- 7 Şubat 2018
- 193
- 67
- 18
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Ben direk kullanmayalım demedim ki. Sadece ailem alacak ztn degistirsek mş hepsı takım olsa dedim. O da gerek yok baska bir sryş yaparlar diyince tamam o zaman dedim diretmedim. Tam tersi o bir de bu kdr tepkı verdi. Tesekkür etmem gerekirken memnnuniyetsizmisimO zaman niye sözlendin? Yani iletisiminiz yok, gecinemiyorsunuz. Farkli fikirde olma, bagirma sebebi degil.
Ayirten beyaz esya bu ya, millet ekolojik olmak istiyor, bizim kizlar 3 yillik makineyi begenmiyor. Yani sirf para var diye ille harcanmasi gerekmiyor. Bu konuda haksizsin fakat sözlünün tepkisi cok cok fazla. Bu adam ile ömür gecmez bence.
Flört döneminde de bu tarz cıkısları olmustuEvleniceğiniz kesinleşti artık flört değilsiniz ya adam sizi cepte görüp baskılara , saygısızlıklara başlamış.Eminim sevgiliyken böyle değildi.İş ciddiye binip kesinleştikçe saygısızlık ve baskını dozajı artar emin olun.Ayrılabilir misiniz bilmem ama bi' silkelemek lazım bu arkadaşı.
Yanlış yoldasın benceMerhabalar, 1 ay sonra nişanlanacagım. Sözlümle tartısma yasadık. Bekarlık evine bir kac yıl once aldıkları beyaz esyaları kullanalım dedi, ben de pek istemedim ama kalbını kıracak bir sey demedim. Pek istemedigimi anlayınca direk bagurmaya basladı. Ailem aldı onkarı onlara saygı duymuyor musun, nankörsün, Ailesine diyecekmis ki bir kurus para harcamayım ben degmezmilim cğnkü. Ne tepkı verecegimi sasırdım sizce ne trpkı vermelıyım.?
Ha ben de zannettim ki ailen para harcamasın diye öyle diyor.Allahım ne kadar iyi niyetliyim.Beyimiz ailen beyaz eşyalar yerine başka bişey yapsın diyor , öyle mi? Kendimden çok örnek veriyorum yorumlarda çok denk geliyor.Ben de kendi bekarlık eşyalarımı kullandım ve 4 yıllıklardı ama kötüsünü değil en iyisini almıştı babam bekar evimi kurarken.Eşimle onları kullanıyoruz şu anda.Ben zaten temiz kullanırım.Bekarlık eşyalarımı kullanmayı bana eşim teklif etmişti.Ama beyaz eşyalara para harcamadım onun yerine başka şey yapiyim durumu olmadı.Senin sözlü biraz çakal anlaşılan.Dikkatli olmanı tavsiye ederim.Ben direk kullanmayalım demedim ki. Sadece ailem alacak ztn degistirsek mş hepsı takım olsa dedim. O da gerek yok baska bir sryş yaparlar diyince tamam o zaman dedim diretmedim. Tam tersi o bir de bu kdr tepkı verdi. Tesekkür etmem gerekirken memnnuniyetsizmisim
Ben direk kullanmayalım demedim ki. Sadece ailem alacak ztn degistirsek mş hepsı takım olsa dedim. O da gerek yok baska bir sryş yaparlar diyince tamam o zaman dedim diretmedim. Tam tersi o bir de bu kdr tepkı verdi. Tesekkür etmem gerekirken memnnuniyetsizmisim
Size katılmıyorum tam olarak okumamıssımız bence sorun esya altın vs degil. İstedigim bir sey de yok. Kisilikten bahsediyorum ben de.Bağırması çok yanlış tabi, ama evlilik olayı da çok abartılıyor. Ben eşimin bekarlık evine yerleştim direk evlenince, maaşımda gayet iyiydi, ama eşyaları yatak minderi hariç değiştirmeyi hiç düşünmedim. Eskidikçe degistiririz dedim. Evlilikten beklenti çok yüksek bence, ne altın derdi biriyor, ne bohça ne de beyaz eşya. Mutluluk bunların hiçbiriyle olmuyor malesef. Burada okuduğum kadarıyla evin içinde birlikte yaşanacak adami değerlendirmek listenin sonlarında kaliyor.
Bu çıkışı çok yanlış. Yani demek ki ilerde bir yanlışınız olsa ailesini üstünüze salacak. Bu hiç bir şey hal etmiyor iyi davranmayın falan diyeEvet ben de o yuzden sok oldum.
Ki durumları da iyi diretmedim de. Direk bu cıkısı yappmasına sok oldum
Esya olayına bir sey demedim.beyaz esya almazsak baska bşr sey alırlar o zaman dedim. O da siz de baska bir odayı alırsınız dedi. Bir de ona tesekkür etmem gerekirken memnunıyetsizmisim. O oncedem düsünüp esya aldıgı icin tesekkür etmemi söylediHa ben de zannettim ki ailen para harcamasın diye öyle diyor.Allahım ne kadar iyi niyetliyim.Beyimiz ailen beyaz eşyalar yerine başka bişey yapsın diyor , öyle mi? Kendimden çok örnek veriyorum yorumlarda çok denk geliyor.Ben de kendi bekarlık eşyalarımı kullandım ve 4 yıllıklardı ama kötüsünü değil en iyisini almıştı babam bekar evimi kurarken.Eşimle onları kullanıyoruz şu anda.Ben zaten temiz kullanırım.Bekarlık eşyalarımı kullanmayı bana eşim teklif etmişti.Ama beyaz eşyalara para harcamadım onun yerine başka şey yapiyim durumu olmadı.Senin sözlü biraz çakal anlaşılan.Dikkatli olmanı tavsiye ederim.
Yok ben size soylemedim direk zaten, genelSize katılmıyorum tam olarak okumamıssımız bence sorun esya altın vs degil. İstedigim bir sey de yok. Kisilikten bahsediyorum ben de.
Bekar evinde kullanmak için almış , sanki evlenince kullanırım diye mi almış , paketli mi duruyordu eşyalar neyine teşekkür edicekmişsin ? Sanki bu eşyaları kullanalım ailen masrafa girmesin demiş.Esya olayına bir sey demedim.beyaz esya almazsak baska bşr sey alırlar o zaman dedim. O da siz de baska bir odayı alırsınız dedi. Bir de ona tesekkür etmem gerekirken memnunıyetsizmisim. O oncedem düsünüp esya aldıgı icin tesekkür etmemi söyledi
Ben de öyle dedim. Bu sefer daha da sinirlendi. Nankörsün degmezsin vs vs dediBekar evinde kullanmak için almış , sanki evlenince kullanırım diye mi almış , paketli mi duruyordu eşyalar neyine teşekkür edicekmişsin ? Sanki bu eşyaları kullanalım ailen masrafa girmesin demiş.
Bunu kac kez acıkladım. Kullanmam dşrek demedim zaten önceki iletileri okursanız anlayacaksınız.Sozlunuzun tavri normal degil ama ben 3-4 yillik beyaz esyayi niye kullanmak istemediginizi anlamadim. Beyaz esya oyle hemen eskiyen bir sey degil ki. Ben de esimin bekar evinden getirdigi 6-7 yillik tv, bulasik makinesi, buzdolabi, camasir makinesini kullaniyorum. Bunda hic garip bir durum gormedim. Cop degil ki atasiniz. Bozulana kadar kullanir sonra yenisini alirsiniz.
Ben daha bir sey demeden söyledigi seylerden bahsettimBunu kac kez acıkladım. Kullanmam dşrek demedim zaten önceki iletileri okursanız anlayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?