş. Beyefendi hem sizi bir şeye değer bulmuyor hem sizin emeğinize konmayı kendine hak görüyor.
Evlilikte kese bir olur. Ne demek "paran bende duracak, sana harçlık vereceğim"?
Bu adam ev işlerine de karışmaz, hem paranızı hem ömrünüzü sömürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…