Sözlümle esya tartısması!

Cok seviyor o konuda en ufak bşr suphem yok ama farklı görüs belirtşnce deliriyor

Sevginin ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım, nasıl şüpheniz yok? Adam sizi aşağılıyor.
Düğün için bile "sen ne anlarsın" demiş. Seven insan böyle yapmaz.
Hayatınızı "sen x'ten ne anlarsın" cümlesini duyarak, başkasının fikirleriyle yaşayarak geçirmek istiyorsanız evlenin.

Böyle olması mantıklı bana kendi harclık verecekmis artık kendim de gülüyorum
Öyle dediyse öyle yapacaktır.Dedim ya senin hayatın ama bu şekilde düşünen bir erkeğin fikirlerini değiştirmek için kavga ,gürültü yapacağına git kendine uygun bir adamın karsına çıkmasını bekle daha iyi

Hep kendi dediğinin olmasını istiyor yazmışsınız ona istinaden soruyorum : Aranızda fazla yaş farkı var mı? Sizi yönetmek istiyor olabilir.Eşya konusuna gelince kullanılabilir aslında ama tepkisi çok kötü.

Fazlasıyla haklısınız

Ailesinin size değil oğullarına aldığı eşyaları kullanmak istemeyerek nasıl bi saygısızlık yapmış oluyorsunuz ki?

Tepkisine bakan Hindu babasının ineğini kestin sanır!

Ayrıca tehditleri de komik, siz ana babasının parasıyla mı bu evliliği idame ettirecektiniz ?

Son düzenleme:
Ben esyadan ziyade sana olan davranisina takildim ailesine soyleyeckmis degmezmissin sanki sen ona mecburmusun ne alaka sacmalamis sen ona soylediklerini tekrar bi dusunmesini soyle tepkini belli et bu gun bise demessen yarin yuz bulur

Ailem zaten istemiyor bakalım neler olacak
Ailenize ya da size bir saygısızlık söz konusu idi değil mi? Ben öyle birsey hatırlıyorum, yanlıs da olabilirim.Aileler genelde dogru seyleri hissediyorlar, zamanla severler Die düşünmüştüm ama.Sevilmemek için ekstra caba harcıyor karsı taraf.

Ben esyadan ziyade sana olan davranisina takildim ailesine soyleyeckmis degmezmissin sanki sen ona mecburmusun ne alaka sacmalamis sen ona soylediklerini tekrar bi dusunmesini soyle tepkini belli et bu gun bise demessen yarin yuz bulur
Tepki verdim. Konu zaten esya degil. Ben direk kullanmayalım bile demedim

Eşya eşyadır. Bozulana kadar kullanılabilinir ama sana bağırması ve saygısızca davranması, tehditler savurması kabul edilemez. Kendisine bir çeki düzen vermezse evlilik işinden vazgeçmeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Kullan eşyaları ne olacak ki
Biryerinden birşey mi eksilir
Senin yerinde olsam bunu ben teklif ederim
Hayat ne kadar pahalı farkında misiniz

Onunla hic farklı bir görüste olmamam laxım. Farklı bir görüs belirtşnce her konuda direk bagırmaya baslıyor

O zaman niye sözlendin? Yani iletisiminiz yok, gecinemiyorsunuz. Farkli fikirde olma, bagirma sebebi degil.

Ayirten beyaz esya bu ya, millet ekolojik olmak istiyor, bizim kizlar 3 yillik makineyi begenmiyor. Yani sirf para var diye ille harcanmasi gerekmiyor. Bu konuda haksizsin fakat sözlünün tepkisi cok cok fazla. Bu adam ile ömür gecmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…