- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Beyaz eşya kullanılır. Parası olmayabilir. Bu anlaşılır ama böyle çemkirmesi ne bilim hoş değil. İnsan gibi param çıkışmıyo hayatım dese anlayacağını düşünüyorum. Hoş olmamışMerhabalar, 1 ay sonra nişanlanacagım. Sözlümle tartısma yasadık. Bekarlık evine bir kac yıl once aldıkları beyaz esyaları kullanalım dedi, ben de pek istemedim ama kalbını kıracak bir sey demedim. Pek istemedigimi anlayınca direk bagurmaya basladı. Ailem aldı onkarı onlara saygı duymuyor musun, nankörsün, Ailesine diyecekmis ki bir kurus para harcamayım ben degmezmilim cğnkü. Ne tepkı verecegimi sasırdım sizce ne trpkı vermelıyım.?
Dikkate alıyorum dediklerinizi tesekkğr ederimOfke kontrolu yoksa cok buyuk sikınti. Ve anladigim kadariyla aileci biri.
Sirf ailesi aldi diye esyalar ne kadarda degerliymis.
Ailesinin degil senin zevkine gore, senin istedigin olmali gelin sensin.
Ortak fikirde alinir ama bolle hakaret icerikli degil.
Farzet ileride ailesinle anlasamicaksin yada çok sık gorusmek istemiceksin, ofke kontrolude yok siddet bile uygulayabilir.
Anladigim kadariyla sana saygisi yok. !
Onceligi kendisi ve ailesi belli...
Ciddi soyluyorum bize dua ediceksin hemen bitir bu isi
Parasal yönden bi sıkıntı yok olsaydı tabikş anlayıslı davranırdımBeyaz eşya kullanılır. Parası olmayabilir. Bu anlaşılır ama böyle çemkirmesi ne bilim hoş değil. İnsan gibi param çıkışmıyo hayatım dese anlayacağını düşünüyorum. Hoş olmamış
Cidden beyaz esya olayı sıkıntu degil. Her fikrimde direk bagırmaya baslıyor, söyle mş yapsak desem bile direk bagırmaya baslıyorBir şeyler üst üste geldiyse ondan bu tepkiyi vermiş olabilir ama çok yanlış yapmış. Daha uygun dille anlatabilirdi. Onun dışında beyaz eşya zaten yeni alınmış kullanılabilir. Ben bekarken ev arkadaşımdan kalan plastik masa ve demir sandalyeleri mutfağımda kullanıyorum 6 yıldır. Hele ki eşimden öyle beyaz eşya kalsa mutlu olurdum en güzel günlerimizde borç ödedik. bugün bir çamaşır makinesi olmuş 3-4 bin lira. O parayla gezin tozun birikim yapın
Hayır baska gercektrn bir sey yok. Zaten vazgecilmezim onun gözünde baska sebepler de var maas dısında :)
O hep böyle olmaya basladı bir konuda ayrı fıkre düsünce ben tanıyamıyorum bi anda parlıyor sok oluyorum. Bu olayda da baska bır sey yoktu gayet güzel bi sekilde muhabbet ederken konuyu actı ve bi anda patladı
Hayır baska gercektrn bir sey yok. Zaten vazgecilmezim onun gözünde baska sebepler de var maas dısında :)
O hep böyle olmaya basladı bir konuda ayrı fıkre düsünce ben tanıyamıyorum bi anda parlıyor sok oluyorum. Bu olayda da baska bır sey yoktu gayet güzel bi sekilde muhabbet ederken konuyu actı ve bi anda patladı
Ben bir kez ondan ayrılmıstım zaten ısrarları sonucu barısmıstım.Maaş bile tek başına yeterli bir etken bu devir erkeği için inanın :)
İyi de siz onun gözünde vazgeçilmezseniz size nasıl böyle davranabiliyor? Dışardan bakınca o tam tersini düşünüyor, bu kız benden iki dünya bir araya gelse vazgeçemez diye düşünüyor gibi duruyor.
Bir üye yazmış, bırak eğitimli kendi parasını kazanan birini, ilkokul mezunu kendi ayakları üzerinde duramayan bir köylü kızı bile yaptırmıyor bu muameleyi kendisine. Bu adamla evlenip evlenmeyeceğinizi siz daha iyi bilirsiniz ama elin adamlarına kendinizi böyle ezdirmeyin lütfen, ezdirecekseniz niye bu kadar çabalayıp okudunuz, dışardan bir gözle bakınca tüm emekleriniz heba olmuş gibi duruyor.
Ben de düşünüyorum artık evlenince nasıl davranır tahmın dahi edemiyorumAilesine annesine cok duskun sanirim.. yani bagırması hic hos olmamis. Sanirim ofke kontrolu yok ayrica simdiden boyle yapiyorsa ilerde annesiyle ya da ailesiyle en ufak bir problemde sana patlayacak yine boyle bagiracak. Sen degmezsin filan bence saygisi hic yok. Evli bir bayan olarak sana tavsiyem ayril.. cunku evlenince emin bunlar daha da katlaniyor tahammul daha da azaliyor..
Kazanmayı bilen harcamayı da bilir çok doğru söylüyorsunuz kimseye maaş kartımı kontrolüm dışında vermem bizim kartlar evde ortadadır ne lazımsa alınır ama ben bilmeyeyim sen idare et diye bir şey olmamalıŞu anda çalışmıyorum,eşimle birlikte çalışırken de şimdi de bu hareketi kendime yaptırmam.
Para varsa herşeyinde ortaktır,evin parasıdır,ben de söz sahibiyim.
Hele kendi maaşım olacakta kartı alacakta,bana harçlık verecekteeeNiyeymiş,kadınların aklı ermiyor mu alacağına vereceğine?
He kimi ben müsrifim der,eşine verir kartı o ayrı,baştan alacağım pazarlığı nedir,olabilitesi koca bir sıfır benim için
Senin ondan üstün oldugunu çok iyi biliyor. Nasılsa benden ayrılamaz diyip seni ezmeye başlamış.
Diyemedinmi senne cesaretle bana bagırıyosun. Hayırdır noluyoruz diyemedinmi. Bide maaşı çekip eline verecekmişim. Oldu paşam başka..
Bu tip erkekleri bi itin kendinizden ya. Sen degerlisin kıymetini bilmeyene kapıyı göster. Mutlu olmak seninde hakkın. O beyaz eşyalarıda alsın anası kullansın.
imSenin ondan üstün oldugunu çok iyi biliyor. Nasılsa benden ayrılamaz diyip seni ezmeye başlamış.
Diyemedinmi senne cesaretle bana bagırıyosun. Hayırdır noluyoruz diyemedinmi. Bide maaşı çekip eline verecekmişim. Oldu paşam başka..
Bu tip erkekleri bi itin kendinizden ya. Sen degerlisin kıymetini bilmeyene kapıyı göster. Mutlu olmak seninde hakkın. O beyaz eşyalarıda alsın anası kullansın.
Evet bir de o kadar ugras cabala iyi yerlere gel. Üzerine alacagım elbiseye kadar karısacakmıs bir deKazanmayı bilen harcamayı da bilir çok doğru söylüyorsunuz kimseye maaş kartımı kontrolüm dışında vermem bizim kartlar evde ortadadır ne lazımsa alınır ama ben bilmeyeyim sen idare et diye bir şey olmamalı
Yani hemen kestirip atarsan pisman olur musun bunu dusun? Biraz daha denemek istersen dene ama bu sekilde davranmaya devam ederse inan bir omur zor gecer bir noktadan sonra dayanamazsin. Sonra iyice karmasik hale geliyor. Cocuk aileler evlilik cevre.. sonra ben nerde hata yaptim diye aglamalar.basliyorBen de düşünüyorum artık evlenince nasıl davranır tahmın dahi edemiyorum
Ben bir kez ondan ayrılmıstım zaten ısrarları sonucu barısmıstım.
Bir sry yapınca ardından affrttirmrk icin elinden geleni yapıyor. Kaybetmektrn korkuyor fakat o anda kendinş tutamıyor.
Dediklerinizde cok haklısınuz
Normalde cok iyi geciniyoruz cok ilgilidir düşğncelidir o yuzden aslında git gel yasıyorum bi anda nasıl kötü davranabiliyor anlam veremiyorumYani hemen kestirip atarsan pisman olur musun bunu dusun? Biraz daha denemek istersen dene ama bu sekilde davranmaya devam ederse inan bir omur zor gecer bir noktadan sonra dayanamazsin. Sonra iyice karmasik hale geliyor. Cocuk aileler evlilik cevre.. sonra ben nerde hata yaptim diye aglamalar.basliyor
Tesekkür ediyorum tavsiyeniz içinBende çok iyi kazanıyorum çok şükür. Erkekler seviyorum bitiyorum diyorlar ama sevseler dahi onlara bu kadar cazip gelmemde maaşımın payının büyük olduğunu düşünüyorum, ben mi art niyetliyim nedir :)
Benim tüm engellemelerime rağmen peşimden 1.5 sene koşan eski sevgilim var, kapımda paspas oldu yine dönmedim ki bana bu şekilde saygısızlık asla yapamazdı. Siz affetmek istemeyince kimse affettiremez kendisini, daha gencecik kızsınız, Allah aşkına ne işiniz var bu kadar saygısız bir insanla, şimdiden böyle yapan evlenince neler yapın siz düşünün. Valla bende çok sevdim zamanında, evlenince mutsuz eder bu dediğim herkesi de bıraktım, tamam siz benim kadar katı olmayın bence de ama hak ettiğinizde bu odun değil bence :) Siz çok daha iyilerine layıksınız, kıymetinizi önce kendiniz bilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?