Sözlümle esya tartısması!

Ben evlendiğimdede eşim bekarken aldığı eşyaları Kullanalım dedi bana çünkü taşınma durumu vardı zaten salon takımini yeni almıştı yeni eve geçince alırz yeni beyaz eşya dedi sadece buzdolabı almıştık diğerleri ikinci eldi 2 ay kullandm sadece sonra taşındık yeni aldık ne ben bunu sorun ettim ne de istemeseydm esim böyle laflar ederdi özellikle sordu istersen istemezsen yenisini alırım hemen diye ne gerek vardı şimdi herşey yeni birbirinizi kirdiginiza değmez sozlunuzde sanki mecburmussnz da kabul etmemissnz gibi davranmış onun tavrida hoş değil hatta çirkin evlilik geniş bir kavram farklı şeyleri değerlendirip öyle nikah masasına oturun bence.

Yenisini istemek hakkınız.calisiyorsaniz ve imkan varsa.ama kendisi evlenmeyi yeniden gözden geçirecek kadar kotu

Guzelce tepki verseydi belkide kabul ederdiniz onemli olan esya degil aslinda. Huzur mutluluk ama bu simdiden, yuzunu gostermis bence yol yakinken ayril.

Simdiden ailesinin esyasi icin vs nankor bilmem ne denir mi ?
Ozur bile dilese affetme, bir insanin sinirliyken gosterdigi tum sozler ve hareketler karakterini yansitir..

Düsünme asamasındayım hayırlısı artık :)

Hem de onun maaşının 2 katı olan maasiniz onun hesabında olacakmış bak sen kaç kurtar
Konu sahibi ne anlarmış..... parayı kazanacak kadar akıllı , hesabında biriktirecek kadar akılsız mı yani?

Yoksa adamın kadını ve parasını yönetme isteği mi?

Konu sahibinin aileside istemiyormuş ama kendini yakacak belli

Özür dilemiyor bir de benımle konusmuyor kıymet bilmşyormusum diye

Yakmayı düsünmüyorum :)

Evlen hemen, bir de ilk geceden hamile kal. Sonra ücretsiz izin almana da izin vermesin. Kayınvalide çocuğuna baksın, sen 3 aylık bebeğini evde bırak işe git. Ha bir de çocuğuna istediğin kıyafeti bile alama, paran yok çünkü...

Şimdiden bana böyle bağırıp ortada nonkorluk ettiğim birşey olmamasına rağmen nankör gibi yakıştırmalar yaptı diye ben ayrilirdim zamanında böyle birinden ayrıldım da hiç pişman olmadım tabi bu benim düşüncem. Çünkü burada saygisiz olan karşı taraf bence.

Ben de öyle yapıcam sanırım bir de hala benden özür dilemek yerine konusmuyor benımle kıymetını bilmiyormusum onun

Ben de öyle yapıcam sanırım bir de hala benden özür dilemek yerine konusmuyor benımle kıymetını bilmiyormusum onun
Ayrıl gitsin sana değer verenler birlikte ol çünkü zaman çok önemli zamanını böyle saçma sapan nedenden seni kırıp uzenle geçirme abla tavsiyesi. Şimdi bende bana değer veren bir adamla birlikteyim çok şükür yeter ki huzur olsun.

Ayrıl gitsin sana değer verenle birlikte ol çünkü zaman çok önemli zamanını böyle saçma sapan nedenden seni kırıp uzenle geçirme abla tavsiyesi. Şimdi bende bana değer veren bir adamla birlikteyim çok şükür yeter ki huzur olsun.

Sizin onun esyalarini kullanmak gibi bir zorunlulugunuz yok. Yeni esya istemek en dogal hakkiniz. Lutfen sizde onunla konusmayin hatta, nişan isini iyice dusunun.
Ilerde cok daha uzulebilirsiniz, söz nişan işi birbirini tanimak icindir.

Sizin onun esyalarini kullanmak gibi bir zorunlulugunuz yok. Yeni esya istemek en dogal hakkiniz. Lutfen sizde onunla konusmayin hatta, nişan isini iyice dusunun.
Ilerde cok daha uzulebilirsiniz, söz nişan işi birbirini tanimak icindir.
Artık ciddi bi sekilde Düsünmeyr basladım haklısınız. Bi anda sinirlenip bagırıyor sonra tam tersi bi sekilde davranıyor. Öfkr kontrolü de yok

Tüm mesajları okudum konuya hakimim yani :)

Siz emin misiniz konunun bu kadar olduğundan? En odun ötesi adam bile böyle bir şey yaptıktan sonra yalvar yakar olur özür diler, beyfendi bir de sizinle mi konuşmuyor. Anlattığınıza göre kaçırılacak fırsat da değilsiniz, maaşınızın 2 katı olması bile sizi vazgeçilmez yapar erkeğin gözünde. Sanki başka bir şey var gibi geldi bana, aslında başka bir şey kızmış gibi.

Hayır baska gercektrn bir sey yok. Zaten vazgecilmezim onun gözünde baska sebepler de var maas dısında :)
O hep böyle olmaya basladı bir konuda ayrı fıkre düsünce ben tanıyamıyorum bi anda parlıyor sok oluyorum. Bu olayda da baska bır sey yoktu gayet güzel bi sekilde muhabbet ederken konuyu actı ve bi anda patladı

Artık ciddi bi sekilde Düsünmeyr basladım haklısınız. Bi anda sinirlenip bagırıyor sonra tam tersi bi sekilde davranıyor. Öfkr kontrolü de yok

Ofke kontrolu yoksa cok buyuk sikınti. Ve anladigim kadariyla aileci biri.

Sirf ailesi aldi diye esyalar ne kadarda degerliymis.

Ailesinin degil senin zevkine gore, senin istedigin olmali gelin sensin.

Ortak fikirde alinir ama bolle hakaret icerikli degil.

Farzet ileride ailesinle anlasamicaksin yada çok sık gorusmek istemiceksin, ofke kontrolude yok siddet bile uygulayabilir.

Anladigim kadariyla sana saygisi yok. !

Onceligi kendisi ve ailesi belli...

Ciddi soyluyorum bize dua ediceksin hemen bitir bu isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…