Sözlümün ailesi

Yani eyvah eyvah dediğim nokta, konu sahibesi hatun bu şekilde düşünmüyor. Yoksa ben de adamın ailesinde rahatsız edici bir şey görmedim yurdum insanı işte. Sana da zaten katılıyorm Atartım.

Konu sahibesi ömür boyu ıykkkkkk ne biçim insanlar diyecekse zor kendisi açısından.

Siz ailecek insanlarla daha mesafeli ve soğuk bir ailesinin sanırım ( soğuğu kötu anlamda demedim daha fazla mesafeli gibi)

Sozlunun ailesinde tipik samimi,cıvıl cıvıl içli dişli bir anadolu ailesi sanırım.aranızdaki fark bu.

Bu duruma alisamayacagim diyorsanız iyi dusunup karar verin

Bu arada kayinbabaniniz yaptığı terbiyesiz aykırı bi durum yok sadece fazla samimi:)

Allahim ogluma sizin gibi es nasip etmesin Allahim korusun
icten samimiyet gosteren insanlar icin ne cirkin yakistirmalar yapmissiniz,okurken dislerim birbirine kenetlendi sIkintidan.
kendinizi bi zahmet kafdaginda gormeyin,o insanlara uyum saglayamayacaksaniz bu evlilik isini ciddi anlamda dusunun cunku aileler yuzunden cok catisacak tipsiniz siz.

Aynen öyle, ama ıykkkkk demek için de sırf bu mesafeli kızım, muhattap olmuyorum bak uzun yıllardır ailenle imajı yerine sözlenmiş olduktan sonra böyle düşünmek de yanlış .. düşünsene çocuk ne hissedicek, ailemi beğenmiyor vs, o zaman niye yıllarca birlikte olduk, niye sözlendik..

Valla bana aşıksın Atart Gencim güzelim seni üzerim peşinen söyleyeyim
yakuşukluyum, atletiko madridliyim, paklavalarım var, ceo luk yapıyorum, otus yaşımdayım.Peşimden çok kız koştu, dalgalandım sende duruldum Chery , benlen evlen, ailem de kültür mantarı diplomalı

Banlanmak istemiyrum ama damat ben olsaydım miktir stili bir şeyler derdim sanırım.

Öncelikle söylediğin şeyin okuyup okumamakla alakası yok.
Benim babamda kp de üni görmüş insanlar değiller.
Babam özellikle bayanlara karşı hatta çocuklarına karşı bile belirli bir seviyede konuşur. Ama kp lüzumlu lüzumsuz şaka yapan samimi konuşmaya çalışan bi adam. Evleneli 3. Seneye girdik. Başlarda bana çok fazla şaka yapıyodu. Ben gülerek değilde küçük gülümsemelerle dediklerini anlamazlıktan gelip üstünde durmadım hiç, Şimdilerde çok azalttı ve belirli bir seviyeye geldi. Siz de davranışlarınızı ona göre ayarlarsınız

bence sen kendini biraz yükseklerde görüyorsun. ne var yani adam yakın bulmuş arkadan bağırmış selam söyle diye. ne var bunda. iyi anladık baban anan memur. e onlarda esnaf meslekleri geregi zaten cana yakın olmalılar bence. akraba gezmelerini de istemiyorsan gitmesin illa sana kimse gel diye yalvarmayacak. bence bu kadar abartma.

Ya size çok fazla katılıyorum
Bende kayınpederinizin davranışlarını sıcak buldum...

Banlanmak istemiyrum ama damat ben olsaydım miktir stili bir şeyler derdim sanırım.

Sen banlanınca, göynüm hep seni arıyor neredesin sen e bağlıyorum cendimi..
O değil de ; tam tersi bi durumda konu sahibesine göre gurur ve onur sebebi olacaktı ,öyle bir aikeye gelin gitmek..Böyle de bi gerçek var.

Valla benim anne-babam da aynı kğltür, baba tarafım da çok okumuş olmasına rağmen, anne tarafı çok üsttü yani anneannem lise mezunu zamanına göre dayısı Bülent Ecevit le Robert College inde sıra arkadaşymış falan fisman ama bir günden bir güne bi uçurum görmedim.Hatta şuan babam emekli, annem çalışıyor :)))

Geçen de bankada yaşlı amca anlamıyo biraz cahil diye kıs kıs gğlen,off poff eden bankacıyı laf sayarak ağlattım.. Bilmiyorum ben çok hasssasım , ya 3 günlük dünya yüz kızartıcı, uçurum fark, insanlık suçu vs vb olmadığı sürece ben tabloya geniş açıdan bakanları destekliyorum, burnu büyüklere tahammül 0.

Ben de.
Adam ne güzel sen de bize karışacaksın beraber bolca vakit geçircez evladım stili takılmış.
Bilemedim konu sahibesi çok mu steril, soğuk nevale mi.......neyse önemli olan bu değil zaten, istemiyorsa istemiyordur.

konu sahibi ne saniyor kendini anlamadim ki..
yok efendim kayinpeder alisacaksin demis,yok selam soylemek icin cigirmis..
cigirmak kelimesi de gercekten cok elit bi kelime ve kraliyet soyundan olan konu sahibide bunu cok harika bir uslupla burda kullanmis..

sevgili konu sahibi,kendine gel ..ne kayinpederler var kulturlu takilip kan emen.
icten aileyi bulmussun degerlerini bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…