- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.616
- 898
Niye kız, yani
Yani bence de, çok abartı kültürel farklılıklar olmadığı sürece .. kast sistemi yok nihayetinde, ben kasım kasım kasılıp, araya zorunlu mesafe koyacağım burjuvari bir aileyle muhattap olmak yerine, laubali olmadan samimiyetle yaklaşabileceğim az kültürlü çok görmüş geçirmiş aileyi tercih ederim.
Çok çok dikkat edeceksem de kriterlerim de varsa, en baştan seçimimi buna göre yapardım.
seni yanlış alıntıladım Cherycan
Yani eyvah eyvah dediğim nokta, konu sahibesi hatun bu şekilde düşünmüyor. Yoksa ben de adamın ailesinde rahatsız edici bir şey görmedim. Sana da zaten katılıyorm Atartım.
Konu sahibesi ömür boyu ıykkkkkk ne biçim insanlar diyecekse zor kendisi açısından.
Valla bana aşıksın AtartGencim güzelim seni üzerim peşinen söyleyeyim
Aynen öyle, ama ıykkkkk demek için de sırf bu mesafeli kızım, muhattap olmuyorum bak uzun yıllardır ailenle imajı yerine sözlenmiş olduktan sonra böyle düşünmek de yanlış .. düşünsene çocuk ne hissedicek, ailemi beğenmiyor vs, o zaman niye yıllarca birlikte olduk, niye sözlendik..
Çoook abartıyorsunuz. Elde neler neleer var. Etrafınıza bakamıyorsanuz BDV'ye bakın yeterli !..
Allahim ogluma sizin gibi es nasip etmesin Allahim korusun
icten samimiyet gosteren insanlar icin ne cirkin yakistirmalar yapmissiniz,okurken dislerim birbirine kenetlendi sIkintidan.
kendinizi bi zahmet kafdaginda gormeyin,o insanlara uyum saglayamayacaksaniz bu evlilik isini ciddi anlamda dusunun cunku aileler yuzunden cok catisacak tipsiniz siz.
Banlanmak istemiyrum ama damat ben olsaydım miktir stili bir şeyler derdim sanırım.
sen mümkünse bu sözü at kardesim,sen bu akilla mutlu olmazsin sayin asilzade.
Haha:) bi kere onun babası okumuş kültürlü.
Ama kızına insanlığı öğretememiş bi kültür:))
Ya size çok fazla katılıyorum
Bende kayınpederinizin davranışlarını sıcak buldum...
Ya size çok fazla katılıyorum
Bende kayınpederinizin davranışlarını sıcak buldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?