Sözlümle esya tartısması!

Ben direk kullanmayalım demedim ki. Sadece ailem alacak ztn degistirsek mş hepsı takım olsa dedim. O da gerek yok baska bir sryş yaparlar diyince tamam o zaman dedim diretmedim. Tam tersi o bir de bu kdr tepkı verdi. Tesekkür etmem gerekirken memnnuniyetsizmisim

Evleniceğiniz kesinleşti artık flört değilsiniz ya adam sizi cepte görüp baskılara , saygısızlıklara başlamış.Eminim sevgiliyken böyle değildi.İş ciddiye binip kesinleştikçe saygısızlık ve baskının dozajı artar emin olun.Ayrılabilir misiniz bilmem ama bi' silkelemek lazım bu arkadaşı.

Flört döneminde de bu tarz cıkısları olmustu

Yanlış yoldasın bence

Bağırması çok yanlış tabi, ama evlilik olayı da çok abartılıyor. Ben eşimin bekarlık evine yerleştim direk evlenince, maaşımda gayet iyiydi, ama eşyaları yatak minderi hariç değiştirmeyi hiç düşünmedim. Eskidikçe degistiririz dedim. Evlilikten beklenti çok yüksek bence, ne altın derdi biriyor, ne bohça ne de beyaz eşya. Mutluluk bunların hiçbiriyle olmuyor malesef. Burada okuduğum kadarıyla evin içinde birlikte yaşanacak adami değerlendirmek listenin sonlarında kaliyor.

Ha ben de zannettim ki ailen para harcamasın diye öyle diyor.Allahım ne kadar iyi niyetliyim.Beyimiz ailen beyaz eşyalar yerine başka bişey yapsın diyor , öyle mi? Kendimden çok örnek veriyorum yorumlarda çok denk geliyor.Ben de kendi bekarlık eşyalarımı kullandım ve 4 yıllıklardı ama kötüsünü değil en iyisini almıştı babam bekar evimi kurarken.Eşimle onları kullanıyoruz şu anda.Ben zaten temiz kullanırım.Bekarlık eşyalarımı kullanmayı bana eşim teklif etmişti.Ama beyaz eşyalara para harcamadım onun yerine başka şey yapiyim durumu olmadı.Senin sözlü biraz çakal anlaşılan.Dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Konu kapanacakken bagirdi öyle mi?

Sanirim daha yasin 21, hersey sana tozpembe geliyor. Heveslerin var, herseyin yenisini istiyorsun, anladim ama aklini basina topla. Annenler niye zaten var olan beyaz esyaya para harcasinlar? Para ne kadar zor kazaniyor, o makineler ne kadar pahali farkindamisin? Annenleri niye bu duruma düsüresin?

Ve evlilik öyle canim cicim birsey degil. Zor birsey. Iletisim iyi olmali, farkli fikirler tartisilmali, saygi olmali.

Bunlarin hicbiri sizde yok. Bu adam ile cok mutsuz olursun. Elalem ne diyecek diye düsünme. Onlarin senin yaninda degil, ilerde esin seni ezdiginde, bagirdiginda. Sevmek cidden yetmiyor. Evlendikten sonra yipranirsin ve tahamir etmesi yillarini alir.

Size katılmıyorum tam olarak okumamıssımız bence sorun esya altın vs degil. İstedigim bir sey de yok. Kisilikten bahsediyorum ben de.

Evet ben de o yuzden sok oldum.
Ki durumları da iyi diretmedim de. Direk bu cıkısı yappmasına sok oldum
Bu çıkışı çok yanlış. Yani demek ki ilerde bir yanlışınız olsa ailesini üstünüze salacak. Bu hiç bir şey hal etmiyor iyi davranmayın falan diye
Böyle durumlar ilerde düzelmez kat kat artarak devam eder

Esya olayına bir sey demedim.beyaz esya almazsak baska bşr sey alırlar o zaman dedim. O da siz de baska bir odayı alırsınız dedi. Bir de ona tesekkür etmem gerekirken memnunıyetsizmisim. O oncedem düsünüp esya aldıgı icin tesekkür etmemi söyledi

Bekar evinde kullanmak için almış , sanki evlenince kullanırım diye mi almış , paketli mi duruyordu eşyalar neyine teşekkür edicekmişsin ? Sanki bu eşyaları kullanalım ailen masrafa girmesin demiş.

Bu adamlar nasil tipler oldugunu belli ediyor ve siz gore gore evleniyorsunuz sonra surpriz olmuş gibi gelip konu aciyorsunuz
Lafim sadece size degil, soz nisan ne icin var adami tanimak evlilikte ne olacagini gormek icin var
Adam bas bas bagiriyor seni alacagim fikrine saygi duymayacagim anam babam ne diyosa o sen de sesini cikaramayacaksin diyor, umarim dinlersiniz.

Sozlunuzun tavri normal degil ama ben 3-4 yillik beyaz esyayi niye kullanmak istemediginizi anlamadim. Beyaz esya oyle hemen eskiyen bir sey degil ki. Ben de esimin bekar evinden getirdigi 6-7 yillik tv, bulasik makinesi, buzdolabi, camasir makinesini kullaniyorum. Bunda hic garip bir durum gormedim. Cop degil ki atasiniz. Bozulana kadar kullanir sonra yenisini alirsiniz.

Bunu kac kez acıkladım. Kullanmam dşrek demedim zaten önceki iletileri okursanız anlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…